Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי כריזמה שנת 98

יש לי מאחורה רמקולים של 6.5 אינץ', אני מעוניין לשים שם רמקולים של 6*9 אינץ' האם זה אפשרי בלי לקדוח או משהו??

פורסם

תודה רבה לך ויש לי עוד שאלה... אני בקרוב מביא רמקולים 460 וואט של פיונר. אין לי מגבר. האם אני חייב שיהיה לי מגבר לרמקולים האלה??? פשוט הבעיה היא שאני לא יכול כרגע לרכוש מגבר, לכן רציתי לדעת אם בלי מגבר זה טוב בתור התחלה ואולי אח"כ אני כבר הוסיף??

פורסם

טוב בהשוואה למה ?!

בוודאי שמגבר ינצל את הרמקולים האלה יותר טוב , מאשר ההגברה של הרדיו-דיסק שלך.

מגבר ברור שלא חייבים, אם רוצים שהרמקולים ינוצלו במלואם אז צריך מגבר ..

פורסם

אוקיי תודה רבה לך.

ועוד משהו, מה דעתך על רמקולים של פיונר 460 וואט?? האם הם מפיקים באס חזק? כי שמעתי שאם שמים רמקולים כאלה, אז הבאס שלהם כ"כ חזק שאפילו אין צורך בסאב אלא רק במגבר.

פורסם

אה כן יש להם באס די חזק (אומנם לא חזק כמו של סאב ...) ..שוב כל אחד והאוזן שלו אם מספיק לך הבאס

שיפיקו הרמקולים האלה עם מגבר אז סבבה לך ... אם תירצה יותר באס אז תחבר מאוחר יותר סאב ..

• תוכן חדש...