Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסט אפ הדנדש שלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתוס...

יש עוד דעות או משהו?

אני התלהבתי מאוד מMT2 של מורל, שההיבריד היו אצלי באוטו הטויטרים פשוט היו מושלמים , לא הגיעו באף סוג מוסיקה למצב שהם צורמים או גבוהים מידי באוזן (השתמשתי עם חיתוכים אך ורק מהמגבר כי בפאנל אין לי).

בקיצור , פירקתי הכל , כל הסט שוכב בבית כולל הטויטרים , אם בא לך במפגש הבא אם אני יגיע אני יביא איתי את הMT2 שתרכיב ותשמע אם מתאים לך ...מזכיר לך הטויטרים של מורל רגישים מאוד .. אחריותך :-)

פורסם

הייתי ממליץ לך על MT3 - הטוויטר לשעבר של מוראל אילייט.

העדפתי אותו על פני MT23 כאשר התקנתי את המערכת ולא הצטערתי אפילו לשניה.

אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי - ברגע שהמערכת תותקן באוטו החדש...

מאד קשה להשיג אותו נכון לעכשיו.

אני מכיר מקום שככל הנראה יש אותו שם עדיין ואם איני טועה - ניתן לרכוש אותו בנפרד.

אם אתה מעוניין בהשמעה או בטלפון של המקום - בה"פ.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

דרויד אם תוכל לשלוח ליאת המיקום של מה שאתה מדבר זה יעזור לי מאוד...

אגב מה זה 8 אוהם?! הוא 4 אוהם

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לא ירדתי מכלום אני רוצה לראות איזה עוד אופציות קיימות לי....

אם היה לי להשיג דיימונד אודיו זה היה מעולה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...