Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדהים לא להאמין שזה כל כך פשוט

ביום שישי האחרון ביקרתי את רמי והוא שיתף אותי בלבטים של הפרדת מרכב/שאסי.

לי זה ניראה מורכב , אך אצל הפרופסור הדברים נראים פשוטים.

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם

היום ביקרתי את רמי

מגיע לו מזל טוב נולדה לו בת:-)

נו מה יש לצפות אחרי הטיול ליער קשת

אז מזל טוב הרבה בריאות ואושר לכול המשפחה

פורסם

אלף תודות אנשים יקרים , אכן עופר צודק אחרי הטיול ליער בית קשת ( אישתי הלכה כ- 4 קילומטרים ) הוקפצתי לפנות בוקר לחדר הלידה.

בשל אהבתי הרבה למודל 72 ונסיוני עם הפירוק של בודי מהשאסי החלטתי לקחת העניינים לידיים : אני הולך להפריד את הבודי מה- 72 ולהשתיל אותו בשילדה של ה- 81 של אבא שלי ( רשיונות מוקפאים) , בסה"כ נושא הפרדת השלדה מהשלדה מלמד המון

פורסם

רם , שי , דני , אסף ,עופר ואבי וסליחה אם שכחתי מישהו באמת באמת תודה , היום הילדה משתחררת מביה"ח ושתיהן ( האישה והתינוקת מרגישות מצוין ) , לעניין התמונה של הקטנצ'יק הנה התמונה מהמפגש הראשון :

תמונה 259.jpg

פורסם

לפני כמה שעות, לא רחוק מהבית, אני קולט רנו 4 בצבע לימון עם כל דלת אפשרית פתוחה ו 2 אנשים מתעסקים איתה.

עצרתי ושאלתי את הבעלים אם הוא מכיר אתכם, הוא אמר שכן למרות שלדעתי הוא לא כותב פה, ניסיתי לברר עוד פרטים כמו אם הרכב בדיוק יצא מאיזה מחסן או אם הוא בדיוק קנה אותו, הוא אמר שהרכב אצלו הרבה זמן והוא לא היה באכסנה או משהו דומה, רק ציין שהוא משקיע עליו כל הזמן וזה לא נגמר.

aתצלום0212.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
לפני כמה שעות, לא רחוק מהבית, אני קולט רנו 4 בצבע לימון עם כל דלת אפשרית פתוחה ו 2 אנשים מתעסקים איתה.

עצרתי ושאלתי את הבעלים אם הוא מכיר אתכם, הוא אמר שכן למרות שלדעתי הוא לא כותב פה, ניסיתי לברר עוד פרטים כמו אם הרכב בדיוק יצא מאיזה מחסן או אם הוא בדיוק קנה אותו, הוא אמר שהרכב אצלו הרבה זמן והוא לא היה באכסנה או משהו דומה, רק ציין שהוא משקיע עליו כל הזמן וזה לא נגמר.

אולי זה הרכב הזה של גיל :

lost2.jpg

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

• תוכן חדש...