Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקבל חוות דעת על המערכת הבאה?

סט קומפוננט : FOCAL UTOPIA 165W

מגבר: HIFONICS XX-OLYMPUS 1000W

סאב וופר : ALPHASONIC 350W.

רדיודיסק: PIONEER DEH-P760MP

אם אני לא שם HPF המיד דופק ועוד שניה הוא מתפרק,אם שמים HPF של 80 ומעלה אין הבדל בין המסננים ואין הבדל בסאונד אבל יש הבדל בתנודות של המיד,מה כדאי? מה עדיף? מה ההדבלים? מישהו יודע?

פורסם

בד"כ כן,אבל שאני שם על 80 המיד עושה תנודות מטורפות וזה שוחק את הרמקול ובנוסף בגלל התנודות זה יוצר רעשים מהפגש של הממברנה עם המוליך,אמרו לי לשים על 120 או משהו כזה..ככה אין תנודות ולא אמור להיות הבדל בסאונד..זה נכון?

פורסם

על 120 הרמקול ירקוד הרבה פחות

וכמו כן ינגן פחות באס

במידה ויש לך סאב לר תרגיש הרבה הבדל , אבל הבאס יהיה מורגש טיפה יותר מאחורה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

האוטופיות שלי חתוכות ב 40 הרץ ואין לי בעיה איתם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

התנודות לא דופקות את הרמקול וגורמות לרעשים? יש לי חבר שמתקן רמקולים ובדק את העניין והוא אומר בוודאות שאם אני שומע בפול ווליום ויירד מ120 זה דופק את הרמקול.

פורסם

הקרוס של אוטופיה בנויה בצורה טובה להפליא, הם חשבו על הכל.... הקרוס חותך את המיד בערך ב 65-70 והוא חותך אותו בצורה טובה, לכן אני חושב שאתה צריך להוריד את הפילטר לFULL מכיוון שאני מניח שהקרוס של הסט יותר טוב מהקרוס שעומד אצלך במגבר.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

למה אתה מתכוון את הפילטר? את ה HPF לבטל לגמרי? אם אני עושה את זה הממברנה משתוללת וזה גורם עם לרעשים,אומנם לא רציניים אבל עדיין רעשים ומה גם שזה לא בריא לרמקול.

פורסם

מה דורש הסט מבחינה של הספק? וכמה המגבר שלך מוציא לאותו ערוץ?

אם כל ההספקים תואמים אז זה נראה כמו מקרה מובהק של כיוון גיין לא נכון!

פורסם

אסור אסור אסור...

לא עושים דבר כזה אל תשים על פולל רינג' אתה תגמור את הרמקול...

תחתוך אותו ב80 מהמגבר והרדיו דיסק ואתה תראה שיהיה בסוודר...

אל תפחד מזה שהממברנה משתוללת עם X MAX של 8.5 מילימטר היא בטח שתשתולל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כיוון גיין שגוי משפיע רבות על ההספק שיוצא מהמגבר ורמת העיוות שלו, יכול להיות של כיוונתה אותו נכון

כאמור גיין הוא לא בורר של ווליום אלה איזון בין היציאה של הHU לכניסה של המגבר

• תוכן חדש...