Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בBSA 1956

amitexc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי בשיפוץ של הBSA שלי.

אני עכשיו עובד על הכנף האחורית עם המפרק שהחלק האחורי של הכנף מתרומם(בשביל להוצא את הגלגל,למי ששואל).

עכשיו יש לי שאלה למי שמכיר את הדגם.

באיזור הציר הפס שעובר לאורך הכנף ממשיך עד הסוף ומשתלב בין שני החלקים או שבקצוות הכנף מתיישרת?

פשוט אצלי עכשיו זה שטוח ואני לא יודע אם להחזיר את הפס או לא.

אם יש למישהו תמונות זה יעזור לי מאוד.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לשלי יש את הבליטה.

הקטע הוא שעכשיו בכנף שלי הבליטה באיזור החיבורים(בין שני החלקים) הבליטה נעמת והכנף שטוחה.

מה שאני לא יודע אם הבליטה אמורה להמשיך כאילו להתחבר,או שזה כמו שאצלי.

נראה לי שהבליטה צריכה להמשיך,אבל אני רוצה להיות בטוח

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תוכל לפרט איזה BSA 1956 ? סדרה A B M ??

יש לי כמה תוכניות אבל אני צריך דגם מדוייק.

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

כמובן מדובר בM20 אם אני לא טועה סידרת הB זהה בשילדה.

ציינתי את השנה כי אולי קיים הבדל בין השילדה בלי בולמי הזעזועים אחורה לבין השילדה עם.

בכל אופן שלי הוא עם בולמים קדימה ואחורה.

שאלה נוספת:

למישהו יצר לשפץ את הבולמים הקדמיים?

להחליף מייסב ומחזירי שמן?

פשוט יש את הברזל(הניקל שמסתיר את הקפיץ) שהוא מפריע לראות איך הבולם נפתח.

פורסם

את הבליטה ניתן לשחזר בקלות יחסית: קח צינור נחושת בקוטר התואם, חצה אותו לשניים לכול אורכו וקדימה - להלחים. לאיזה בולמים אתה מתכוון? אחוריים או טלסקופ קדמי?

פורסם

את הבליטה אין לי בעיה לשחזר.לוקחים מוט בקוטר של הבליטה מהצד הפנימי ודופקים על המתכת.

העניין הוא שאני לא יודע איך המצב צריך להיות הבליטה ממשיכה גם באיזור הציר של הכנף ?או ששם זה מתיישר?לסדר את העניין זה לא הבעיה.

לגביי הבולמים אני מדבר על הקדמיים,

בגלל הפחיות ניקל לא רואים איך אפשר וצריך לפרק את הבולמים.

פורסם

הנה תמונה שתמחיש את מה שאני מתכוון.

בתמונה הזאת הבליטה ממישכה בין שתי הכנפיים אבל זאת כנף של 39 בלי בולמי הזעזועים.

הכנף שלי לא מתפרקת לשני חלקים אלה יש בין החלקים ציר שמאפר לכנף להתרומם,עכשיו בגלל

הציר אני לא יודע איך זה צריך להיות בגלל שהיה ניט גם באמצע (איפה שהבליטה נמצאת) כך שאני לא יודע איך זה אמור להיות.

אם למישהו יש תמונה כזאת של הדגם החדיש יותר(מ51 ומעלה) של הכנף זה יעזור לי מאוד.

עמית.

taillight02.jpg

פורסם

כל המוסיף הרי זה משובח,בטח שיעזור.

מה עם הכנף לא ידוע לך משהו בעניין?

מודה מראש,עמית.

פורסם

טוב עדיין לא קיבלתי תושבה לגביי הכנף.

לאף אחד לא יצא לראות כנף של BSA עם בולמים אחוריים?

אני כבר השתגעתי מזה...

פורסם

מצאתי שני שרטוטים מקוריים של BSA (אמנם של מודל 1952 אבל אני חושב שחלקם המשיכו הלאה בייצור).

כפי שאתה רואה היו מספר דוגמאות ומקווה שתוכל למצוא את המתאים לך.

בהצלחה!

p197y51.jpg

p203y51.jpg

פורסם

כן זה של כל הBSA גם לי נראה.

בכל אופן הכנף שלי בצד שמאל בתמונה השמלאית.

נראה לי שהפס כן ממשיך שם וזה הכנף עם הציר.

תודה רבה על העזרה,עמית.

פורסם

השרטוט "מכסה" את דגמי BSA לשנת 1952.

שמח שעזרתי !

• תוכן חדש...