Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי בורדו מיטלי.

שקניתי אותו היו עליו כמה מכות ושריטות הרוב מפתיחת דלתות של אחרים (חארות,לא יודעים להיזהר?)

רציתי לעשות לו פוליס ווקס ולחדש את הצבע.

עשיתי את זה כבר המון פעמים בחיי על רכבים אחרים, והתוצאה הדהימה רבים.

בגלל שהצבע מיטלי, קניתי פוליש של מתאים של טרטל ווקס-

http://ukrzoom.com.ua/content/images/turtle_restor2a.jpg

ועשיתי כמו שאני יודע (אחרי ניקוי וייבוש, לא בשמש והפח קר).

אך איזה טעות!

השכבה של הלקה מתחילה להתקלף!

היו לי כמה מכות קטנטנות, ממש גודל עשירית ציפורן, מדלתות ושריטות כלות על הגג מחתולים וכו,

באותם מקומות, פשוט השכבה של הלקה מתחיהל להתפורר ולהתקלף, בצורת "בועות" פנימיות כאלה...

הדבר בולט, מכוער, וגדל מיום ליום.

עבר שבועיים וכל קילוף כזה הוא בגודל מטבע חצי שקל, וזה גדל וגדל...

יש לציין שעשיתי את זה בטויוטה לבנה, ולנטיס כסופה מיטלי, ופזו כחות מיטלי, ולא קרה דבר כזה ,והתוצאה הייתה יפה מאוד.

מה הפיתרון ?

(חוץ מלשלם לפחח המון כסף).

אשמח לתשובות לעניין.

תודה רבה.

I30 CW

פורסם

לא לא

זה מה שיש אצלי ואתה לא רוצה להגיע למצב כזה.

מה שנשאר זה לגרום לכך שהמצב הקיים לא יחמיר, כי הנזק כבר נעשה.

אני הייתי עושה וקס בעדינות, והכי חשוב מתפלל.

בהצלחה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שום חומר שתמרח לא יעשה לך הוקוס-פוקוס ויחזיר לך את הצבע המקורי.

אולי ווקס קריסטל או ציפוי קריסטל לרכב - ככה קוראים לזה אם אני לא טועה, אך מדובר בכמה מאות שקלים כך שאני לא יודע אם הדבר משתלם בכלל.

פורסם

אתה בבעיה. עוד חודש חודשיים יתחילו חילופי עונות- חום קור גשם והרכב שלך יעשה חיקוי של נחש- הוא יתחיל להשיל את עורו. גש לפחח לפני שיהיה מאוחר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש מקצוענים המבצעים (בתשלום) קוסמטיקה לרכב כצפוי קריסטל, טפלון וכו' אך יתכן שגם הם לא יוכלו לסייע, עליהם כמובן לראות המכונית. מהיכן אתה בארץ?, כי יתכן ואוכל לכוונך אל כאלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני יצלם ויעלה תמונה

שמע אני לא רוצה להיות קרציה ,וזה לא מופנה רק אלייך ,ממש בלי להעליב .

אני פשוט לא מאמין לאילו מימדים התופעה הזו גדלה פשוט.

אבל לא רושמים אני יצלם,אלא אני אצלם. ולא אני יעלה, אלא אני אעלה.

מרוב ש90 אחוז מהאנשים פה רושמים בטעויות כאלו, זה נדמה לי שאני זה שעושה את הטעות, האם זה אכן כך?

יש לי כמה חברים כאלו שלא משנה כמה אני אתקן אותם הם עדיין ירשמו לי SMS עם י במקום א

סליחה אבל לא יכולתי להתאפק.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

אוהא, תפס קריזה פה רונן.

אבל ברצינות אני מסכים עם רונן!

חברה: עברית אומנם קשה שפה אך עיברית עדיין יפה שפה!!!

אל תשחקו אותה יותר ממה שהיא כבר נשחקה עד היום.

זו נקודה טובה שאני שמח שעלתה!

(הצ'ופצ'יק של הקומקום?

"זרבובית". ובהטייה:זרבוביתי זרבוביתך זרבוביתם...)

אופנוען

פורסם

זה פורום מוטוריקה פה.... לא הפורום של האקדמיה לעיברית.

אני כותב נכון, אבל יש אנשים שיש להם בעיה לכתוב נכון, ואין מה לעשות. פה זה לא המקום לתקן אותם.

(אלא אם כן זה קיצוני...).

פורסם
זה פורום מוטוריקה פה.... לא הפורום של האקדמיה לעיברית.

אני כותב נכון, אבל יש אנשים שיש להם בעיה לכתוב נכון, ואין מה לעשות. פה זה לא המקום לתקן אותם.

(אלא אם כן זה קיצוני...).

איגור, אני לא מסכים איתך - כל מקום הוא מקום לתקן.

אם זה פורום רכב טכני או אם זו האקדמיה ללשון - מה אכפת לך ללמוד עוד משהו מעבר ל"איך לתקן צבע שהרסת עם פוליש" ?

שיהיה לך בכיף. זה בחינם ואלה אנשים שמעירים כי אכפת להם. הרבה יותר קל לטעות פה מאשר לפלוט שטויות מול אנשים בלייב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בואו לא נסתה מהנושא שפתחתי בבקשה.

נכון אני יודע שטעיתי סליחה, אני כותב מהר מידי ויש לי לפעמים שגיאות במקלדת או לא תמיד שם לב, קורה...

בכל מקרה, התופעה כן נראה לי גודלת, היום בצצתי שוב מעין בחונת על הפח-

שמתי לב שהרוב זה בגג, ובחלק העליון של הספויילר.

אלה שבדלתות ,סה"כ 3- ממכות פתיחת דלתות.

בכל מקרה, נגעתי קצת איפה שמתקלף, ו.... אוי לי.... הבועה "זחלה" עוד קדימה, כאמור החלק הזה יתקלף גם...

(לשם ההבנה לאלה שלא הבינו-תחשבו על הדבקה של מדבקת ניילון גדולה שקופה,ונלכדה בפנים בועה ואת יכולה לגרום לה "לרוץ" בין הניילון לרכב)

אז אני אצלם את רכבי, אעלה תמונה בהקדם האפשרי, בכדי שתוכלו לראות...

I30 CW

פורסם

שמע , אני אומר לך מנסיון של הצבע הצרפתי המחורבן שיש אצלי,כל משחק עם הצבע יגרום לירידת השיכבה המבריקה.

אמרתי לך לנסות וקס טוב וזהו ,ברגע שהשכבה המבריקה מתבלה ,שום דבר לא יעזור אני שם לב שאחרי כל שטיפה חלקים מסויימים דוהים ומאוחר יותר מאבדים ברק לגמרי, אין מה לעשות...

תשתדל לא להעמיד אותו בשמש ותתפלל.

נ.ב לגבי העברית

זה מדהים ממש עמד לי על קצה הלשון להעיר למישהו דבר כזה(בלי להעליב ),גם אני מתקן את חברים שלי אבל כלום לא עוזר.

חייבים לעשות משהו למען הדורות הבאים ,רוב האנשים שאני מכיר ירשמו אני יביא במקום אביא.

אם הרוב ככה זה רק ילך ויחמיר וההערה היתה במקום (גם אם פותח השרשור טעה ורשם מהר).

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...