Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני עבריין - כיצד אחמוק מעונש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת מדיניות חיפוש המטבע מתחת לפנס של מתנ"א קיבלתי היום הודעת תשלום קנס בה נכתב שנסעתי 122 קמ"ש בנתיבי איילון צפון, סמוך להרצליה (היכן שהכניסה מכביש 5 לאיילון צפון משתלבת).

אציין כי כשהשוטר נפנף בידיו (לא סימן עצירה או משהו, מבחינתי הוא נפנף למטוס), הייתי בנתיב השמאלי ביותר, מימיני היה רכב נוסף, ומיד אחר כך השתלב נתיב פנימה, כך שבכל מקרה, לא היה לי שום מקום לעצור. המשכתי ליציאה להרצליה בידיעה שאם זה באמת חשוב לשוטר הוא יטרח ויצא אחרי, ואז אעצור במקום בטוח יותר.

אכן היה חשוב לו, והוא עצר אותי ליד קניון שבעת הכוכבים, והראה לי שנתפסתי במהירות של 122 קמ"ש ממרחק של כ 187 מטרים.

בדו"ח, שקריא בצורה גבולית והבנתי רק חלקים ממנו, נכתבה המהירות, ובנסיבות המקרה נכתב כי נתפסתי באמצעות ממל"ז, לא עצרתי, ועצרתי ליד קניון שבעת הכוכבים, תוך שהוא שומר על קשר עין עם הרכב.

הוא לא סימן במשבצת המיועדת שנתפסתי ע"י ממל"ז, וכמו כן אין סיכוי, וזה ניתן להוכחה באמצעות תרשימים, שהוא שמר על קשר עין, היות ויצאתי במחלף שבעת הכוכבים, בו יש פניה חדה למדי ושדה ראיה שלא איפשר לו לראות אותי, מה גם שמדובר בפוקוס שכורה, יש מאות ואלפים כאלו על הכביש.

שווה להיכנס איתם ראש בראש?

והנה, אני עונה לעצמי בשביל כל אלו שמדגדג להם: "נהגת כמו גבר, שלם את הקנס כמו גבר ואל תנסה להתחמק"

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ניסיתי הרבה פעמים ללכת ראש בראש עם המשטרה ותאמין לי כמו שאמרת עשית טעות של גבר,תשלם כמו גבר.

כי אין מה לעשות אנחנו לא חיים באמסטרדם שאפשר לנסוע שם 200+ אנחנו חיים בישראל מדינה קטנה ששוחטת את תושביה

פורסם

לפי דעתי זה שהוא עקב אחריך במחלף זה קצת ישנה את התמונה

אני הייתי הולך למשפט.....

גם השעה ומצב התנועה זה טיעון..

בהצלחה

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

קח עו"ד שידע להסביר לשופט ה"חכם" איך לא ניתן היה בידי השוטר לממל"ז אותך, לניכנס לניידת, להאיץ אחרי רכב הנוסע במהירות האסטרונומית של 122 קילומטרים לשעה, לשמור על קשר עין, ולתפוס אותך.

הטיעון של הסיבוב תופס, אגב.

בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אעלה את כל הטיעונים האלו ראשית על הכתב, ואתן למשטרה לסגת בעצמה. במידה ולא, אגש למשפט, עם עו"ד כמובן. למרות שחראם על 1500 ש"ח שהוא יקח לי, חראם יותר על עבר נקי.

עריכה: מדדתי עכשיו את המרחק בין שיא הסיבוב בירידה מאיילון לבין הנקודה בה נעצרתי, מדובר ב650 מטרים. אם היה לו קשר עין, היה עוצר אותי הרבה הרבה קודם.

טענה שלא אוכל להעלות במשפט אבל היא נכונה: הסתכלתי במראה כל הדרך, לא שוטר ולא נעליים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

להגיד לך את האמת פעם ב 4 בבוקר ביום שישי עקפתי בעיר שוטר במהירות של 70 במקום חמישים

נתן לי דו"ח הלכתי למשפט ויצאתי זכאי כי שום שוטר בעולם לא יכול להוכיח שנסעתי 70 כי הוא היה בנסיעה אז אין הוכחות ממל"ז ולא נעליים.

אני מאוד מקווה שתצא זכאי ועברך יהיה נקי ולא מלוכלך.

פורסם

נקי אני אצא, השאלה היא כמה נקי חשבון הבנק שלי יהיה :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
כי אין מה לעשות אנחנו לא חיים באמסטרדם שאפשר לנסוע שם 200+ אנחנו חיים בישראל מדינה קטנה ששוחטת את תושביה
גבר גבר, להזכירך אמסטרדם היא עיר. קשה לי להאמין שתמצא שם מקום שאפשר לנסוע בו 200+.

שבוע טוב

אלעד

פורסם

עצה מנסיון - לא משנה כמה אתה צודק או לא, אם חשוב לך זיכוי קח עו"ד מתמחה, אתה תשלם בהתאם אבל הוא יוצא אותך זכאי, לבד אתה תקבל שטרונגול.תבקש מנו שהוא יכתוב את המכתב הראשוני למשטרה, יכול להיות שזה יחסוך לך אפילו בית משפט וגם ככה תשלם לו פחות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפני עו"ד ומשפט, תנסה לפנות במכתב מנומק ללשכת התנועה המחוזית ובו תסביר שאתה נהג זהיר שאינו נוהג במהירויות כאלו ובלתי סביר לחלוטין שהשוטר הספיק להכנס לרכבו, להתניע, להשתלב בתנועה ולעקוב אחרי רכבך בתנועה צפופה ולאחר פניה בה אין שדה ראיה. ומאחר ומדובר ברכב נפוץ ביותר (בטח באיזור בו מדובר...) אתה משוכנע שנפלה טעות מצערת בזיהוי ומבקש לבטל את הדו"ח.

שלח את המכתב ברשום ושמור את הקבלה.

יכול להיות שתקבל ביטול, אם לא - עו"ד ומשפט אם אתה בסכנה מהנקודות, או משפט בלי עו"ד ותקווה לצאת בזול עם הנימוקים שלך אם אתה מוכן לקחת את הסיכון. ולדעתי אם התיק שלך נקי ותיפול על שופט שייתן לך לדבר דקה רצוף יש לך קייס טוב.

אבל קודם כל מכתב.

פורסם

גבר גבר, להזכירך אמסטרדם היא עיר. קשה לי להאמין שתמצא שם מקום שאפשר לנסוע בו 200+.

שבוע טוב

אלעד

תלוי מה מעשנים...

אפשר להגיע למהירויות גבוהות מאוד... גם בישיבה על הכיסא "בבית הקפה"...

;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לפני עו"ד ומשפט, תנסה לפנות במכתב מנומק ללשכת התנועה המחוזית ובו תסביר שאתה נהג זהיר שאינו נוהג במהירויות כאלו ובלתי סביר לחלוטין שהשוטר הספיק להכנס לרכבו, להתניע, להשתלב בתנועה ולעקוב אחרי רכבך בתנועה צפופה ולאחר פניה בה אין שדה ראיה. ומאחר ומדובר ברכב נפוץ ביותר (בטח באיזור בו מדובר...) אתה משוכנע שנפלה טעות מצערת בזיהוי ומבקש לבטל את הדו"ח.

שלח את המכתב ברשום ושמור את הקבלה.

יכול להיות שתקבל ביטול, אם לא - עו"ד ומשפט אם אתה בסכנה מהנקודות, או משפט בלי עו"ד ותקווה לצאת בזול עם הנימוקים שלך אם אתה מוכן לקחת את הסיכון. ולדעתי אם התיק שלך נקי ותיפול על שופט שייתן לך לדבר דקה רצוף יש לך קייס טוב.

אבל קודם כל מכתב.

לא טוב.

אתה מספר להם בדיוק מה אתה הולך לטעון במשפט , ומאפשר להם להתכונן (אם תגיע למשפט).

התייעץ עם עו"ד. לא עולה כסף.

פורסם

אכן כתבתי מכתב ארוך מנומק ומיתמם לפני שקראתי את ההודעות כאן, והוא באמת מכיל פחות או יותר את כל מה שאישפוז היקר ציין. שמר נטע בי ספק, לכן אתייעץ עם עו"ד לפני השליחה.

אסף שמיר מומלץ?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

300 מטר. אלא אם כן השוטר משתמש בחצובה ועדשה מגדילה ואז זה 600 מטר. הדברים אמורים לגבי מדידה ביום. בלילה זה 300 מטר בכל מקרה, ואסור שיהיה רכב לידך. זה נתון שאני משנן השכם וערב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...