Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבר האחרון והמשלים שחסר לי במערכת, זה רדיו-דיסק (מכיוון שיש לי כרגע את המקורי של הרכב והוא לא נותן מעצמו משהו מיוחד....)

אז הייתה תקופה שרדפתי אחרי המכשירים של אלפיין - וזה לא שיש בהם משהו רע, ודווקא הייתי מאוד מאוד קרוב לרכוש אחד - אבל ברגע האחרון החלטתי שלא.

אחת הסיבות הן שכמו שהם ידועים באייכות שלהם, הם גם ידועים בעדינות שלהם - ויצא לי המון פעמים לראות מכשירים שלהם קצת "איטיים" בקריאת דיסקים שונים - בעיקר צרובים, וחוץ מזה, שאם כבר הייתי קונה אלפיין, האפשרות היחידה שלי היא רק מחו"ל (בגלל המחירים) אבל אני לא רוצה לוותר על אחריות.

אז אני פונה לחנות הדיוטי-פרי(כי ההורים שלי יבקרו שם חודש הבא, וזו הזדמנות מעולה בשבילי) בשביל מכשיר שהוא קצת סוטה מהנורמה בוא נגיד.

JVC KD-SHX705:

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=261& ;CategoryID=159&Page=1

לקרוא את המפרט שלו (מן הסתם גם באתר הרשמי של JVC, ובעוד אתרים נוספים) זה פשוט וברור, ומן הסתם שמדובר במכשיר ברמה מאוד גבוהה.

השאלה שלי היא, האם למישהו יש נסיון עם הדבר הזה?? מישהו ראה אותו בפעולה??

ובכלל - מה אתם אומרים עליו?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

תשמע יש לי דגם טיפה פחות מתקדם

http://zap.co.il/fs.asp?PID=102036333&sog=T-MP3

ואני ממליץ לך עליו בחוםםם... ראיתי את הרדיו דיסק שהצעת יש לו תצוגה ממש טובה!

יש לו את כל הפיצ'רים המתקדמים שיכולים להיות ברדיו דיסק... ואם תראה את השליטה על הסאונד בו בכלל תתלהב..

בקיצור אני אישית ממליץ..!

פורסם

אני משתמש בו ועד עכשיו הוא לא עושה בעיות בכלל.. (הוא איתי כבר חצי שנה) שאני קניתי אותו היה עליו מבצע בדיוטי פרי אז בכלל התלהבתי מזה.. הוא עלה לי רק 200 דולר

אני ממליץ..

מקווה שעזרתי טיפה..

אלון

פורסם

אל תשכח שמכשיר במחיר הזה לא תשאיר בדיוטי , אלא תקח אותו איתך לחו"ל.. וכשתחזור יש סיכוי שתשלם מכס.

ואז לא יהיה יתרון בלקנות בדיוטי.

פורסם

תודה רבה למי שעזר - בסופו של דבר קניתי היום את המכשיר הזה, יותקן אצלי שבוע הבא.

http://www.jvc.co.jp/english/car/euro/cd/shx7/index.html

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...