Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים חג שמח לכולללם !

היום הסב את תשומת ליבי ראמי לסרט ביוטיוב על רנו 4 לדורותיו ,ממליץ,שכן לאחר הצפייה

יש לי חלום שיום אחד נעלה על אונית משא עם המכוניות ,נפגוש את השרוטים בחו"ל ,שידעו שיש עוד שרוטים:-D:-D:-D:-D:-D

שלא נופלים מהם. קבלו הקישור

פורסם
חברים חג שמח לכולללם !

היום הסב את תשומת ליבי ראמי לסרט ביוטיוב על רנו 4 לדורותיו ,ממליץ,שכן לאחר הצפייה

יש לי חלום שיום אחד נעלה על אונית משא עם המכוניות ,נפגוש את השרוטים בחו"ל ,שידעו שיש עוד שרוטים:-D:-D:-D:-D:-D

שלא נופלים מהם. קבלו הקישור

סרטון מדהים!!

מתי מפגש?! יאללה, אני מת כבר לראות איזה רנו 4 :evil::-):-o8)

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם
בלי לפגוע לא מבין את התמונה הזו או את המודעה הזו ביד 2

והמבין יבין

קיימים חילוקי דעות בין מוכר האוטו לבעלים הרשמיים של האוטו , המחזיק באוטו קיבל אותו במתנה בצורה עקיפה והוא מנסה למכור אותו , הבעליים הרשמיים דורשים 3000 ש"ח עבור הרשיונות ,זה אומר שהאוטו יעלה : 5750 ש"ח עם הרשיונות לפני שיפוץ .

אני מנהל משא ומתן עם מחזיק האוטו ועם הבעלים הרשמיים של האוטו בינתיים זה הגיע למבוי סתום , נראה שבסופו של עניין זה ילך לברזל

לדעתי לא הייתי נכנס לעניין הזה כל עוד המחלוקת הזאת לא תיושב

פורסם
קיימים חילוקי דעות בין מוכר האוטו לבעלים הרשמיים של האוטו , המחזיק באוטו קיבל אותו במתנה בצורה עקיפה והוא מנסה למכור אותו , הבעליים הרשמיים דורשים 3000 ש"ח עבור הרשיונות ,זה אומר שהאוטו יעלה : 5750 ש"ח עם הרשיונות לפני שיפוץ .

אני מנהל משא ומתן עם מחזיק האוטו ועם הבעלים הרשמיים של האוטו בינתיים זה הגיע למבוי סתום , נראה שבסופו של עניין זה ילך לברזל

לדעתי לא הייתי נכנס לעניין הזה כל עוד המחלוקת הזאת לא תיושב

בדיוק אותו סיפור גם אני שמעתי מהם.

אני ניסיתי לנהל איתם איזה שהוא דו-שיח אבל כל אחד מהם רוצה חתיכה מהעוגה .

או שהם עושים את זה בכוונה בשביל למקסם רווחים או שבאמת הסיפור שלהם אמיתי.

אני ירדתי מהעניין, שיהיה להם לבריאות.

בכל אופן, אם מישהו מכיר מישהו שיש לו רנו 4 למכירה שייצור קשר.

אני מחפש אחת לעצמי.

במחיר שפוי, כמובן.

תודה וחג שמח.

פורסם
ברור שהלבנה שווה יותר , אין להשיג כאלה , את הכסופה יש כמו זבל ...... :lol:

דני צודק !

את הרנו 4 ברא אלוהים ואין יותר!!!!!!!!!!!!!!! ואת יתר כל המכוניות עשו הסינים!!:-D:-D:-D

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוזנה עברה אתמול טסט, עם הערת מחזירי אור , מחזיר אור לבן אדום לא בתקן ,אלא צהוב אדום

בלבד !

כך גוזרים עוד קופון 25 שקל !

עוד מספר ימים תתעטף סוזנה לראשונה אולי בעולם ,:onfire::onfire::onfire::idea::idea::idea::smilecolr:sissies:

בגורם סודי ,עדין לא לפרסום ! על השולחן זה כבר עובד !!! :lol::lol::lol::lol:

תזכרו את הרמז של היום ,מאפרה לרנו 4 ...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...