Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך יתכן שלשתי חברות גדולות בעולם יהיו דגמים זהים בול אחד ל אחד? וגם אם תחפשו טוב טוב באתר של O.Z לא תמצאו את הדגם של הג'אנט הנ"ל.

DSCF1300_resize.JPG

1.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

קניתי ג'נט של OZ, האם מישהו יכול להגיד לי אם הוא מקורי?

מצורפת תמונה של הג'נט עם המוכרת בחנות שמבריקה לי אותו...

wheel_tn.jpg

אגב, זה לא אמור להיות מוטבע על הג'נט עצמו?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם
תמיד רציתי לשאול...

ממה עשויי הג'אנט הנ"ל?

סגסוגת אלומיניום ולא "מגנזיום".

עירבוב של כמה סוגי מתכות שהן קלות יותר אך עדיין חזקות מספיק,

כדי לשאת בהצלחה את העומסים המופעלים על הגלגל.

הסבר שטחי ביותר מבלי להיכנס לתורת חומרים ולפיזיקה.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הם לא זהים בול...

דומים, אבל לא זהים!

אוליי, אוליי.. אבל שים לב למשהו מעניין

על קוטר הגלגל... בצורה מקבילה לשסתום, מופיע מספר... שלפי דעתי אומר "920"

שים לב שבשתי התמונות הוא מופיע.... טם טם טם!!!!

פורסם
הם לא זהים בול...

דומים, אבל לא זהים!

הם זהים בול!!! אחד ל אחד!!! פשוט התמונות לא צולמו באותה הזווית לכן בתמונה זה נראה כאילו שיש הבדל,אבל באמיתי כשאתה מסתכל על הגלגל אתה רואה שתי תאומים זהים בול. ובקשר להטבעה זה גם לא בעיה לזייף אם כבר עושים תבנית אז מה הבעיה להוסיף כיתוב O.Z? וכמו שנאמר כאן חבר'ה לפני הקנייה תיכנסו לאתר הבית של החברה תיסתכלו טוב טוב על הג'אנט ואז תבואו למוכר ותזמינו ושלא יעבדו עליכם.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חחח בטח שמשנה כי את המחירים על הג'אנטים הם מבקשים כמו על OZ אמיתי! ואני שילמתי כמו גדול,לאומת זאת יכלתי ללכת לקנות ג'אנט לבן מחברה לא ידועה ולשלם בהרבה פחות.לבסוף מכרתי את ה OZ במחיר שקניתי לאחר מכן הלכתי וקניתי ג'אנטים גם כן לבנים של חברה לא ידוע ובהרבה פחות כסף וכך גם נשאר לי עודף בכיס,ותאמינו לי שהם ניראים לא פחות טוב מה OZ.

• תוכן חדש...