Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מגבר Cadence Q4000+סאב Bazooka EL104 יד2


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות את שני הפריטים האלו...

יד שניה.

2 שאלות.

1. כל פריט כזה חדש עולה 1100~1200 ש"ח (זאפ)

כמה פייר לשלם עבור משומש.

2. בכלל מומלץ לקנות משומש - מה לבדוק למה לשים לב...

תודה על העזרה

אלכס.

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

בנוגע לסאב תשמע אותו אם המגבר תקשיב לו טוב טוב תראה שהוא לא מחרחר שהוא דופק כמו שצריך והכי חשוב שהצליל שהוא מוציא נעים לך לאוזן ואהבתה איך הוא נשמע וזה מה שאתה מחפש תזכור דבר כזה אם לא אהבתה יש עוד הרבה אפשרויות אחרות אף פעם לא "העיקר לקנות" בנוגע למגבר תבדוק את כל היציאות שלו שהם עובדות שהקרוס שלו עובד שאין לו שום בעיה או קצר פנימי וזהו.

 

תתחדש

פורסם

אני מכרתי מגבר q4000 של קאדנס ב 450 ש"ח לפני חצי שנה, המגבר עבד אצלי כמה חודשים לא זוכר בדיוק, המגבר טוב בהגברה של זוג רמקולים וסאב שלא דורש יותר מ 200-250w rms

×
×
  • תוכן חדש...