Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי מספר שאלות למבינים ולבעלי הניסיון, האם מישהו מכם שיפר או מכיר פרויקט שטיפל בהתנהגות הפונטו HGT\ABARTH

האם החלפת קפיצים\בולמים או מוטות מייצבים יכולים לתרום לכיול שילדה ספורטיבי יותר ?

האם חיזוקי שילדה ימנעו את הנטייה לתת ההיגוי ולהגה המעורפל ?

האם באמת כל המודלים (2001-2003) זהים מבחינת מיתלים במקור?

האם בכלל שווה להיכנס ל"סרט" האיטלקי הזה, ולא, אני לא מחפש לייצר רכב תואם קליאו (חביב הפורום) או רכב מסלול סופר מדוייק, פשוט חשבתי על רכב זול, שבבסיסו הוא די חזק (יחסית) ועם מעט השקעה לטפל בנקודות התורפה כפי שאני קורא כאן (ובפורומים מקבילים בעולם)

אשמח לקבל חוות דעת ועיצות מהמבינים כאן

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ידעתי, ידעתי שהתגובות יהיו בכיוון, במיוחד שלך מר אברגיל ...

זה נכון שהקליאו שלך היא חביבת הפורום, ואילו הHGT היא רמה אחת מתחת לאסלת בית-שימוש צבאי (בפורום) אבל בכל זאת, האם יש פוטנציאל ? האם משחק עם קמבר\קסטר ועיבוי מוטות מייצבים לא יטפל בהתנהגות ?

אל תגיד לי שזו למשל מתנהגת כמו נבלה:

RallyPuntoAbarth_Baldacci-Bernacchini%20.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

כנס לפורום מקס טיונינג יש משתמש בשם shlomiozer יש לו אוטו כמו שלך והוא השקיע מאוד בהתנהגות וטוען שהאוטו מתנהג פצצה..הוא שם בין השאר צמיגי פירלי pzero ,מוטות מייצבים והנמכה ובולמי קוני תתיעץ איתו.

8)
פורסם

מר בנאי, אתה יודע בדיוק למה כתבתי את מה שכתבתי.

1. רשום לפניך, הקליאו איננה חביבת הפורום זו המיאטה .

2. HGT שתתחיל לשדרג לדעתי תעלה קרוב מאד אם לא יותר מאלטרנטיבות מוצלחות ממנה, והתוצאה עדין בסימן שאלה.

3. אנחנו מכירים יותר מיום והרכב יותר יעמוד מאשר יסע וגם אם יעשו בו שימוש או אז 99.5% ממנו יהיה מינהלתי לחלוטין.

4. מה שאני חייב לומר לזכותך זה שהרכב יהיה ממוגלר סוף הדרך.

בקיצור, אם אתה מחפש פוזה ה- HGT תפור עליך, אם אתה מחפש GO אל תחפש ארוחות חינם מכיוון שאין כאלה.

ללא קשר, האם קיבלת אישור מאישתך לקנות רכב שלוש דלתות ????

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
כנס לפורום מקס טיונינג יש משתמש בשם shlomiozer יש לו אוטו כמו שלך והוא השקיע מאוד בהתנהגות וטוען שהאוטו מתנהג פצצה..הוא שם בין השאר צמיגי פירלי pzero ,מוטות מייצבים והנמכה ובולמי קוני תתיעץ איתו.
אני מכיר את שלומי ואחיו לא מהיום, בעברו יש לא מעט מכוניות ספורטיביות [ואופנועי ספורט בין היתר - טיפולי סיכה בגוף כל חודש :wink: ]. הוא לא איזה ילד שאפשר לשלול את חוות הדעת שלו.

כך שמבלי לזלזל בדעתו של הרס"ר המכובד - יש לשקול זאת בחיוב ומומלץ להתייעץ עימו [בעיקר על ההיבט הכספי כפי שציין הרס"ר], אני מאמין שהוא ישמח לעזור.

http://www.max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=6&Item=fiat/fiat_6&LM=RankOrder

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
ללא קשר, האם קיבלת אישור מאישתך לקנות רכב שלוש דלתות ????
מה אתה רוצה מאשתי ???

אני מסכסך בינך ובין אשתך שתחיה ??? :razz:

חוץ מזה יש לה רכב 5 דלתות, אפילו רכב טוב (לפחות הצליל והפוזה).

a.c ואחרים, תודה על המידע, (תגיד, אתה קרוב של ניר בן ארי ?)

נחקור את הפרויקט ואולי נצא לדרך עם אחד נוסף.

ליאור

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...