Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסט אפ הדנדש שלי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כמו שכולם או לא כולם יודעים מכרתי את הסט האחרון שלי שאגב היה סט מעולה הייתי פשוט מאוהב בו וכנראה שאני ארכוש עוד זוג לרכב השני בבית...

במקומו הגיעו פוקאל אוטפיות 6 וחצי אינץ' בעקבות העליה למיד באס ברמה כזו גבוהה אמרתי לעצמי שאין להתפשר ולעשות התקנה בחפיף עשיתי 3 טבעות הגבהה מMDF מאוד מאוד מסיביות בין כל טבעת אטמתי עם דבק חם וסיליקון בכדי למנוע בריחות אוויר...

לקינוח ציפיתי את העניין בסקאי בצבע הדלת והתוצאה מאוד מרשימה סוף סוף הדלת לא שרה יותר מהאלמנטים הדלת פחות מקרקשת סוף סוף סאונד אני בטוח ויודע כי איטום יעשה עבודה נאמנה אבל לא תודה לא באוטו הזה...

אגב בעקבות ההתקנה הייתה לי ולשמשה הקדמית של האוטו שלי התקלות לא נעימה עם ציפור שהשאירה לי אחלה סימן בלב ובאוטו וסדקה לי את השמשה...

הטוויטר של הפוקאל חרבנה לא נורמלית אין מילים אחרות אבל המיד באס במילה אחת וואו אני לא ירחיב יותר מזה...

בעקבות כך כנראה שאני אעשה הכלאה מסויימת בין המיד באסים של האוטופיות לטוויטר 4 אוהם כל שהו..

עכשיו חשבתי על כמה אופציות ואני אדרג אותם לפי הסדר שלי נראה:

דגו מאסטר T2000

מוראל הייבריד

DLS UR1

אני מחפש מהטוויטר שלי סאונד חם רך מפורט ומאוד נקי שלא יהיה טוויטר בומבסטי של 3 אינץ' אלה הקריטריונים היחידים

הטוויטר של פוקאל מרגיז אותי בא לי לזרוק אותו לפח או לים או למקום שאף אחד לא יחפש אותו שם...

אבקש ממכם לייעץ איזה טוויטר למה דווקא זה ולא אחר

אני מאוד מבקש לא לזרוק לי מילים לגבי ייבוא מחו"ל אני לא מעוניין בזה...

בתודה מראש מיכאל

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמעתי את הטויטר של מורל, לפי דעתי הוא יתאים לך הוא רך, לא צורם פשוט נעים לאוזן...

פורסם

תתחדש מיכה אתה יותר דפוק ממני בהרבה בהחלפות ושידרוגים.

מזל טוב.

עד לפעם הבאה [בערך חודש וחצי מהיום שתחליף שוב סטאפ] תתחדש!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תקציב?

הטוויטר הטוב ביותר ששמעתי עד היום הינו ה "scan-speak revelator"

מחירו? כ- 400$ לאחד -> 800$ לסט.

foto_r2904_700000.jpg

פרטים נוספים:

http://www.madisound.com/pdf/scanspeak/r2904_700000e.pdf

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לגבי הרוולוייטור בשתי מילים לא תודה...

לא דיברתי על השתוללויות כאלה של תקציבים אני יסדר טיפה את ההגדרה טוויטר הטוב ביותר עד 1500

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כמה עולה בארצנו הקטנה סט סופרימו?

מלבד זאת, אני חושב שהמורל (MT-22 או MT-23) יציגו אחלה ביצועים.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הסופרימו לפי מה שאני זוכר הוא 6 אוהם . מה שדורש התעסקות מסוימת . כמובן שהוא טוויטר משובח .

לדעתי גם הטטיטרים "הרגילים" של מורל 22 23 MT , יעשו עבודה טובה מאוד ומספקת.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הבנתוס...

יש עוד דעות או משהו?

פורסם

הסופרימו זה עניין של קצת יותר מ- 2000 שקל. אבל ההתקנה דורשת פודים או להתקין בדאש (כמו בפולו). בנוסף תצטרך הגברה "עם ביצים" שתתן לך תפוקה של לפחות 100 RMS ב 6 אום.

גם הMT-23 הוא 6 אום כך שתצטרך הגברה אקטיבית כי לא תוכל להשתמש בקרוס הקיים באוטופיה שמתכונן (אם אני לא טועה) לטוויטרים - 4 אום.

ככה שאם אתה רוצה מורל "שפויים" אז אתה צריך להסתפק ב MT-22.

אני לא אוהב את רוב מוצרי מורל. אבל, הטוויטרים שבקצה העליון של הליין שלהם מרשימים מאוד ונותנים צליל שהוא גם מלא פרטים, גם "טבעי" והם גם קלים ונעימים על האוזן.

הדגמים הפשוטים שלהם הם לא קולעים לטעמי, כאילו משהו חסר בצליל. בגדול קשה למצוא מקומות שמוכרים טוויטרים שהם חלק מסט ומורל ברוב המקרים היא הכתובת "ברירת מחדל" למקרים כאלה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...