Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 17.5 וזהו הרכב הראשון שאני קונה וברצוני לשמוע חוות דעת מאנשים בעלי ניסיון כדי שאצמצם טעויות אפשריות למינימום.

התקציב הוא בין 27-30 אלף ש"ח. חשוב לי שלאוטו יהיה מנוע 1600,ושיהיה קצר יחסית(זאת אומרת רכב בלי "התחת").בנוסף,חשוב לי שהרכב לא ידרוש הוצאות יותר מדי גבוהות(כאמור אני בחור צעיר) ושיהיה בעל בלאי יחסית גבוה.

תודה מראש.

פורסם

אני חושב שאתה טועה ומחפש בעצם רכב בעל בלאי נמוך.

חסרות ההעדפות שלך - יפני / אירופאי, ידני / אוטומטי, חברות מסוימות שאתה לא אוהב וכו..

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

צודק,טעות שלי-התכוונתי לבלאי נמוך,תודה על התיקון ועל ההתייחסות.

מה שאני לא אוהב- לא אוהב יפני,לא אוהב יונדאי,קאיה,סובארו וזהו אני חושב.

שוב תודה.

פורסם

האם אתה רוצה שהרכבים יהיו משנה מסוימת ?

למה חשוב לך 1600 ?

מה ניסיון הנהיגה שלך ברכבים שונים ?

1.קולט - די יקר,אמין , יפני אבל בכל זאת קולט

2.הונדה הצ'בק - גם יפני, גם די יקר ודי בילתי אפשרי למצוא אחד שלא הושחט

3.בראבו - די זול, מהנה לנהיגה אבל אמינות של פיאט ושוב די קשה למצוא אחד במצב נורמלי

4.פג'ו 306 - מחיר ממוצא, רכב נפוץ ואמין (אם מקבל טיפולים בזמן).

5.רוברים שונים - בעיות אמינות, החברה פשטה רגל (כך שמחיר החלפים יעלה), זולים לקניה (מתחת למחירון הלא גבוהה) אבל גם אפשרות לפי ההעדפות שלך.

אם תיתן כיוון יותר מדויק זה יהיה קל יותר

חוץ מזה האם תירצה לשמור על הרכב בתקופת הצבא או למכור אותו (לרובר למשל יהיה שוק גרוע ).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

בשביל מה אתה צריך משפחתית ???

אני הייתי מחפש טויוטה סטארלט ידנית או פורד פיאסטה ידנית, רכבים מאוד חסכוניים ואמינים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דווקא בתור רכב ראשון יפני נשמע לי אחלה בחירה... בעיקר בגלל האמינות.

לא חסרים רכבים בעלי נפח מנוע של 1600... אבל למה? בגלל כוח?

חוצמיזה, בד"כ בישראל מחיר הרכב נקבע לפי כמות הפח. ב 30,000 אפשר לקנות טויוטה קורולה משנת 93-94, ובאותו מחיר גם אפשר למצוא סיריון 2000-1.

הסיריון, שנכנסת לך יופי בתקציב, מוציאה 83 \ 102 כ"ס ממנוע 1300 קטן וחסכוני + אמינות יפנית.

רכב שיספק לך הנאה מנהיגה הוא לדעתי פז'ו 205 ובתקציבך אפילו מודל 99. שלדה מעולה והתנהגות מצויינת. אמינות - משתנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גולף MK3 -חבר שלי קנה לא מזמן גולף שנת 95 1.8 ל'-90 כ"ס...בכללי רכב עם אמינות גבוהה מאוד, שוק מצויין ובלאי נמוך..אבל חלפים יקרים, טיפולים יקרים,ביטוחים גם לא ממש זולים וצריכת הדלק לא תיכנס תחת הכותרת "חסכונית".

בכל זאת הרכב חזק,יפה (בלי תחת כמו שרצית) אמין והוא גרמני... חבר שלי קנה את הרכב ב25 אלף, שזה בערך 3 מתחת למחירון אז זה יכול להכנס לך בתקציב מצויין.

שורה תחתונה-פסלת את הרכבים שיתנו לך כי הרבה תמורה בהכי פחות כסף-יפני, לנהג צעיר דל אמצעים אין כמו רכב יפני אשר עולה על כל הרכבים ב(כמעט) כל אספקט..אני כמובן מדבר על סוברו,דייהטסו וכו'..תחשוב על זה.

1.8T 8)

פורסם

תשמע אחי אני מניסיון יכול להמליץ לך על מיצובישי קולט(לי יש)

אוטו אמין מאוד מהיר ( 113כוח סוס ממנוע 1600 סמק) ועונה על כל הדרישות שלך

אני מאמין שתוכל למצוא אחת שנת 94 או 95 שמורה

בכל מיקרה תחפש טוב טוב ואל תתפשר לגבי אמינות ומצב האוטו שאתה קונה ובהצלחה

• תוכן חדש...