Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפונטו ספייס של חבר 1300 ידנית עשתה 94K מד המהירות והספידומטר לא עובדים לאחרונה וגם קיים חשש שמד הדלק מזייף, האם יש קשר בין המהירות והספידומטר למד דלק שאולי מזייף גם כן?

מה יכולה להיות הבעיה, אם יוכלו לכוון אותי זה יהיה טוב.

במוסך רוצים 1600 שקל לתיקון הבעייה, המוסך בעצמו אגב לא יודע בדיוק מה הבעייה ונתן מספר ככה באויר מה שלא מצא חן בעיני ולא בכדי.

מה יכולה להיות הבעיה הזו? מה מקורה?

תודה מראש לכל העונים!

דגם משנה SX

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

יכולות להיות הרבה סיבות... כבל ספידומטר התנתק, כבל ספידומטר נקרע, יוניט שנדפק, קצר, גלגלי שיניים שהשתחררו...

שיגש למחוון ספידומטרים ברחוב הפלד 25 בחולון והם יטפלו בכל מצוקותיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה לא כבל במכוניות חדשות זה חיישן.

במקומו הייתי מתחיל מבדיקה מדוקדקת של קופסאת הפיוזים!...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בתור התחלה הייתי בודק מה הקשר בין מד מהירות לספידומטר (רמז , אותו דבר. זה בלועזית וזה בעברית).

אם דיברת על מד המרחק (אודומטר) , אז הקשר הוא שמד המרחק מונה את המרחק בעזרת אותו חיישן (כבל בעבר) המשמש למדידת המהירות.

יכול להיות שהתנתק כבל , או שהחיישן הלך ,או משהו דומה.

אם תרצה המלצה למכון ספידומטרים ,ציין איזור מבוקש.

פורסם

כפי שענה לך starlet16v גש ל "המחוון ספידומטרים" הנמצאים ברח' הפלד 25 א.ת חולון,

טל' 03-5507254 ובקש את פניאל או רפי.

בפונטו 75 יש דגמים עם כבל מכני למד המירות ויש דגמים עם חיישן מהירות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האם האוטו נבדק במחשב ?

האם נדלקת נורת תקלה (CHECK ENGINE או משהו דומה) ?

האם כאשר מאטים את הרכב ומגיעים למהירות אפסית (עד עצירה) הרכב רועד ורוצה להכבות (דבר שלא היה קודם לכן) ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...