Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי היה סבבה לגמרי נחמד מאד אנשים כרגיל מוכרים ועוד פרצופים חדשים.

היה נחמד לשמוע עוד SPL לפנים מקווה שאהבתם את הSPL שבוקע מה205 שלי.

כרגיל האיש והאגדה סימון אין עלייך אתה בחור זהב עם ידיים טובות . המערכת שלך נכרגיל נותנת SPL מטורף ועם השידרוגים שעשית [רק לי הותר לראות אותם על אמת] פשוט מעלפים ורק מוכיחים ששילוב של ידיים טובות עם ידע נירחב מביאים תוצאות בשטח.אגב תודה על הדיסק.

קיצר היה כייף לראות פרצופים ולדבר עם כולם.[רזי ,קובי איפה הייתם?]

מי שאיכזב אותי זה מר תמיר אסרף שדפק ברז [סיבות לא לתרד]

מקווה שנהנתם אתם מוזמנים לרשום פה רשמים וחוויות לטוב ולרע.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת אחד המפגשים היפים שהייתי בהם ...........

והגולף GTI שהייתי פשוט חולנית ...... אני עדיין לא מבין איך אפשר לשבת באוטו כשהמע' מנגנת ....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

זאתי הגולף של סימון. אפשר לשבת בה אפשר. אם אני ישבתי שעה בה אז אפשר. כמובן שלי ולו זה עדין לא מספיק ואנחנו רעבים לעוד..למי שהתעניין מה הולך שם באוטו אז מדובר על בניה עם 3 קיקרים קופמR הישנים +מגבר 2*100 [כן שמעתם נכון החרא הקטן הלבן הזה פותח להם את הצורה] של אינפיניטי.

קבל וחיווט 4 גייג .

פורסם

יצא לי באמת לראות את המגבר שם בגולף וזה פשוט לא יאומן איך הוא פשוט שוחט את ה 3 קיקרים האלו ............

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לי יצא לראות ממש מקרוב את האינפיניטי הזה ומה שאני יכול לומר זה שסימון מוציא ממנו את המיץ ועשה עליו קומבינות חיווט של החיים ממש ניתח את המגבר אני עוד בשוק שהחרא הקטן הזה מחזיק כבר לא מעט זמן וסוחב באופן מטורף את ה3 קיקרים האילו .ניראה לי שאינפיניטי בירכו וקידשו אתה מגבר השזה ברכיבים מהירח והכי מצחיק רשום עליו 2*100[הקרוס שלו LP מתחיל מ30 ולא מ50 כמו רוב המגברים]ההתנגדות השקולה שסימון מעביד אותו היא 1.3 אוהם בערך שזה מטורף למגבר המוזר הזה איך הוא עוד לא התפגר.

פורסם

אסף אחי תודה על התגובות. כיף לראות שיש עוד אנשים שאוהבים את אותו צליל באס מיוחד (ונמוך, מאוד נמוך...) שאני אוהב! לקח לי הרבה זמן, הרבה כוח והרבה תכנון לבנות את התיבה המטורפת הזאת לחברה העגולים שם מאחור... (אני מתכוון לשלושת ה VRים.) האמת היא שלגבי ההגברה, אני עצמי מופתע שמגבר קטן מימדים והספקים (מוצהרים לפחות) מצליח להעיף 3 VRים בצורה כזאת חזקה, אבל העיקר שהוא מצליח...

בכל אופן שמחתי לשמוע ולהשמיע לכל מי שרצה ואני מקווה שנהנתם.

להתראות במפגש הבא!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

ההענות למפגש היתה סבבה ,

רכבים ומערכות מאוד מרשימות ,

אני רואה כל אחד שמעוניין ב קומפ וי אר לא מסתפק בפחות מ 3 :)

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מפגש סבבה.

היענות ממש טובה, המון אנשים טובים ....

אהבתי את השיפור בסאונד אצל אסף ב205 ...

מיכאל שיפר מאוד עם הבניות המושקעות של המק אודיו והפאנל היפייפה הזה של JVC

לילה טוב (עתיד תפסיק לחפור :-D סתם אחי אוהב אותך...)

פורסם

היה באמת אחלה מפגש אחת המסקנות הכי חזקות ממנו - שJBL הוא HI END והיחידים שעומדים איתו הם הדואל מונו של אייל :D:D

ושכפיר בחור מצחיק :D

וגם שיותם קרוע ניר שרוט וקיצר..אנחנו פורום של מפגרים - אבל ראש טוב :D

פורסם

היה באמת אחלה היו הרבה אנשים!, הכרתי את עופר דותן, איש בעל ידע עצום ויש המון מה ללמוד ממנו !

באמת יש לך שיטה חכמה :wink: , וסורי שלא דיברתי הרבה הייתי עייף מאוד ולא הרגשתי טוב ( קמתי עכשיו)

הייתי עם מצלמה בל לא היה מה לצלם חוץ מהמעכות הרגילות.

וגם סמיר עם הגולף היפה שלו והצביעות מתחת למכסה מנוע (מגיע החורף שים גומיות !)

תתכוננו למפגש בראשון שלא תגידו שלא אמרתי !

Suzuki Jimny

פורסם

פעם ראשונה אני במפגש ונהנתי מאוד

מהאנשים שם

מיכאל .. וסאונד בראש שכיוונו לי קצת את המערכת :)

והתחדשתי היום בקיקר L7 אחרי המפגש

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
היה באמת אחלה היו הרבה אנשים!, הכרתי את עופר דותן, איש בעל ידע עצום ויש המון מה ללמוד ממנו !

באמת יש לך שיטה חכמה :wink: , וסורי שלא דיברתי הרבה הייתי עייף מאוד ולא הרגשתי טוב ( קמתי עכשיו)

הייתי עם מצלמה בל לא היה מה לצלם חוץ מהמעכות הרגילות.

וגם סמיר עם הגולף היפה שלו והצביעות מתחת למכסה מנוע (מגיע החורף שים גומיות !)

תתכוננו למפגש בראשון שלא תגידו שלא אמרתי !

גומיות אני אשים - הבעיה שכולם אומרים כאן שבאו הרבה אנשים

חבר'ה... צריך שיבואו עוד - וצריכים להכיר אחד תשני וככה יהיה יותר מעניין

אני הכרתי היום איזה 3 חברה. טיסן עתיד ועוד כמה. ומשום מה נהנתי יותר...

צריכים לארגן יותר אנשים ולהפגש שם בסבבה.

פעם הבאה תעדכנו אותי גם בפרטי :) אני לא מטייל הרבה בפורום אוודיו - למראת שאני מתעניין בזה פשוט אני רשום בפורום אוודיו אחר.

תודה חבר'ה. ממש נהנתי איתכם. סליחה שלא יצא לי להשמיע את המערכת שלי אבל בפעם הבאה אני אפתיע :)

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

תכלס גם אני ראיתי היום איזה MTX קטן שאני לא מאמין פתח את הצורה של 3 VRים

באמת מדהים מה שהולך באוטו של אודי ה BMW

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...