Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת

מעדיף ר"ד כמה שיותר חדיש

רמה כמה שיותר גבוהה

כרגע חשבתי על אלפיין 9855

מה אתם ממליצים ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קח את האלפיין...

אם לא אותו אז תלך על הקלריון 945 או 955 אם אני לא טועה...

מכשירים איכותיים ביותר!!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

הייתי באותה דילמה כמוך והלכתי על אלפיין 9855. הקלריונים מצויינים אבל הדגמים האמריקאיים לא תומכים בתדרים ישראליים ואף מעבדה בארץ אליה פניתי לא יכלה להבטיח שהכיול יצליח אז העדפתי לא להמר וללכת על בטוח מה גם שאלפיין 9855 נחשב דגם סוף הדרך וברב התכונות אוכל את הקלריונים. יש גם לקלריונים יתרונות אבל בכללי האלפיין תותח בלי שום ספק.

פורסם

יש לך לינק מאיפה רכשת אותו

וכמה עלה לך כל הסיפור של מכס וכו' ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אם אתה נמצא בחו"ל, ולא אכפת לך מתדרי הרדיו.

ההמלצה שלי היא על הקלריון 955MC.

אם התדרים של הרדיו הם קריטיים מבחינתך אז ישנה עדיפות לאלפיין 9835 אם תמצא , או 9855 .

בכל מקרה מדובר על מכשירים מאוד מוצלחים ומומלצים בחום.

אני אישית מעדיף את הקלריון, אבל זו דעתי האישית.

אין יותר מידי הבדלים בין השלושה , כולם נהדרים וכולם נותנים את התמורה המלאה למחיר ואפילו יותר.

תתחדש!.

ותספר לנו אחרי זה מה רכשת ובאיזה מחיר , ומאיפה.:).

שגם אחרים יוכלו להנות.

under construction..

פורסם

הבעיה היא שה9835 עולה 400$

לעומת ה 9855 שנע באזור ה 330 $

האם ה 9835 שווה כזאת תוספת ?

פורסם

איפה ראית 9855 חדש!!! ב-330 $ ?????

הוא עולה בסביבות 500 $..

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpcda9855

והאם יש איזה שהוא מתאם מיוחד שמתחבר לאלפיין שכדאי שחבר שלי יביא לי מחו"ל

• תוכן חדש...