Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר גם לרכוש מספר פריטים ולא את כולם בבת אחת.

אבל לטרוח בעבור פריט בודד בשוווי מספר שקלים בודדים...

פורסם
אפשר גם לרכוש מספר פריטים ולא את כולם בבת אחת.

אבל לטרוח בעבור פריט בודד בשוווי מספר שקלים בודדים...

גם מכירת פריטים בודדים בעבור סכומים לא גדולים יכולה לעזור למישהו אחר שמשפץ רכב כמו שלך, הרווח משיתופי פעולה כאלו לחיזוק קהילת אספני רנו 4 / מועדון מחזיקי רנו 4 (או כל שם אחר...) גדול הרבה יותר מהרווח הכספי שמכירתם.

גילוי נאות - חוץ מהעובדה שרנו 4 היא מכונית מגניבה לטעמי אין לי כל קשר למוכר או לקבוצת בעלי רנו 4. וכל האמור לעיל נכון לגבי כל קבוצת אנשים בעלי עניין משותף ברכב מסויים. אני יכול להגיד לך שאצלנו בפורום (סובארוהוליק) אנשים טורחים לעזור אחד לשני בחלקים שלפעמים נראה שאין להם שום ערך כספי אבל מקדמים את הרכב שהחלק היה חסר לו...

פורסם
גם מכירת פריטים בודדים בעבור סכומים לא גדולים יכולה לעזור למישהו אחר שמשפץ רכב כמו שלך, הרווח משיתופי פעולה כאלו לחיזוק קהילת אספני רנו 4 / מועדון מחזיקי רנו 4 (או כל שם אחר...) גדול הרבה יותר מהרווח הכספי שמכירתם.

גילוי נאות - חוץ מהעובדה שרנו 4 היא מכונית מגניבה לטעמי אין לי כל קשר למוכר או לקבוצת בעלי רנו 4. וכל האמור לעיל נכון לגבי כל קבוצת אנשים בעלי עניין משותף ברכב מסויים. אני יכול להגיד לך שאצלנו בפורום (סובארוהוליק) אנשים טורחים לעזור אחד לשני בחלקים שלפעמים נראה שאין להם שום ערך כספי אבל מקדמים את הרכב שהחלק היה חסר לו...

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר!!!

שי

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם
סוזנה עברה אתמול טסט, עם הערת מחזירי אור , מחזיר אור לבן אדום לא בתקן ,אלא צהוב אדום

בלבד !

כך גוזרים עוד קופון 25 שקל !

עוד מספר ימים תתעטף סוזנה לראשונה אולי בעולם ,:onfire::onfire::onfire::idea::idea::idea::smilecolr:sissies:

בגורם סודי ,עדין לא לפרסום ! על השולחן זה כבר עובד !!! :lol::lol::lol::lol:

תזכרו את הרמז של היום ,מאפרה לרנו 4 ...

אנו מכריזים בזאת על הקמת מזגן יעודי לרנו 4 בישראל.

IMG_3938.jpg

IMG_3928.jpg

IMG_3945.jpg

IMG_3955.jpg

IMG_3925.jpg

IMG_3956.jpg

IMG_3947.jpg

IMG_3929.jpg

פורסם

חברים יקרים עוד תמונות !

בהמשך ,היום הופעל המזגן לראשונה ברכב (רנו 4 סוזנה) כמובן היו גם כשלים חובה לדווח ,אולם התגברתי על כולם, הואיל

והרכב חנה צריכת הזרם הגיעה ל30 אמפר ומאחר והרכב היה חונה חום המנוע התרומם, הואיל ובלאו הכי הוא נוטה להתחמם בחניה

ללא משב רוח קידמי וזה היה צפוי, שעתיים ניסויים ,בעמידה. מנוע 845 סמ"ק

אציין שהזרם הנצרך מהמצבר ,נצרך מהאלטרנטור ,שצורך מהרצועה ולציר המאורר שמקבל אנרגיה סיבובית ,לא מגל הארכובה אלא ישירות דרך ובאמצעות שרשרת הטימינג,

היתרון של הבקרה החשמלית ,שהוספתי יודעת לנתב את הצריכה להפעלה חסכונית של 9 אמפר מדוע !

הערכתי שהקומפרסור החשמלי,שהזמנתי מגרמניה ב-12 וולט ,מיועד למקרר של יאכטה,הוא הגדול ביותר מהסדרה שמיועד ל-12 ווולט,על-פי חישובים שערכתי ,ידעתי מראש, שהפעלה על שולחן בבית בתנאי מעבדה,אינם תואמים טמפרטורה בנתוני פתיחה ,ברכב

אשר כולו פח, המשגר את ,טמפרטורת הקיץ פנימה לרכב כ-60-70 מעלות,כדי להתגבר על כךהוספתי "מגברי-קור" על עיקרון

שיטת פלטייר, יח' טרמו קולר המשמשות לצידנית חשמלית פשוטה ,כאמור הוספתי 2 יח' כאלה נשלטות ממעגל הבקרה ומסיעות

לקרוור סוללת המאייד אשר נבנה בתא סגור עצמאי ומוריד את הטפרטורה , האוויר הקר יוצא באמצעות צינור של גומית ציריה אקורדיון משתלשל ויוצא מבית המאפרה,שזה לכשעצמו היה מסימה להשיג בפירוקית תריס תואם,כרעתי פתח במאפרה,שהתריס הותאם,רק לשולי המאפרה ויצרתי קופסאת פח בגבה אליה מתחבר הצינור השרשורי, כמו כן הזמנתי באיביי מאוורר חזק פי

7 מהמאוור הנסיוני שיש כרגע.

פורסם

attachment.php?attachmentid=290915&stc=1&thumb=1&d=1339005935המשפך הנ"ל מלקט אוויר בזמן הנסיעה ומזרים באמצעות צינור עד ליח' עצמה שמפתחת חום,להזכיר למי שלא מבין ? המזגן בבית מורכב משתי יחידות מאייד בפנים הבית ומעבה בחוץ ,באוויר הפתוח ,אשר מפתח חום רב שהוא נוטל מהמאייד בפנים הבית ,על- פי אותו העיקרון כאן היה צורך למצוא דרך להביא אוויר נקי מבחוץ ליחי' הפנימית המכילה קומפרסור מעבה יח' אלקטרונית, ממסרי בקרה ואז לסלק במהירות את האוויר החם שוב החוצה, הסוגיה הזו ,הצליחה לקמט אותי, אבל מצאתי פיתרון, על-ידי כריעת פתח עגול דוח אן דוח' על הגלגל השמאלי, באמצעות מאוורר של מחשב ישן, אגב -כך ,כל הפחים שמרכיבים את היח' ננטלו ממחשבים ישנים שעמדתי לזרוק, ובניית כל המיקומים שבתא הכפפות ,עברו ביזור ' באמצעות שבלונות מתכת שנתנו העתקי חלל מקסימלי וניצולו.

כעת לאחר הרקע שקיבלתם קל יהיה להבין את תמונות ההמשך:lol::lol::lol::lol:

פורסם

למי שהצטרף עכשיו מדובר במזגן חשמלי ,ראשון מסוגו בעולם לרנו 4 בפרט ולרכב בכלל, כל הממומחים ציקצקו, כולל מומחים

שלא האמינו שזה אפשרי, אני החרשתי וספגתי הנתונים שהתקדמו על הנייר היו שונים ומבטיחים,

אציין שהכנסתי פיתרון הנדסת אנוש שלא קיים גם ברכבים המתקדמים ביותר:

להזכיר היום עת אנו נוסעים עם מזגן מופעל נאמר מזדה או מיצובישי הגענו למחוז חפצנו ,כיבינו הרכב אולם שכחנו לכבות המזגן ,כשנשוב למשל למחרת בבוקר ונתניע את הרכב כל הסטטרטרים שניתן עד ההנעה דופקים את הקומפרסור המכאני השיגרתי ועם הזמן נשברים הצופפים' הסתומים של המדחס, אתה מגיע לטכנאי המזגנים ,הוא בודק ואומר חמודי תגיד לאשתך לפני שהיא מניעה שתכבה את המזגן המדחס הלך לך ! הוא מכריז ואתה הצדיק מצטדק שאתה מבין ומקפיד ההאף שלך מתארך ,מגיע כמעט עד

לבצים של הטכנאי ואתה משאיר 1800 שקל כי אף אידיוט לא חשב ביפאן או באמריקה שניתן לפתור את בעיית הזיכרון הכושלת,

משכך אותי הטרידה הבעיה הזו כבר בעת התיכנון ,אם לא חששתי שהמדחס ידפק לנוכח הפליקים של ההתנעת הסטטרטר

חששתי מכך שבעת שאני בא בבוקר להתניע והמזגן החשמלי מופעל ,הוא עשוי לגזול מהחשמל של המצבר בזמן ההתנעה לכן תכננתי מעגל אלקטרוני פשוט ,כך עת הוצאת המפתח המערכת מרסטט את עצמה בהנסדסת אנוש ,ורק הנהג בוחר להפיעיל המזגן על-פי רצונו.:wave::smilecolr:brickwall::multi::multi::multi::onfire::onfire::onfire::wave2::agrue:

• תוכן חדש...