Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אני עבריין - כיצד אחמוק מעונש?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שאני תמים במה שעולה כאן, אלא פשוט נמנע מלתת להם את כל מה שיש לי.

זו לא הפעם הראשונה בה אני מוריד את המשטרה מהגב שלי באמצעות המכתבים האלו, כך שיש לי נסיון כלשהו עם זה.

שכרתי כבר את שירותיו של אסף שמיר, ולו רק בגלל שזה משפט התעבורה הראשון שעומד להיות לי, ואני לא רוצה להתגלח לעצמי על הזקן.

כמו כן, אני לא רואה מה יש כאן לעשות מעבר ללשאול את השוטר אם הוא שמר על קשר עין, ואז להראות את העובדות בשטח שלא מאפשרות את זה. ברגע שאין קשר עין, ולאור הטענה שזה לא אני, אני בספק אם יהיה כאן עוד מה להוכיח.

בכל מקרה, עדכונים יהיו בהמשך.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצחיקה אותי הכותרת. :)

אם מי שנוסע 122 קמ"ש הוא עבריין, אז כל עם ישראל עבריינים, לא?

היינו אומרים על אריה דרעי שהאשמה היחידה שלו שהוא נתפס...

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון, הייתה לי היום הקראה.

הוזמנתי ל16:30, הגעתי שעה לפני בשביל לדבר עם התובע(ת), מסתבר שכבר התחילו בלעדי, המשפטים רצים, אצטרך לקפוץ למים.

היות וסחבק חירש כמו דלמטי בן 20, התיישבתי בשורה הראשונה כדי לקרוא שפתיים, וכשהשופטת ניסתה לגרש אותי אחורה בתואנה שרק הבאים בתור יושבים מקדימה, הודעתי לה שאני כבד שמיעה.

אחרי מצעד של מקרי סעד אינטיליגנציה, נקראתי אל הגרדום, אהם, סליחה, הדוכן, ונשאלתי אם נסעתי 122 קמ"ש באיילון. השבתי בשלילה, והשופטת הרימה את הראש בתמיהה. אחר כך סיננה בטון השמור לנגד וותיק שרואה פיסטון בן יומו "איך זה יכול להיות? מדדו אותך עם לייזר".

עבדכם השיב, שלא הוא זה שנמדד, אלא שהגיע אליו שוטר 3 קילומטרים אחרי מקום העבירה הנטען, ויש כאן טעות בזיהוי כי השוטר רשם שהוא שמר על קשר עין, דבר שאיננו אפשרי לאור חוקי הפיסיקה. נשאלתי כמה נסעתי, "כחוק".

השופטת שאלה את התובעת מה יש לה להגיד על זה, וקיבלה את התשובה: " אהםם, אההה, לא כתוב לי כלום...".

יום X בנובמבר פסקה השופטת, דיון הוכחות.

To be continued

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

דבר ראשון, ביקורת על מנהלים בה"פ בלבד, ראה הוזהרת. בפעם הבאה מעקב.

שנית,

לא בדיוק היה מתי. בכל מקרה אני מתכוון לתת קפיצה לסלמה 20 לבדוק מה יש להם בשבילי.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני נוסע בימים הקרובים לחו"ל, עם גיחות קצרות לארץ מדי פעם, אז רציתי לבדוק שהמשפט עדיין בX בנובמבר, כדי שאוכל להזיז אותו.

איכשהו לא הצלחתי לשים את הטלפיים שלי על הקלסר של המשפט, ולא היה היה לי מס' תיק. אצתי רצתי לאתר בית המשפט לתעבורה בת"א, ועל פי התאריך והשופטת מצאתי את מס' התיק. אלא מה, רשום שהדיון נדחה (לא קיבלתי שום הודעה הביתה) למתישהו במרץ, ושגם התאריך ההוא נדחה.

התקשרתי לבית המשפט, לחצתי 5 בשביל לקבל את מזכירת השופטת, ואין תשובה. התקשרתי למזכירה הראשית, העבירה אותי, והסתבר שבכלל המס' שונה ולא עדכנו את המרכזיה.

הטיפוס הנ"ל אמרה לי שאכן המשפט נדחה. שאלתי אותה למתי, ציינה X במרץ, למרות שבאתר רשום שזה נדחה. טוב שהודעת לי היא ציינה, המחשב לפעמים רושם את זה באתר.

בקיצור, הרבה ביוב עוד יזרום בשפד"ן עד שאני אזכה לראות פס"ד בתיק המחורבן הזה.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

הוא לא ציין מרץ של איזה שנה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

  • 8 חודשים מאוחר יותר...

×
×
  • תוכן חדש...