Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, amosbmw כתב:

נורא קשה להשיג מחשב שמתחבר עם הOBD של הדגמים האלה.

בזמנו חיפשתי לפטופ ישן במחסן הזבל של המשרד עד שמצאתי compaq עם windows XP ויציאה סריאלית. סיוט לעבוד עם זה, פעם מתחבר עם מחשב הרכב פעם לא, וכל ניסיון לוקח המון זמן.

עדיין אני שומר את המחשב עם החיבורים למרות שמכרתי את הE34.

אפשר להריץ מכונה וירטואלית עם XP על לפטופ מודרני ולשים מתאם USB לסריאלי שעולה כמה דולרים וזה אמור לפתור את הבעיה בצד לפטופ, אבל כמובן לא את כל הבעיות האחרות...

• אחראי פורום
פורסם
לפני 53 דקות, Buki כתב:

אפשר להריץ מכונה וירטואלית עם XP על לפטופ מודרני ולשים מתאם USB לסריאלי שעולה כמה דולרים וזה אמור לפתור את הבעיה בצד לפטופ, אבל כמובן לא את כל הבעיות האחרות...

אני מכיר חשמלאי ותיק ומוכשר שמחזיק לפטופ כ"כ ישן שאשכרה יש לו מנואלה, עם התוכנה היעודית ומחבר 20 פינים, ניסינו להתחבר והצלחנו, אבל תקשורת ממש עם הרכב לא היתה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

ולשים מתאם USB לסריאלי שעולה כמה דולרי

זה לא עובד במקרה הזה. חייב יציאה סריאלית אמיתית.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, itaysamurai כתב:

תודה :)

כמה וואסח שאעשה, כמו שחברי הטוב @YNVהסגיר אותי ברוב רשעותו, הכל מתפוגג ברגע שקולטים שאני אשכרה מאותת.

בגלל שזה הפוסט שלך, אני רוצה "להוציא אותך טוב (או ערס ?)" יותר ממני - אז אתן את הוידוי הסאחי שלי כקונטרה לשלך;

אני לא מנתק *שום* בקרה\התראה ברכב שאני מתחיל לנהוג.
אני *מסתכל קדימה לכביש* ובנוסף גם *מאותת* מתי שצריך - ואז ההתראות המעצבנות שכולם מדברים עליהן שיש כאילו רק בסיניות - לא מפריעות לי בכלל. 

E36 - באמת מסוג הרכבים שגם אחרי 35 שנה על הכביש, אם אתה רואה אותו במראה האחורית - אתה מפנה לו את הדרך.
מברוק ;-) 

איציק

מופתע שאף אחד עדיין לא בירך אותך עם הקליפ הזה ;-), אז הנה במיוחד בשבילך:

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• אחראי פורום
פורסם
בתאריך 28.5.2026 בשעה 11:13, SlowRide כתב:

איזה יופי של דבר! 

תתחדש ותהנה ואל תשכח דיסק של הקבוצה על המראה.

האמת שסלואורייד כבר נתן את הרפרנס, בהחלט מתבקש :)

והיום בבוקר אני יוצא איתה לעבודה, השיר הזה מתנגן. 

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

E36 - באמת מסוג הרכבים שגם אחרי 35 שנה על הכביש, אם אתה רואה אותו במראה האחורית - אתה מפנה לו את הדרך.

באחד השירים של פוליקר, גם אני רוצה, הוא אומר "אוטו עם כבוד". 

אז כן.😁

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הכתיבה מדהימה בדיוק כמו הרכב. שמח בשבילך. מתחבר גם למה שכתבת בנוגע לחוויית נהיגה דומה שהייתה לי מהe36. השלדה בנויה מעולה מבחינת עבודת מתלים, להיגוי יש לאן להשתפר ודוושת הקלאץ בהחלט הייתה נקודת תורפה שלא הצלחתי להתגבר עליה עם איזשהו כיוון מסוים של המושב.

לגבי הנמל, לפני כשנה וחצי-שנתיים שיחררנו רכב (גם עם רביב) ויצאנו איתו בנסיעה משטח האחסנה של נמל אשדוד (אחרי שהחלפנו את המצבר שהגיע איתו מארה"ב ולא שרד את המסע).

אני מניח שבחודשים הקרובים, לאור התחזוקת השקל, נראה עוד כל מיני רכבים מעניינים כמו אלו עוברים גיור. 

מחכה לעדכונים ולהתפתחויות.

בתאריך 28.5.2026 בשעה 11:37, שחר 1 כתב:

נראית יפה מאוד, תתיישן ותהנה. 

מסקרן אותי כמה עלה הרכב בגרמניה, וכמה עלה כל הסיפור בשקלים (כולל ייבוא וכל המיסים והבלאגן). אם בכוונה לא כתבת את זה אז סבבה, אבל אני אשמח לדעת. 

שים לב שזה מעודכן ליורו של 3.6 אז כבר צריך להוריד לקצת מתחת ל3.3

FB_IMG_1779999844811.jpg

• אהבתי 4
  • אחראי פורום
פורסם
לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

הכתיבה מדהימה בדיוק כמו הרכב. שמח בשבילך. מתחבר גם למה שכתבת בנוגע לחוויית נהיגה דומה שהייתה לי מהe36. השלדה בנויה מעולה מבחינת עבודת מתלים, להיגוי יש לאן להשתפר ודוושת הקלאץ בהחלט הייתה נקודת תורפה שלא הצלחתי להתגבר עליה עם איזשהו כיוון מסוים של המושב.

לגבי הנמל, לפני כשנה וחצי-שנתיים שיחררנו רכב (גם עם רביב) ויצאנו איתו בנסיעה משטח האחסנה של נמל אשדוד (אחרי שהחלפנו את המצבר שהגיע איתו מארה"ב ולא שרד את המסע).

אני מניח שבחודשים הקרובים, לאור התחזוקת השקל, נראה עוד כל מיני רכבים מעניינים כמו אלו עוברים גיור. 

מחכה לעדכונים ולהתפתחויות.

שים לב שזה מעודכן ליורו של 3.6 אז כבר צריך להוריד לקצת מתחת ל3.3

FB_IMG_1779999844811.jpg

תודה רבה :)

האוטו שוחרר באוקטובר 24' וכבר אז נאמר לי שהנמל זה מתחם סגור.

התמונה שצילמתי על הגרר זה מהמשרד של רביב שצופה פנימה אבל נמצא מחוץ לנמל.

היא גם הגיעה עם מצבר חלש והגרריסט הניע עם כבלים, שני צמיגים היו כמעט ריקים אבל באתי מוכן עם בוסטר וקומפרסור.

אגב דוושת הקלאץ', לא בדקתי ספציפית על ה-e36 אבל לפחות ל-e46 יש קיט שדרוג לדוושה נמוכה יותר.

בטוח שגם ל-36 יש, בתור רכב מאוד פופולארי לשיפורים. למעשה אחד מהנושאים שחזרו על עצמם בחיפוש היה שאנשים קוראים לרכב ringtool אופציונאלי, כלומר בסיס לבניה למסלול.

אני גם יכול לקסטם את הנוכחית.

• אהבתי 2

פורסם

אחת מפנטזיות הילדות שלי. לחבר של אח שלי הייתה כזו ולא נעים לי לומר אבל הוא היה ספר 😉 כמובן שבישראל זו הייתה 316i העגלה אבל ברחוב בו הרכבים היו בעיקר ליאונה ולאנסר, זה היה מחזה מרענן מאוד. 

כן, החישוקים דורשים החלפה, הם מתאימים יותר לאלגנטיות של סדאן, קצת פחות לקופה. לתחזק ב.מ.וו, גם ישנה, זה די תענוג מבחינת מדריכים וחלפים, כנראה המותג עם הכי הרבה מדריכי DIY - בתנאי שזו סדרה 3. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...