Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוזוקי בלאנו 99 אוטומטי שלי שבק המצבר לאחר 4 שנים.עד לבוקר בו הוא לא הניע לא היו סימנים מקדימים וההנעה הייתה חלקה בנסיון ראשון.

שלשום החלפתי מצבר למצבר VOLTA 46 A/H . קניתי את המצבר במוסך של חבר וקיבלתי אותו מיד כשסוכן החברה הביא את המצבר. הרכבתי אותו, הנעתי והכל היה בסדר. לא נסעתי באותו יום.בבוקר המחרת ניזקקתי ל3-4 נסיונות התנעה, כשהסטרטר עובד אך קשה לאוטו להניע. לאחר ההתנעה נסעתי במשך היום מספר נסיעות שכל אחת מהן לא עלתה על 15 דקות, ובכל ההתנעות הניע מיד ויפה.

בערב לאחר שהרכב עמד כבר כ-5 שעות בדקתי התנעה והכל היה בסדר. הבוקר היה שוב קצת קשה להניע אך טיפה יותר קל מאשר אתמול.

האם המצבר צריך להיטען יותר כדי להיות במלא עצמתו- אני מדגיש שהוא לא הוטען חיצונית לפני ההרכבה?

או האם זה צירוף מיקרים ופתאום יש איזו בעיה אחרת?

תודה למשיבים.

פורסם

בספר הרכב הם כותבים מצבר של 36 A/H .הספק של חברת המצברים הביא לפי בקשת המוסך מצבר לסוזוקי בלנו 99, ואמרו לי שאפשר לסמוך עליו כי זאת עבודתו היום יומית?

פורסם

אל תשכח שהבקרים נהיים יותר ויותר קרים, ולכן תיתכן אולי בעיה בחיישן שאחראי על יחס אוויר\ בנזין, בקרבורטורים זה מורגש במיוחד אבל יתכן גם בהזרקות, עוד כיוון למחשבה לאו דווקא מצבר.

פורסם

בלאנו תקין, צריך להניע בחורף כמו בקייץ.

השאלה היא האם הסטרטר מסתובב יותר לאט ו/או נראה שהולך להתקע/ להחנק..

או שפשוט המנוע מסתובב כאילו רוצה להניע אבל לא מניע..

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא מורגש כלום בסטרטר. פשוט במקום להניע בהפעלה ראשונה של הסטרטר(לא ארוכה מדי) הוא מניע בשלישית.

פורסם

או.קי. עכשיו לאחר שביצעתי עוד נסיעות ברכב, והמצבר בוודאי טעון, וגם מרגישים שלסטרטר יש כח, עדיין הניע לי הבוקר לאחר 10 שעות מנוחה, רק בסטרטר שלישי.

השאלה היא: כדי להגיע למוסך אני צריך להניע אותו וכשאגיע למוסך, גם אם הרכב יתקרר מספר שעות לא תהיה בעיה, אז כיצד ניתן בכל זאת לבדוק מדוע יש צורך בשלושה נסיונות התנעה לאחר מנוחה ארוכה?

פורסם

השאלה אם הסטרטר מסתובב לאט, או שמא הסטרטר מסתובב תקין מה שאומר שהמצבר תקין, ויש בעיה של התנעת בוקר.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הסטרטר מסתובב במהירות רגילה,צליל ההנעה נשמע רגיל, פשוט צריך לנסות 3 פעמים עד שזה מצליח במקום התנעה בפעם הראשונה בדרך כלל.

הייתי רוצה לחדד שוב את השאלה עד כמה יכול להיות משמעותי ההבדל בין המצבר הקודם 56 V/A

לבין החדש 46 V/A למרות שהיצרן מדבר על 36 V/A .

תודה

פורסם

או שהסטרטר לא מסתובב מהר, או שכדאי לחבר את הרכב לסורק תקלות,

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הסטרטר מסתובב במהירות רגילה,צליל ההנעה נשמע רגיל, פשוט צריך לנסות 3 פעמים עד שזה מצליח במקום התנעה בפעם הראשונה בדרך כלל.

הייתי רוצה לחדד שוב את השאלה עד כמה יכול להיות משמעותי ההבדל בין המצבר הקודם 56 V/A

לבין החדש 46 V/A למרות שהיצרן מדבר על 36 V/A .

תודה

ברור שיש הבדל 46 V/A מתאים בדרך כלל לרכבים שהמנוע שלהם בדרך כלל זה 1.0 1.1 1.2 גג

מנוע של בלנו זה 1.6 והוא חייב לפחות מצבר של 55

סהר

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

• תוכן חדש...