Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן קניתי מיצובישי גאלנט 95 אוטומטית ושמתי לב לצריכה מוזרה של דלק

1:5 המנוע הוא 1.8.

כמו כן בבוקר שמניעים את האוטו הוא מניע חלק אולם ברגע שנותנים גז הטורים יורדים במקום לעלות ואחרי זה עולים.

לאחר נסיעה של 100 מטר עם האוטו המנוע מגיב בסדר מה יכולות להיות הבעיות הנ"ל ?

פורסם

איך הגעת למסקנה שהאוטו עושה ליטר ל5 קילומטר? זה המון! בוא ספר לנו איך בדקת את הצריכה שיהיה בטחון שהאוטו באמת צורך כל כך הרבה דלק... בנוסף רציתי לשאול אותך אם קיבלת ספר טיפולים וכאמור מתי לאחרונה עשו לרכב טיפול בו הוחלפו הפלאגים הפילטר אויר פילטר שמן ושמן מנוע? דבר ראשון הייתי מסתכל לכיוון פלאגים מתים ופילטר אויר.

פורסם

אני מכיא את אותה הבעיה בדיוק בסובארו DL ....

תגיד לי אם זה קורה לך רק כאשר המנוע קר או גם לאחר נסיעה של 10 דק'?

פורסם

בדקתי ע"י כך שמילאתי FULL ורשמתי את הקילומטרים לאחר 200 ק"מ מילאתי שוב FULL ויצא לי 48 ליטר למלאות.

הבעיה רק שהאוטו קר ב 100 מטרים הראשונים.

פורסם
אני מכיא את אותה הבעיה בדיוק בסובארו DL ....

תגיד לי אם זה קורה לך רק כאשר המנוע קר או גם לאחר נסיעה של 10 דק'?

הבעייות אצל שניכם שונות, בסובארו DL קיים קרבורטור, והתופעות לוואי שונות והתשובות והאבחנה

שונה בהתאם!

אנא פרט את בעייתך המדוייקת ופרוט רב בסובארו מבלי להתייחס כלל, למיציבושי גלאנט, שהוא רכב

בעל מערכת הזרקת דלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קניתי את האוטו לא מזמן...הצריכה היא 1:5 פשוט תעיטי בנתונים...כמו כן יש ריח של דלק מחוץ לאוטו

ובדקתי אין נזילה.

דבר שני כשאני מניע את האוטו כשהוא קר הוא מניע ללא שום בעיה והטורים יציבים על 700 סל"ד

אולם כשאני נותן גז בנוטרל אז הטורים במקום לעלות ישר יורדים קצת ואחרי שניה עולים זה ממשיך כך

עד שאני משלב לD ונוסע 100 מטר עם לחיצה קלה מאוד על הגז...(אם אני נותן ישר הרבה גז על ההתחלה האוטו נכבה) לאחר הנסיעהשל 100 המטר האוטו נוסע סביר...לפי דעתי חסר לו קצת כוח

ויש ריח של דלק... מישהו יודע מה זה יכול להיות לפני שאני פונה למשחטה ? (סליחה למוסך המרכזי) ?

יכול להיות שזה בעיה של מחשב ?

פורסם

קודם כל אל תתן גז ואל תאמץ המנוע לאחר הנעה! אתה גורם ככה לבלאי מואץ של המנוע ולפיח!

תניע, תשלב ל D ותסע... דבר שני... אם האוטו נכבה שאתה נותן גז שהאוטו קר זאת אומרת שהתערובת עשירה מדי בדלק וזה מעיד או על בעיה מנוע צעדים או חיישן טמפרטורת מים... אולי אפילו מחשב אני לא סגור על האבחנה אבל כך נראה לי לפחות... אני מבטיח לך שאתה תקבל היום הכוונה טובה יותר... זזתי... יום טוב לכולם

פורסם

בדוק בכל מוסך אמין המתמחה במיצובשי, ולאו דווקא במוסך המרכזי, תקינות/ המצאות טרמוסטט במנוע, יתכן והוא תקוע במצב פתוח, בכל מקרה הצריכה לא סבירה לחלוטין!

ולכן יש לחבר את הרכב למחשב יעודי שיספק נתונים לגביי חיישני ברכב, כמו חיישן טמפרטורה לא תקין, שמדווח למחשב על מנוע קר, וגורם בכך להעשרת התערובת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בדוק בכל מוסך אמין המתמחה במיצובשי, ולאו דווקא במוסך המרכזי, תקינות/ המצאות טרמוסטט במנוע, יתכן והוא תקוע במצב פתוח,

בברכה

צביקה

דרך אגב האוטו מגיע לטמפרטורת עבוד דיי מהר ואז המחוג של החום תקוע על החצי קבוע ככה דנראה לי שהתרמוסטט תקין.
פורסם

הרכב הזה הוא מטחנת דלק, לא קונים אותו בעיקר בגלל צריכת הדלק האסטרונומית שלו.

בכלל המצובישי מכל היפניות צרכנית שלק בצורה יוצאת דופן, חוץ מהמיצובישי של צביקה.

• תוכן חדש...