Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 ומחיר הטכנולוגיה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום, בסביבות שעה 11 בלילה אני חוזר לאוטו שלי, לידי חנתה C4 חדשה בגרסה המפוארת עם חיישני גשם ותאורה.

לפתע (טרם כנסתי לאוטו) התחיל לרדת גשם חזק, ופתאום גברת C4 הדליקה את פנסיה והפעילה את המגבים שלה .... וכל זה מיותר לציין - קרה בזמן שה C4 חנתה בלי בעלה.

לי לפחות נותר לרחם על המצבר ועל בעל האוטו הדפוק הזה.

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות, כמו שאמרת, מחיר קידמת הטכנולוגיה , כרגיל סיטרואן מקדימה את כולם , כרגיל סיטרואן גם תעלם לפני כולם.

פורסם
כרגיל סיטרואן גם תעלם לפני כולם.

בהעלמות אין כרגיל. העלמות היא חד פעמית. גם להעתיק משפטים בנאליים צריך לדעת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

.... וכל זה מיותר לציין - קרה בזמן שה C4 חנתה בלי בעלה.

בלי בעלה ? איך אתה יודע שהיא נשואה ?

בהנחה שהוא לא ישב בפנים, אני מרחם עליו על שחברת הביטוח שלו מחייבת התקנת מיגונים מופרכים על ידי חאפרים, שמסבים למערכת החשמל נזק בלתי הפיך.

כידוע לך, עיקר מכירותיה של ה C4 הן באירופה, ושם גשם מעט יותר שכיח מאשר אצלנו (הלילות, דווקא, בשכיחות דומה). אילו היתה ל C4 תקלה סיסטמטית שגורמת להפעלת מגבים בזמן החניה, היית שומע על זה...

פורסם

זה פשוט מרגיז אותי לפעמים שאתם עושים את הקטעים האלה, קחו VAG חדשה , לדוגמא - פאסאט הכי מפוארת , קחו אותה למתקין חאפר , תתקינו אזעקה \ מערכת קודן - וזה מה שתקבלו.

לי אישית זה קרה בשתי מכוניות , ברכב הנוכחי טעו בחיבור האזעקה לדוושת הבלם (התנעה מרחוק), היתי לוחץ ברקס - אין אורות ברקס, ואין כלום. מתי הבנתי את זה? שאישה כמעט יצאה ורצחה אותי. היא היתה אחרי ברמזור ואמרה לי : אין לך אורות ברקס בכלל! פושע! אני כמעט בלה בלה..

וזה ברכב פשוט ,משנת 99.

עכשיו קחו את ה C4 הזאת, ותעשו לה אותו הדבר, עד כמה שאני יודע ישנם דגמים של C4 שמצוידים במערכת עצור-סע (המנוע נכבה מתחת ל 6 ק"מ לשעה בפקק. ועובר למצב אלטרנטור חשמלי או משהו כזה ) , תאר לך שהנהג לוחץ ברקס, יורד ל 6 קמש , האוטו נכבה - ולא מניע שוב. או בכלל, המערכת לא תתפקד כהלכה ולא תבצע עבודתה.

אל תשפטו ישר - אין לדעת תחת ידיו של מי נפל הרכב האומלל.

על דבר אחד אני מסכים , - ככל שמתקדמים ככה הכל ניהיה דפוק. דוגמא פשוטה: HDI \TDI \ CDI ושלל גרסאות אלו של COMMON RAIL - חיישנים בלי סוף , תקלות בלי סוף.

פורסם
אין מה לעשות, כמו שאמרת, מחיר קידמת הטכנולוגיה , כרגיל סיטרואן מקדימה את כולם , כרגיל סיטרואן גם תעלם לפני כולם.

אהבתי.

החברה קיימת מתחילת המאה,עשרות חברות באו והלכו,חברות שחשבנו שישרדו לנצח (ר' רובר) נסגרות, והסיטרואן "תעלם לפני כולם"...

"כרגיל"-סייג לחוכמה שתיקה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שלום ,

.

.

.

תודה.

אולי המפתח היה בהצתה, והבעלים הלכו לקנות משהו?

לא ממש נשמע לי הגיוני שהרכב ידלק בכוחות עצמו אם אין מפתח בסוויץ'...

אור.

פורסם

חוץ מזה, ה-C4 או סיטרואן בכלל זה לא היתרן הראשון העושה שימוש בחיישני גשם להפעלת מגבים-תאורה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לפתע (טרם כנסתי לאוטו) התחיל לרדת גשם חזק, ופתאום גברת C4 הדליקה את פנסיה והפעילה את המגבים שלה .... תודה.

סיטרואן התקינו מערכת מיוחדת לזיהוי jerks...

פורסם

כל הכבוד למכונית .

על מה התלונות?

הסיטרואן "הגדילה ראש" ודאגה לשמור על חלונות נקיים גם שבעל הרכב איננו.

היא גם האירה את הדרך לקראת בואו.

יתכן והיא טעתה בזיהוי וחשבה שהאדם המתקרב אליה הוא בעלה.

ובנוסף כנראה הפעילה את החימום, המנוע הותנע טמ"פ הצמיגים עלתה והדיסק האהוב נטען במחסנית.

כל הדברים הללו שיהפכו לנורמה בעתיד יזכירו לכם שצחקתם פעם על חברת סיטרואן .(מה שקרה כשהופיעה הטרקסיון אוונט בעלת ההנעה הקדמית למשל).

פורסם
שלום ,

היום, בסביבות שעה 11 בלילה אני חוזר לאוטו שלי, לידי חנתה C4 חדשה בגרסה המפוארת עם חיישני גשם ותאורה.

לפתע (טרם כנסתי לאוטו) התחיל לרדת גשם חזק, ופתאום גברת C4 הדליקה את פנסיה והפעילה את המגבים שלה .... וכל זה מיותר לציין - קרה בזמן שה C4 חנתה בלי בעלה.

תודה.

שום דפוק ושום נעליים.

ה C4 מציעה טכנולוגיה (במחיר זנות יחסית) שאין בשום מכונית אחרת, סיטרואן חלוצה בנושא הזה ויש לה "ביצים" לצאת לשוק הפתוח ולנסות את הטכנולוגיה הכי חדישה שיש על רכבים חדשים - והכל במחיר תחרותי ביותר, זהה למתחרות שלה.

דבר כזה לא אמור לקרות אם מערכת החשמל היא מקורית. מאחר וכל המערכת נשלטת מחשב, מישהו כנראה התעסק בהתקנת קודן או אזעקה ופשוט גרם לשרת של כל המחשבים באוטו להישאר דלוק. כתוצאה מכך, השרת מקבל את הפקודות מהמחשבים שמסביבו ומפעיל את מה שצריך בהתאם לתיכנות שלו - והכל כאשר הרכב כבוי.

מאידך, צריך גם לבדוק אם מחשב הרכב מאפשר את האופציה הזו גם כאשר הסוויץ' כבוי - ופשוט לבטל אותה במידת הצורך.

אני מהמר שבעל הרכב עוד יצטער על שנתן למישהו הזה להרכיב לו משהו באוטו :p

לחשמלאים ולמתקיני המערכת אין שום מושג קלוש איך להתעסק עם מערכות המחשוב ברכבים הללו - ולכן אלו התוצאות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא מבין משהו אחד - ללא קשר לסיטרואן, אלא לכלל יצרני הרכב:

כמו שיש הכנה לרדיו, חיווט קיים לרמקולים עתידיים וכו' - האם אין הכנה למערכת אזעקה וקודן ?

פורסם

Svt, יש גם בחו"ל.. זאת עדיין לא המצאה הישראלית..

רק שבארץ הביטוח מחייב, בעוד בחו"ל - זאת אופציה להוזלת מחיר הביטוח.

(אני יודע בוודאות שבאנגליה, הולנד וספרד יש את המערכת הזו)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...