Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת קוסמטיקה - 205 פג'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

האם יש למישהו רעיון איך אפשר לחדש את הפלסטיקים שיש ב205 ('93) ,הכוונה אלה שבתוך האוטו דשבורד ומחוגי מזגן וכו' בסביבת הנהג...?

אבי

פורסם

תכשירי ניקוי למיניהם כמו SUN OF A GUN (בקבוק צהוב)

עושה עבודה טובה מאוד.

אך אם יש לך כתמים של לכלוך שלא יורד תנקה קצת עם אלכוהל(יש בקבוק כזה רפואי יעשה את העבודה טוב)

פורסם

2 חומרים:חומר ניקוי לריפודים של חברה עם שם יומרני "the treatment"-המנייאק מוריד ליכלוך כאילו אין מחר מפלסטיק בלי פגיעה בצבע או בחומר,חבל על הזמן!!!! ו"אמריקן איגל קוקפיט ספריי".2 בקבוקים ב-20 ש"ח,מבריקים פלסטיק בטירוף.לאחר השימוש יש לשים משקפי שמש,הפלסטיק יוצא מסנוור...

ואם מאיזושהיא סיבה החומר נכשל...ראה הודעה מעליי ואלכוהול.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תשתמש באלכוהול על הפלסטיק של ה205 (זה משאיר כתמים, מניסיון).

אל תפרק סתם חלקי פלסטיק בדש-בורד, כי לאחר מכן לא ישאר לך דש-בורד להרכיב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם על התשובות... הבעיה שלי היא לא ממש ליכלוך, פשוט הפלסטיקים כבר נורא ישנים האם יש דרך לצבוע אותם או משהו כזה בלי שזה יראה זוועתי...

אבי

• תוכן חדש...