Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מפגש בששי או בשבת?  

70 הצבעות

1. 1. מפגש בששי או בשבת?

• ששי
      33
    • שבת
      37

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להוסיף אופציה של "לא משנה לי".

במטרה שכל מי שלא משנה לו (אך מתכוון להגיע) יוכל להצביע בכדי שנוכל לדעת כמה אנשים מתכננים להגיע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אייל אם אתה מגיע,קרוב לוודאי שגם אני אבוא. ולמה?

כי בפעם שעברה שאורגן מפגש אודיו (האחרון) לדעתי החברה מדדו למי יש "הכי גדול" פתחו בגז'ים והראו את הסאבים ואת הויברציה של הממברנה(ואני לא פוסל,רק שזה לא לטעמי)שיש לו מע' SQ אמיתית (אם כי לא מכוון לדבריו) ואותה שמעתי.חוץ מזה לא יודע,אם זה יהיה משהו בסגנון הזה אז חבל בכ''ז אני בא מרמלה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני לא מבין איך ההגעה שלי תשנה אבל בכל מקרה אני בששי הקרוב מפרק את הפרוססור ואני לא מתכוון להרכיב אותו חזרה עד שאדע שהוא 100% תקין או לחילופין בלתי ניתן לתיקון ואז אקנה חדש.

פורסם

אני בעד יום שישי.. פעם שעברה היה בשבת ולא יכלתי להגיע, יש להתחשב גם באלה השומרים שבת!

יוםם שישי אחה"צ (3-4) הוא אופציה מצוינת!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

סליחה נמחק לי חלק של הטקסט.

אחרי שעה של סיבובים במפגש נטקלתי ב BlackB שיש לו מע' SQ אמיתית (אם כי לא מכוונת לדבריו) ואותה שמעתי.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אם תרשו לי הקפצה קטנה לסקר.

שעוד אנשים יראו מה עדיף ויוחלט באופן טוב יותר מה עדיף.

אגב, אני מעדיף שישי הפעם :)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עדיף לעשות את זה ביום שישי

כמה שיותר לכיוון הערב שלא יהיה חם יותר מדי

יום שישי ב 6 ככה זה נראה סבבה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אם כבר לביום שישי ...תתחשבו בשומרי השבת..

ולא בשעה 6 כי זה לא עוזר הרבה....

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
  • תוכן חדש...