Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שרובינו פה מעדיפים ואוהבים את הפרסי..

אבל יצא לי לראות מקום אולי.. יותר זול ממנו

נאצר חלפים בכפר קאסם

דוגמאות: 44K - 45 ש"ח

מים ירוקים של פרסטון [אריזה צהובה] - 30 - 35 ש"ח...

ועוד ועוד

ויש לו כל חלק חילוף שרק תרצו..

פורסם

אחי מה זול את הפרסטון הוא מוכר ב28 ש"ח30 ויש לנו את הפרסי במרכז אז ניסע עד קאסם

לא יודע לא מסכים איתך נחכה לעוד תגובות ביי בינתיים.

אני מאמין ואתם

פורסם

לנאצר באמת יש שם כל מה שרק תחלמו ותצטכו לטיפולים ולטיפוח של הרכב שלכם במחירים... אני יודע את זה כי הייתי היום בקאסם לצורך תיקון דליפה מהמזגן... זול בקאסם ומה שבטוח... הם יודעים לעבוד... לא כמו בכל המוסכים "המורשים" למיניהם.

פורסם
נכון שרובינו פה מעדיפים ואוהבים את הפרסי..

אבל יצא לי לראות מקום אולי.. יותר זול ממנו

נאצר חלפים בכפר קאסם

דוגמאות: 44K - 45 ש"ח

מים ירוקים של פרסטון [אריזה צהובה] - 30 - 35 ש"ח...

ועוד ועוד

ויש לו כל חלק חילוף שרק תרצו..

כאחד שעובד לא רחוק מהכפר ממליץ בחום לקנות מהם.

1. הם קלילים, נעימים ונותנים שירות הרבה יותר טוב !!

ממליץ!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
איפה בדיוק יושב נאצר ה"פרסי" של כפר קאסם??

כנס במחלף של פארק אפק / קאסם מכביש 5, סע לכיוון קאסם כמובן,

בכיכר הראשונה קח שמאלה ואחרי 60 מטר בערך בצד שמאל תראה אותו.

פורסם

עם כל הכבוד (ויש כבוד) לפרוחזאד או למי שלא יהיה בכפר קאסם או בבית לחם הגלילית - אני כבר מזמן הפסקתי לנסוע במיוחד לכל מיני מקומות בשביל לחסוך כמה שקלים.

וזה לא שאני גר במצפה רמון ורחוק לי. אני כוווולה גר בראשל"צ.

מצאתי חנות אמינה ולא יקרה בצורה היסטרית בעיר מגורי, ובשביל שמן\פלאגים\יוניט\נורות\וישר אני מעדיף להוציא עוד כמה שקלים, שדי מתקזזים עם הדלק של הנסיעה לת"א וגם אם לא - שווים את הזמן והעצבים של להסתובב ביצחק שדה ולחפש חניה, ובמקרה של הפרסי - גם את הרבע שעה של ברברת וקשקשת בשביל להוריד את הכמה שקלים האלו מהמחיר.

בכל מקרה - הזמן הפנוי שלי בשישי בבוקר לא נמדד בשקלים, הוא נמדד בזהב. ואת השעתיים הלוך-חזור-פקקים-חניה-ויכוחים-עצבים אני מעדיף לחסוך, לעשות את הקניה שלי בעשר דקות ובשאר הזמן לטפל ברכב.

שכל אחד יעשה את השיקול שלו. אני יודע שזה נראה יותר "מקצועי" ו"מבין עניין" לנסוע לאי שם כדי לקנות חלקים לרכב - אבל זה לא תמיד הדרך החכמה.

לכל אחד יש בעיר שלו איזו שהיא חנות חלפים נורמלית. בטוח. לכו לאיזור המוסכים וחפשו חנות חלפים שחונות לידה וספות של השליחים של המוסכים. תעברו בין שתיים שלוש חנויות כאלו ותמצאו את זאת שהמחיר בה סביר והמוכר בה נורמלי ומוכן לעזור גם אם באים עם דוגמא ולא עם מק"ט.

• תוכן חדש...