Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעה שניתן לפרשה קצת אחרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המודעה הנ"ל הועברה אלי במייל ואינני יודע אם היא אמיתית (בכל מקרה לדעתי זה חבל שבשל סגנון ניסוח מסויים , מעשה מצווה יכול להתפרש כך :roll:).

מודעה בעזרת נשים בירושלים0001.jpg

פורסם

חברה זה אמיתי לחלוטין הנושא בתנ"ך יש מצווה שמי שחולה או איננו יכול להגיע לשמוע תקיעת שופר

מביאים לו את האדם שתוקע בשופר לביתו זו מצווה גדולה בתנ"ך לשמוע תקיעת שופר... נכון שזה נשמע מצחיק אבל כך זה... 8)

פורסם

גם אם זה זיוף, זה זיוף מצויין, כי יש חותמת של הרב עובדיה יוסף, והוא באמת ראש בית הכנסת של היזדים בירושלים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

LOL!!! ענק!!!

ישלחו לה תקיעה ושיתקע בביתה!!! חחחחחח

הניסוח באמת קורע אבל זה משהו אמיתי...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...