Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי דלק לבד מזיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום בהמשך לשרשור הקודם שלי , אני משאיר את הרכב עומד חודש וחצי בערך.

עכשיו החנייה שאני תפסתי היא אדירה ואין מצב שאני מזיז משם את האוטו {סיפור ארוך , גם חברים שלי לא יכולים לשמור לי את החניה כי שוב פעם זה סיפור ארוך}.

עכשיו , כמה אנשים טענו שאני צריך שיהיה לי לפחות חצי טנק מלא, הבעיה היא שממש אין לי דלק ברכב כמעט, אומנם המנורה לא נדלקה אבל היא בדרך.

ועכשיו לשאלתי, אם אני הולך לתחנת דלק וממלא מיכל שאני אביא בדלק ואז אני אבוא הבייתה ואני אמלא דלק זה מזיק, האם מישהו יודע איכן יש מיכל לקניה שנועד לזה, האם אני צריך לשים לב למשהו לפני שאני עושה את זה.

בתחנת דלק אמרו לי שאין בעיה , אבל אני מעדיף לשמוע אותכם.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה פה..אתה רוצה למלא דלק ממיכל? אז תיקח סתם איזשהו ג'ריקן שלא מיועד לשתיה, תבוא לכל תחנה, תמלא אותו, תשלם, ותמלא באוטו דרך משפך שיהיה לך נוח.

פורסם

כל עוד המיכל יהיה נקי ויבש לא אמור להיות שום נזק במילוי ידני... לרכב לא אכפת ממש מאיפםה תמלא לו דלק העיקר שהדלק יהיה איכותי.

פורסם

אם יש לך מיכל מפח עדיף, כי פלסטיק בדרך כלל מתעוות ומאבד צורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם יש לך מיכל מפח עדיף, כי פלסטיק בדרך כלל מתעוות ומאבד צורה.

ל'

תלוי כמה זמן מאחסנים בו ..

אני לקחתי 2 בקבוקים של קולה ליטר וחצי ומיליתי ואחרי שעתיים שמתי והבקבוק עמד כמו גדול בניסוי :)

פורסם
תלוי כמה זמן מאחסנים בו ..

אני לקחתי 2 בקבוקים של קולה ליטר וחצי ומיליתי ואחרי שעתיים שמתי והבקבוק עמד כמו גדול בניסוי :)

מתוך נסיון, ולאחר כמה שעות, ועם קצת שמש הבקבוקים מתעוותים.

בקבוקים נועדו בעיקר למילוי מיידי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה כולכם עירונים?

יש את הג'ריקן השחור/כתום 20 ל' שיש בכל חצר

ויש אותה ורסיה ממתכת (בד"כ עם צ מוטבעת עליה)

אלה מחזיקים דלק בתוכם שנים

:onfire:
  • תוכן חדש...