Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור!

לפני חודשיים נסעתי בכביש 6 שתי נסיעות (בהפרש של שלושה שבועות).

עדיין לא קיבלתי בדואר הודעת תשלום. אחרי כמה זמן מגיע החשבון?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל שלושה חודשים

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבל אם אתה שם לב שלא מגיע תגדיל ראש ותברר, ואל תחשוב שהינה עבדת על המע'

כי היו פה כבר כמה סיפורים על קנסות ועיקולים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

המספר הזה לא מחובר...

המספר הנכון הוא 9081111-03

עריכה: הנה קטע מוזר.. נסעתי בכביש 6 לפני כחודש ממחלף עירון למחלף קסם. החשבון עדיין לא הגיע. התקשרתי למענה הממוחשב ו... אין חשבוניות פתוחות לרכב שלי.

אה?! :shock:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הית מקליט את זה שזה אומר שאין חשבוניות פתוחות, שאם ישלחו לך כפל או עיקול שיהיה לך הוכחה שבמענה שהתקשרת לא צויין שיש לך חוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למישהו יש אולי רעיון מקורי איך לחבר את הטלפון האלחוטי שלי לטייפ או למחשב לצורך הקלטה?

הרעיון היחידי שעולה לי בראש הוא לשים מיקרופון ליד הטלפון, כשהוא על דיבורית, ולהקליט. אבל זה מתכון בטוח לאיכות גרועה..

פורסם

תתקשר מטלפון סלולרי שבו יש אפשרות הקלטה של השיחה.

אני מכיר פונקציה זו בטלפונים סלולרים של סוני אריקסון טי68 ו טי610 , אני משוכנע שיש עוד מכשירים רבים עם הפונקציה.

תברר אצל חבריך...

פורסם
המספר הזה לא מחובר...

המספר הנכון הוא 9081111-03

עריכה: הנה קטע מוזר.. נסעתי בכביש 6 לפני כחודש ממחלף עירון למחלף קסם. החשבון עדיין לא הגיע. התקשרתי למענה הממוחשב ו... אין חשבוניות פתוחות לרכב שלי.

אה?! :shock:

במענה הממוחשב ובאתר האינטרנט המידע לא מדוייק ב 100%, כנראה שהמערכת הממוחשבת מבצעת תהליך מסויים כל כמה שעות או ימים ולפיה סוגרת/שולחת/WHATEVER את הנתונים והם אינם מופיעים כחשבונית פתוחה ללקוח.

אני נסעתי מספר פעמים בכביש 6 בשבוע שעבר (ליתר דיוק 4 נסיעות, פעמיים לכיוון צפון ופעמיים בכיוון דרום) וגם על זה אין שום אינפורמציה (אני מנוי פסקל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הדרך ארץ האלה נשמעים כמו חבורה של חוצפנים.

אין לי שום בעיה עם העובדה שהם מפעילים על האזרח הישראלי המצוי, זה שאוהב לקבל הרבה ולשלם מעט, כל מיני קנסות ועיקולים מטורפים, כאילו אין מערכת משפט בארץ.

אבל אני לא בא להתנער מהנסיעה שעשיתי.. פשוט שישלחו לי חשבון הביתה ואני כבר אשלם את חובי אליהם. אבל שגם את המינימום הדרוש הם לא עושים, ולגבות קנסות הם כן יודעים, זה הופך לחוצפה.

עכשיו כבר סגור במוקד שלהם. אני אתקשר לשם ביום ראשון ונראה מה, אם בכלל, חובי למערכת.

פורסם

האנשים שמטפלים בזה סתם זו... הם רוצים לחרטט אנשים בשביל לקבל יותר כסף אחרי זה.אני מציע שתתקשר ותברר מה קורה איתם שם כי אחרת באמת תצטער.

פורסם

התקשרתי היום למוקד שירות הלקוחות של כביש 6.

זה סתם מקרה, או שהם תמיד עונים מהר?

בכל מקרה, יש חשבון פתוח על נסיעה שעשיתי בכביש 6. אבל, מכיוון שזאת נסיעה בודדת והיא גם הנסיעה הראשונה שלי בכביש, אכן יקח לחשבונית שלושה חודשים להגיע.

החשבון לא מופיע באתר או במענה הקולי של כביש 6, מכיוון שהחשבונית עדיין לא הופקה, ולכן עדיין לא מופיעה כ"חוב שלא שולם".

זהו.

עכשיו אני יכול לישון בשקט :wink:

• תוכן חדש...