Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה יש לי בעיות עם הרמקול הקדמי הימני

אם הארסיאיי שלו מחובר הוא מקצר את כל המגבר ומכניס אותו לפרוטקשין

זה קרה לפני שבוע ואז הוצאתי את הרמקול,בדקתי שהוא תקין(והוא תקין) והכנסתי אותו חזרה והכל עבד מצוין עד היום שזה חזר

לבנתיים הוצאתי את הארסיאיי שלו ואני כרגע עם 3 רמקולים

נראה לי חשוב לציין שזה קרה בפעם הראשונה מספר ימים לאחר שהתקנתי עוד 2 רמקולים בנוסף לרמקולים הקדמיים ולסאב שיש לי(אשר לו יש מגבר משלו שלא נכנס לפרוטקשין)

בנוסף רציתי לשאול האם משתיק רעשים כמו בפומפה עושה באמת את העבודה או שזה סתם גימיק וזה לא עובד בכלל או שמשתיק מעט מאוד...יש לי רעשים מהרמקולים וזה מעצבן אותי לגמרי

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

משתיק רעשים זה סתם חארטה.

תפרט רק איזה מגבר יש לך בידיוק ואיך הרמקולים מחוברים אליו, אמרת שחיברת כמה זוגות של רמקולים ביחד? יכול להיות מלא בעיות, אולי הכבל RCA אפילו נהרס והוא מקצר, אולי הרמקול שיושב בדלת נוגע בידיוק איפה שהחיבורים שלו באיזה פח בדלת ואז זה מקצר שם, והכי גרוע שיכול לקרות זה באמת בעיה במגבר עצמו.

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אתה יודע מה נראה לי חשוב שהיית צריך לציין?

אילו רכיבים יש לך ברכב...

אתה הרי לא מצפה שננחש מה קורה אצלך, נכון?

בכל אופן - אם הניחוש שלי מוצלח, יש לך מגבר 4 ערוצים, כאשר שני הסטים של ה RCA מהרדיו

מחוברים אליו.

כאשר אחד מה RCA הקדמי הימני לא נשמע טוב, והיית צריך לשלוף אותו החוצה.

האם ניסית להחליף בין ה RCA, ולשמוע אם יש אותה בעיה בצד השני?

גל

פורסם

יש לי שני מגברים

לנזר HTG424 לרמקולים

לנזר HTG 224 לסאב

המגבר לסאב עובד קבוע בלי בעיות

המגבר לרמקולים מקצר רק כשאני מחבר את הארסיאיי של הרמקול הימני הקדמי(החלפתי בין המיקום של הרמקולים במגבר והוא תמיד קיצר בארסיאיי של הרמקול הימני)

הרמקולים המחוברים הם דוטק מקדימה ופולס מאחורה

פורסם

האם ניסית להחליף בין ה RCA, ולשמוע אם יש אותה בעיה בצד השני?

גל

שוב פעם - בין ה RCA, לא החוטים של הרמקולים?

פורסם

גם החלפתי בין ה RCA וגם שמתי את ה RCA של הסאב על הרמקוליםץ...מבחינת הRCA אני מאמין שאין בעיה...הבעיה עוקבת אחרי הרמקול הימני...איפה שהוא אם מחברים את הRCA ביציאה שלו הוא מקצר

אבל נראה לי חשוב לציין שאם אני מזיז את הדלת זה מסתדר ושוב לא מקצר...זה לא קבוע הזווית של הדלת שבה זה עובד ולא עובד

פורסם

אז הנה הבעיה, כמעט במאה אחוז:

הרמקול עצמו, או אחד החיבורים עליו נוגעים בפח של הדלת פיזית, ויוצרים סוג של ground loop,

וברגע שאתה מזיז את הדלת, זה גם זז ואז מפסיק.

תוודא שהרמקול לא נוגע בפח בצורה שכזו, וזה יסתדר.

כי אם זה לא זה - יש לך בעיה במגבר... (וסביר שלא...)

גל

• תוכן חדש...