Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סעפת סדוקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכל זאת חושב לנסות לרתך לפחות מה שאפשר בלי לפרק את הסעפת (יש בעלי מקצוע בריתוך במשפחה). השאלה שלי היא אם אלקטרודות רגילות מספיקות או שצריך אלקטרודות מיוחדות לסוג חומר/טמפרטורה של הסעפת.
בעלי מקצוע ולא יודעים באיזו אלקטרודה להשתמש?

מוטי.

פורסם

בעל המקצוע הוא בעל ידע בריתוך ולא מכונאי רכב וכיוון שאנחנו לא יודעים מאיזה חומר עשויה הסעפת ועד איזה חום הריתוך צריך לעמוד אני שואל את השאלות האלה.

לא צריך להיות עוקצני בכל תגובה.

פורסם
בהמשך למה שכבר הוצע מקודם.

אתמול היה לי זמן אז פתחתי את המכסה חום של הסעפת והפלא ופלא הסעפת כבר רותכה פעם בשתי מקומות ויש שוב סימני סדקים לי הריתוכים הקודמים.

אני בכל זאת חושב לנסות לרתך לפחות מה שאפשר בלי לפרק את הסעפת (יש בעלי מקצוע בריתוך במשפחה). השאלה שלי היא אם אלקטרודות רגילות מספיקות או שצריך אלקטרודות מיוחדות לסוג חומר/טמפרטורה של הסעפת.

אני יודע שזה פתרון זמני לגמרי אבל כרגע זה מה שהכיס מאפשר.

כאשר מרתחים סעפת , יש ללטש את השטח הבא במגע עם ראש המנוע ולהדק את האומים בצורה מאד אחידה ולא, היא תיסדק מחדש. ריתוך סעפת מחוץ למנוע זה דבר אותו עשים בתנאי והמחיר כולל עבודה מוצדק.

בכל מקרה לא נעים ולא בריא לנהוג עם סעפת פרוצה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

אם החלטת לתקן, אל תעשה זאת בעצמך, חומר למקצוענים בלבד.

אף אחד לא יודע עם איזה אלקטרודות צריך לרתח את הסעפת?

פורסם

לקחת לתיקון ממש לא כדאי בגלל מחיר החלפה בחדש. ברור לי העניין שזה פתרון זמני. ממה שאני רואה התיקון הקודם שנעשה לא בתקופתי לא נראה רציני וכנראה לא בוצע נכון ולכן נוצרו סדקים חדשים ליד הריתוכים.

לאור האמור אני יחזור וישאל מאיזה חומר עשויה הסעפת בדר"כ או אם מישהו יודע ספציפית בלנטרה ולאיזה חום מגיעה הסעפת?

תודה

פורסם
לקחת לתיקון ממש לא כדאי בגלל מחיר החלפה בחדש. ברור לי העניין שזה פתרון זמני. ממה שאני רואה התיקון הקודם שנעשה לא בתקופתי לא נראה רציני וכנראה לא בוצע נכון ולכן נוצרו סדקים חדשים ליד הריתוכים.

לאור האמור אני יחזור וישאל מאיזה חומר עשויה הסעפת בדר"כ או אם מישהו יודע ספציפית בלנטרה ולאיזה חום מגיעה הסעפת?

תודה

סעפות פליטה עשויות מיציקת פלדה עשירה בפחמן, הן עמידות בחום מאד גבוה אולם נישארות שבירות כמו זכוכית.

ריתוכן נעשה ע"י אלקטרודות מיוחדות ליצקות פלדה (איני רתח) לכן יש לעשות זאת אצל בעל מקצוע מנוסה.

• תוכן חדש...