Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה באמת אחלה היו הרבה אנשים!, הכרתי את עופר דותן.........

בואנה אחי אתה סטלן:-) ----עופר רוטמן.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והוא לא הראשון שמתבלבל ..

נראה לי שאנחנו צריכים לשים תמונות בחתימה שלנו שאנשים לא יתבלבלו :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
והוא לא הראשון שמתבלבל ..

נראה לי שאנחנו צריכים לשים תמונות בחתימה שלנו שאנשים לא יתבלבלו :wink:

בדיוק, אז גם העופר הזה וגם השני חכמים :wink:

בואנה אחי אתה סטלן:-) ----עופר רוטמן.
מה באמת? :wink::roll:

Suzuki Jimny

פורסם

עופר, במפגש הבא אני מקווה לשמוע את הדרייברים החדשים....

שלא תתחמק מזה !

:)

אני גם מביא למפגש הבא כמה דיסקי בדיקה חדשים לSQ, וגם עוד קצת חארטות לחובבי הSPL.

under construction..

פורסם

מקווה שיהיה גמור.....עם כל החגים והאסיפות המשפחתיות אני לא יודע מתי יהיה לי זמן:roll: (כבר התחלתי עם התירוצים:-) ).

עכשיו אישתי גם אמרה לי בצורה מאוד תקיפה "לי לא אכפת איך ישמעו העיקר שיהיה יפה" וזה כבר שולל כמה רעיונות מהפכניים ומשוגעים.

אני אצטרך לעשות בניית פיבר שגם תשמור על המקוריות של הרכב אחרת אני ישן על הספה:-) ,דבר שיאריך את זמן הבנייה.

אגב-חיברתי את הדרייברים בבית (בצורה חאפרית), עושה רושם שעשיתי קנייה טובה-נחייה ונראה.

פורסם

חבר'ה תחכו תחכו אני אפתיע אם איזה אותו ומעכרת של החיים דווקא בגלל שאתם מגרים אותי ככה ... LOL

וואלה אני ממש מתבאס שאני עדיין לא יכול להגיע למפגשים ולראות את אסף סימון מיכאל וכל החבר'ה השרוטים אבל בעזרת השם איך שיהיה מערכת ואוטו אני אבוא עם נרגילה כמו תמיד :)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
מקווה שיהיה גמור.....עם כל החגים והאסיפות המשפחתיות אני לא יודע מתי יהיה לי זמן:roll: (כבר התחלתי עם התירוצים:-) ).

עכשיו אישתי גם אמרה לי בצורה מאוד תקיפה "לי לא אכפת איך ישמעו העיקר שיהיה יפה" וזה כבר שולל כמה רעיונות מהפכניים ומשוגעים.

אני אצטרך לעשות בניית פיבר שגם תשמור על המקוריות של הרכב אחרת אני ישן על הספה:-) ,דבר שיאריך את זמן הבנייה.

אגב-חיברתי את הדרייברים בבית (בצורה חאפרית), עושה רושם שעשיתי קנייה טובה-נחייה ונראה.

עופר, אל תתחיל עם התירוצים.:)

אגב, לגבי הדרייברים, תחכה , תן להם איזה שבוע שבועיים לעבוד, הם משתבחים עם הזמן כאמור.:).

וסתם איזה הגייה...

יש נטייה להרבה אנשים לקנות רכיב חדש, וישר לתת לו פול עוצמה...לא מבינים שהרמקול דורש קצת חימום לפני זה , ועם הזמן הוא גם ישמע יותר ויותר טוב.

under construction..

פורסם
אגב, לגבי הדרייברים, תחכה , תן להם איזה שבוע שבועיים לעבוד, הם משתבחים עם הזמן כאמור.:).

.

שבועיים?????

כמו שאני מכיר את עצמי שבוע אחרי שהמערכת גמורה אני כבר מתחיל לפרק ולעשות ניסויים,ובסוף האוטו ישאר מפורק-כרגיל:-) .

פורסם

קראתי את ההזהרות של הקומפוננט של DLS רשום שם בגדול שצריך להעביד אותם 24 שעות לפני שמתחילים לכוון אותם בכלל קיבלתי חום...

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
חבר'ה תחכו תחכו אני אפתיע אם איזה אותו ומעכרת של החיים דווקא בגלל שאתם מגרים אותי ככה ... LOL

וואלה אני ממש מתבאס שאני עדיין לא יכול להגיע למפגשים ולראות את אסף סימון מיכאל וכל החבר'ה השרוטים אבל בעזרת השם איך שיהיה מערכת ואוטו אני אבוא עם נרגילה כמו תמיד :)

עזוב מיקו , אין לך מילה של גבר . מפגש הבא אם אתה לא בא אז אתה פארש .

ותביא איתך את גברי ואסי תשומע!!

ואיזה מערכת אתה תפתיע אותנו ? עוד שידרוג? אפשר פרטים?

אגב אני יכול לומר לך שתמיר הזדקן והאוזניים שלו לא מה שהיו פעם אז הוא ירד לסאב בודד של אלדראודיו 15 בנתיים.[הוא אמר לי גם שהוא בזמן הקרוב יורד לאלמנט 12 שאני לא אחשוף את השם והפרטים אבל אני יכול לומר לך שבSPL הוא יתן יותר מאשר 2 ה15 אלדראודיו אודיו שהיו לו].

סימון עשה בניה ל3קומפיםR שלו משהו מטורף בצורה של חצי עיגול ושהוא מפעיל את הכל עזוב שהגג והכל רוטט אתה יושב באוטו ואשכרה האוטו כולו רוטט לך המיתלים זזים כאילו אתה בנסיעה על כורכר. ז המטורף אני בשאיפה לדבר הזה. עכשיו הוא רוצה להחליף את הקומפRה הישן שחור שבאמצע לסולובאריק L7 .

אני אמרתי לו לחכות חודש ולראות אם זה הכרחי .

בכל אופן האבסורט פה שלאורך כל הדרך האינפיניטי הפיצפון מרים את השלישיה ועושה זאת בצורה מטורפת לפנים.

אגב מיכאל הביא מונובלוק של מגנט לא וזכר תדגם אבל דגם חדש ובנוסף על כך החליף את הפאנל שלו לפאנל של JVC משהו לפנים.

קיצר חסר לך פעם הבאה לא לבוא !!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מיקי אותך באמת הרבה זמן לא ראינו...

אגב צפו שידרוג עופר לא הראה לך עוד זוג סקאן ספיק שהוא הזמין...(-: yeah right

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...