Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבילה לג'אנטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ג'אנטים "מגנזיום" מקוריים על הרכב. בחלק מהמקומות ירד להם הלק ונספג חומר שחור מהברקסים שלא יורד בשום צורה. אני רוצה לחדש אותם, בצביעה או בכל דרך אחרת.

שמעתי את המושג "טבילה". מישהו יכול להסביר לי את התהליך, מה העלות בערך לרבעייה והיכן ניתן לעשות את זה?

דימה

wheel.jpg

פורסם

אבא של חבר פעם קנה וולוו 740 מודל 88 אם אני לא טועה עם גנטים מקוריים אבל שחורים ומגעילים, כששטפנו את האוטו ניסינו לנקות את הגנטים כולום לא עזר.

אבא של החבר פיתאום ירד מהבית עם סנט מוריץ( למי שלא מכיר זה חומר להסרת שומנים) השפריץ על הגנטים וואלה אחרי כמה דקות הגנטים מבריקים כמו חדשים...

הייתי ממציץ לך לנסות עם החומר הזה ליפני שאתה הולך על הוצאה כספית.

אבל תיזהר: החומר אוכל גומי ומקלף צבע ומסוכן לידים ולעניים.

רז...

פורסם
אבא של חבר פעם קנה וולוו 740 מודל 88 אם אני לא טועה עם גנטים מקוריים אבל שחורים ומגעילים, כששטפנו את האוטו ניסינו לנקות את הגנטים כולום לא עזר.

אבא של החבר פיתאום ירד מהבית עם סנט מוריץ( למי שלא מכיר זה חומר להסרת שומנים) השפריץ על הגנטים וואלה אחרי כמה דקות הגנטים מבריקים כמו חדשים...

הייתי ממציץ לך לנסות עם החומר הזה ליפני שאתה הולך על הוצאה כספית.

אבל תיזהר: החומר אוכל גומי ומקלף צבע ומסוכן לידים ולעניים.

רז...

סט. מוריץ מכיל סודה קאוסטית.

חומר שמאכל אלומיניום. אותו חומר ממנו עשויים גלגלי סגסוגת.

כל פיסת לכה פגועה בגלגל - פירושה פגיעה בלתי הפיכה בברק של הגלגל - לא מומלץ.

שמר - בוגר ספונג'ה ונקיונות במטבח.

פורסם
יש לי ג'אנטים "מגנזיום" מקוריים על הרכב. בחלק מהמקומות ירד להם הלק ונספג חומר שחור מהברקסים שלא יורד בשום צורה. אני רוצה לחדש אותם, בצביעה או בכל דרך אחרת.

שמעתי את המושג "טבילה". מישהו יכול להסביר לי את התהליך, מה העלות בערך לרבעייה והיכן ניתן לעשות את זה?

דימה

אני יודע שיש איזשהו חומר לניקוי וחידוש הברק של גלגלי סגסוגת , שווה לך לבדוק בחנות שמוכרת דברים כאלו (אוטו דיפו לדוגמה...) לפני שאתה עושה משהו אחר.

פורסם

יש יש חומר כזה מיוחד לגנטים נראה לי נקרה GT משהו תנסה את זה זה מוריד את כל השחור מקווה שיעזור לך

בהצלחה

יקי!!!

פורסם

חבר'ה, כבר אמרתי שאי אפשר להוריד את השחור בשום צורה. בגלגלים הקדמיים מה שאפשר לנקות ניקיתי ובאחוריים זה ממש נכנס לתוך המתכת היכן שאין ציפוי לכה. אין טעם להמליץ על חומרי ניקוי.

רפי, אני לא רוצה ציפוי ניקל כמו למשל בברזים בבית, רוצה משהו כמו מקורי. אתה בטוח שזה המקום המתאים?

פורסם

כמו שאיציק אמר, פנה לליאור ברוך. הבן אדם די ספץ במה שקשור לחידוש/ניקוי/ציפוי ושאר הפעולות במתכות שלא נראות טוב.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...