Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחבר שלי יש מגאן משפחתית שנת 2001 עם 100 אלף ק"מ.

אתמול בערב כשהגענו לרמזור ונעמדנו עם הרכב שמנו לב שהטורים נפלו לאפס ושהאוטו כמעט נכבה , אך למזלנו הרמזור התחלף וכשהתחלנו לנסוע אז הכל היה בסדר גמור , עד לעציה הבאה שגם אז הטורים נפלו לאפס.

למזלנו היינו ממש ליד הבית שלו אז חנינו את הרכב {האוטו לא נכבה למרות שהוא היה על אפס מבחינת הטורים} כאשר חברי שם את האוטו בהילוך parking אז הטורים היו בסדר גמור אבל כשהוא לחץ ממש חזק על הדוושה אשר במקרים אחרים הייתה מקפיצה את הטורים ל7000 סל"ד , הטורים אצלו הגיעו בקושי ל-3000.

עכשיו הבעיה היא שהאוטו חונה בחניה סדירה אז לפני שהוא יגרור את האוטו למוסך רציתי בבקשה לדעת מה יכולה ליהיות הסיבה {חוץ ממנוע צעדים} והאם תיקון של בעיה בטורים מצריכה להרים את האוטו על ליפט .

תודה לכל העונים .

פורסם

במקרה גם אני בעל רנו מגאן (80,000 ק"מ סה"כ)

וגם אני סבלתי מאותה בעיה עד להיום בצהריים......

פיקרתי את מנוע הצעדים מהרכב ( נמצא ליד סעפת היניקה)

ניקיתי טוב טוב (אפילו מאוד) עם ספריי קרבורטורים

השארתי לייבוש ניקיתי שוב ( החומר הזה ממש עובד...!!!)

חיברתי הכל ולקחתי את הרכב לנסיעה די "לחוצה" והרכב לא נכבה פעם אחת וגם לא הראה סימנים לחנק או משהו כזה

המלצתי אלייך נסה לנקות את מנוע הצעדים לבד ( לא צריך להרים את הרכב ) במידה וזה לא יצליח גש למוסך אולי יש משהו אחר ....

אם תרצה עוד פרטים בכיף ובהצלחה

נ.ב

לחברי הפורום רק דבר אחד יש לי אליכם

"מכל מוריי למדתי..." - תודה על הטיפים- נקווה שהתקלה לא תחזור....

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

תגיד לי בבקשה הפירוק של מנוע הצעדים הוא קל והאם הוא נמצא בכל הדגמים באותו מקום.

כי לי יש מגאן קופה שנת 2000 ואני מצדי ארד עכשיו למטה בשביל לבדוק איך מפרקים ואז אני אוכל לבוא לחברי ולעזור לו .

תודה על התשובה המהירה .

רק בשביל היידע לפני שמחר נברר כמה עולה בבקשה מנוע צעדים חדש במגאן?

נ.ב

האם הרכב שלך אוטומט או ידני , כי שלו אוטומט

פורסם

מנוע צעדים עולה די יקר!!!

תבקש שיבדקו לך האם מנוע שואב אויור מיותר לא רק מהפילטר אלה גם אחריו יש מצב וחיישן אויור מקבל שגיא לא נכונה וזה גורם לתוצאה כזאת (מנסיון של עבר)

DROZD

פורסם

מנוע חדש בכל מקרה לא נביא כי זה חלק שניתן למצוא בפירוקיות וזה גם חלק שלא נהרס כל כך מהר.

בכל אופן ננסה לנקות את המגעים , מה שמפריע זה שאנחנו לא רוצים לגרור את האוטו למוסך ולכן אנחנו צריכים למצוא מישהו שיהיה מוכן לבוא אלינו ולבדוק בתשלום כמובן האם מישהוא מכיר מוסך שמוכן.

או האם יש בחור שאתם מכירים אישית שיידע לזהות את הבעיה . ושוב פעם בתשלום כמובן

פורסם

במקום לשלם לבחור שאתה לא יודע כמה הוא מקצועי, תשלם את הכסף הזה למוסך ושם תקבל מוסכניק עם ציוד מתאים, ואם כלכך רוצים אפשר לחבר את המחשב לדיאגנוזה במוסך.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה היא שברגע שהוא גרר את הרכב למוסך אז הוא בעצם נדפק כי הוא לא יילך ויגרור את הרכב ממקום למקום.

ואם זאת תקלה שלא צריך ליפט בשבילה אז אפשר לברר אולי יהיה מוסכניק שיסכים לבוא עם המחשב שלו ולבדוק את סיבת התקלה , אני חושב ש-200 שקל בשביל בדיקה של 2 דקות זה דיי הוגן.

אני כבר שמעתי מקרים ביגלל זה אני שאלתי.

פורסם

בדרך כלל בדיקת מחשב עולה כ 250 ש"ח, חוץ מזה תיכנס למוסך ותראה מה הגודל של המחשב הזה כדי להבין.

הוא בגודל טלוויזיה (מסך מגע אם אני לא טועה), לא משהו נחמד להיסחב איתו. ואם הוא יצטרך עוד כלים מה תעשה? אם יש לך מברגים ובוקסות וכאלה זה עוד סבבה.

בכל מקרה לנקות מנוע צעדים זה לא כזה סיפור, רק צריך למצא אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ממש לא , זה מזוודה ואין שום בעיה לקחת אותה ובדיקה אצל מוסך של רנו שחבר שלי מטפל שם לא עולה ביכלל כסף. {הוא כבר עשה בעבר }

הבעיה היא שהוא לא רוצה לגרור לשם את הרכב ולהתקע איתם, לכן הוא מעדיף לשלם כסף אפחלו על הבדיקה רק העיקר שיבואו אליו ויגידו לו מה הבעיה .

פורסם

מצערת.

יש לי את הבעיה הזאת בקליאו שלי כבר הרבה זמן (היא נפתרה כבר)

הבעיה היתה מצערת חד וחלק, ניסו כמעט הכל אצלי ברכב ורק החלפה של המצערת פתרה את הבעיה הנ"ל.

אתה מתאר כאן תופעה שזהה לחלוטין למה שהיה לי.

רק שאצלי זה היה לעיתים תכופות מאוד (כמעט כל נסיעה היה לי כיבוי של הרכב לפחות פעם אחת!).

• תוכן חדש...