Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני עבריין - כיצד אחמוק מעונש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
* שאל את השוטר אם היד שלו הייתה מקובעת בזמן הירי (האקדח מסוג Class 2 התמקדות שלו לאורך זמן פוגעת בעיניים) - אם היד שלו נשענה על החלון או על הגג - הדוח מבוטל.

מה ההלכה לגבי זה? מצד אחד אכן התקנות אוסרות על השוטר לקבע את היד. מצד שני, כפי שציין שמר, פסק הדין של השופט אביטל חן ממליץ על קיבוע היד.

בכולופן, שיהיה בהצלחה.
רב תודות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם היד מקובעת, יכוליות שהלייזר יפגע לך בעיניים. במידה והבלינקו מחזיק את הלייזר ביד, יש את הרעידות שלו ואין מצב שהוא יצליח "לכוון" לך את הלייזר על העיניים למשך זמן שעלול לפגוע בך...

בנוסף לנקודות האלה, השוטרים צריכים להיות במקום מואר כשהם "יורים", והטווח של הלייזר לא יכול לעלות מעבר ל300 מטר (זתומרת, לא קביל).

ולטובת החורף יאמר: לא ניתן "לירות" בלייזר כשיורד גשם (הטיפות מזיזות את הקרן ומפזרות אותה ואפילו)

אז אין הרבה מה לפחד בעניין (כשיורד גשם) אבל אל תיקח את מה שכתבתי בתור עובדה.

סע רגוע. :mm_yeah:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

איזה כיף. כשיורד גשם אפשר לנסוע באיזה מהירות שרוצים (רמז, Not).

יש כאן איזשהו וויכוח עקרוני האם המהירות אכן מסוכנת, או שהמשטרה אוכפת רק את מה שקל. אני סוע מהר כל עוד אני סבור שאני לא מסכן את עצמי או את סביבתי. בגשם לעומת זאת, מסוכן לנסוע מהר. בלי קשר למכמונת או לא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
איזה כיף. כשיורד גשם אפשר לנסוע באיזה מהירות שרוצים (רמז, Not).

יש כאן איזשהו וויכוח עקרוני האם המהירות אכן מסוכנת, או שהמשטרה אוכפת רק את מה שקל. אני נוסע מהר כל עוד אני סבור שאני לא מסכן את עצמי או את סביבתי.

כל אחד נוסע מהר כל עוד הוא מרגיש שהוא לא מסכן את הסביבה שלו... אבל עדיין יש כאלה שלא שמים ז** על הסביבה ועדיין נוהגים מהר, חותכים בכביש, לא שומרים מרחק ומה לא.

אני הפסקתי לנהוג מהר בעיקר בגלל המחירים של הדלק (זה משנה הרבה כשאין עבודה), ואחרי חודש של נסיעה רגועה אני עדיין מגיע באותו הזמן ממקום למקום.

והמשטרה תמיד אוכפת את מה שקל... מתי פעם אחרונה שמעת איזה שוטר צועק על מישהו בכריזה "תחזור לנתיב הימני"...?

כל ה"אכיפה" הזו שלהם מתבצעת בבדיקת רשיונות שגרתית בכניסה לעיר (כמו שקורה לי בדר"כ)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסאגה נמשכת. קיבלתי מהמשטרה היום מכתב שטאנץ שמעיד שלא ממש קראו את המכתב שלי, או שלחילופין לא ממש אכפת להם. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מבקש להישפט, ובמקביל שולח להם עוד מכתב, ככה בקטנה שיהיה.

המכתבים מסודרים לפי סדר כרונולוגי מימין לשמאל. שימו לב להבדלי הגישה והסבלנות בין המכתב הראשון לאחרון.

letter1.jpg

letter2.jpg

letter3.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

היי ניטש,

דבר ראשון, נוסח המכתבים מאוד יפה.

הדבר השני, צילמת היטב את האיזור בו טוען השוטר שהוא לזר אותך? לפי מה שאתה טוען, היות ולא נטען לשמור על קשר עין, השוטר התבלבל. איך שאני מבין את המקרה. תצטרך להוכיח את זה.

מה אומר החוק? למה הם בעצם לא מוכנים לבטל את הדו"ח? (זה נשאר לא ברור..מעבודה מול מערכות אחרות, נסה להשיג את החוק שעל פיו יבטלו את הדוח. משמע, צריך לדעת את החוקים כדי לשחק את המשחק).

אשמח לעידכון בנושא.

בהצלחה!

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היי סער, תודה על המחמאה.

כל האיזורים בהם העניין התרחש צולמו, ואף השגתי מפות מדודות, כך שאין לי בעיה להוכיח כלום. אני לא מפיל עליהם הכל כבר עכשיו כדי להימנע מלתת להם את כל התחמושת שלי לפני המשפט.

ההלכה המשפטית, והנהלים המשטרתיים קובעים כי עבור רכב שלא נעצר מיד, חייב להיות זיהוי וודאי של הרכב על מנת להגיע להרשעה. את הזיהוי משיגים בשתי דרכים:

• שמירה על קשר עין
  • סימנים יחודיים של הרכב (מדבקות גדולות, מס' רכב)

במקרה זה השוטר ציין שמירה על קשר עין. תנאי השטח במחלף שבעת הכוכבים לא מאפשרים שמירה על קשר עין במרחק העולה על 100 מטרים (ואני נדיב כאן). המרדף החל 1700 מטר לפני הפניה, ושוטר לא יכל להדביק את הרכב למרחק כזה בהינתן תאוצה מוגבלת של הניידת. אי לכך, אין זיהוי - אין דו"ח.

שיניתי מעט את פסקה 4 על מנת לוודא שה-Incompetent שקורא את המכתבים יבין מה אני רוצה מחייו. הנוסח שלה הוא כדלהלן:

הפסקה האחרונה מציינת כי בתנאי השטח השוררים בכביש המדובר, לא ייתכן כי השוטר שמר על קשר עין עם הרכב עליו הוא לזר קודם לכן. הכביש האמור נמצא כ-500 מטר ממשרדכם שברח' שפיים, ועל כן אני סבור שעליכם להכירו היטב, ולדעת שבירידה מאיילון צפון לכיוון שדרות שבעת הכוכבים, מתקיימים תנאים של סטייה חדה ימינה, תוך שינוי מפלס. השוטר החל את המרדף לגרסתו מק"מ 24 של הכביש, דבר אשר לא מאפשר לו לצמצם מרחק מהרכב הבורח בטרם ההגעה למחלף. תנאים אלו לא מאפשרים שמירה על קשר עין, ומהווים סתירה לגרסתו של השוטר. בהינתן אי שמירת קשר עין, והיות וכך נטען שרכבי זוהה, לא תיתכן הרשעה בדין, והדבר מחזק את טענתי לגבי טעות בזיהוי.

בכל מקרה, כשיהיו עדכונים (ויהיו), אני אדאג להביאם לידיעת חברי הפורום.

עם כמה שאני שש למפגש עם התובע המשטרתי, אני מעדיף לוותר על בזבוז הזמן הקרדינלי שזה יהווה. אני איש עסוק מאוד, צריך להספיק לקרוא כל מה שקורה בCarsforum :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

עניין נוסף:

מה המרחק בין המקום שהוא לזר על פורד פוקוס אפורה לבין המקום בו הוא עצר אותך?

היתכן כי כל הזמן הזה הוא הסתכל עליך ולא על הדרך? היה איתו עוד שוטר?

dirty old man

need love too

פורסם

הוא לא עצר אותי באף שלב. אני עצרתי מיוזמתי לפניה שמאלה ברמזור, כאשר הישר היה ירוק. כעבור דקה של עמידה הגיע אלי השוטר. המרחק בין הנקודה בה הוא לזר לנקודה בה הוא הגיע אלי הוא 2.4 ק"מ לערך. השוטר, כפי שציינתי בתחילת הת'רד היה לגמרי לבד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

מצחיקה אותי הכותרת. :)

אם מי שנוסע 122 קמ"ש הוא עבריין, אז כל עם ישראל עבריינים, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הכותרת כאן בשביל לסגור כבר שם את כל התגובות ברמת "אסור לנסוע במהירות הזו", "מגיע לך" וכו'.

ולא כל עם ישראל עבריינים. אני מכיר כמה זקנות שנוסעות 30 קמ"ש. מצד שני הן עוברות עבירה של עיכוב התנועה...:crazyeyes

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

קפצתי היום למשטרת הרצליה בשביל לשאול את מחלקת פניות מה קורה, אמרו לי לנסוע למשטרת התנועה ברמה"ש. להם בכלל אין את התיק שלי. נו שויין, נסתפק בהטרדות בדואר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

התמימות.....

עליך להטיל פגם במהימנות השוטר, וללא ידע מקצועי (ולאור רמת התמימות שעולה ממכתבך זה) יהיה לך קשה מאוד.

מהיכרותי עימך אני מבין את זעמך. אולם יש לתקוף את נושא שמירת קשר עין בדרך שונה. מהמורכבות של העניין (ומהיות העובדה כי אני אינני איש מקצוע) לא אנתח זאת, אבל אציע לך לאסוף שירותיו של עו"ד (ואסף שמיר הוא עו"ד מצויין, וכן ישנם עוד רבים) אם חשוב לך להוכיח חפותך.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

• תוכן חדש...