Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב

בחיפוש חלפים באמזון ראיתי את החברות BDFHYK (די בטוח שנתנו לילד ללחוץ על המקלדת. בגוגל זה מזוהה לערבית "אני אתן לך") מוגדר כAmazon's Choice. ומותג שני A-Premium.

יש למישהו מידע עליהם? האם זה חלפים פשוטים ברמה שמוכרים חלפים בארץ?

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם

BDFHYK — Born Determined Fast. Hunt Your Kingdom.

https://bdfhyk.com/pages/about-us

בדרך כלל כשיש ב about us הרבה תמונות ולא בדיוק מפורט מה החברה עושה (למשל - האם הם מהנדסים את המוצרים? האם הם רק מייצרים? האם הם מייבאים הרוב מסין ובודקים שחלק תקינים ואז מוכרים?) יש להניח שלא מעט מוצרים שלהם מיובאים והם רק עושים בדיקות איכות ומוכרים. יש ביקורות שליליות לפחות על פלאגים וקוילים באמזון גם USA וגם UK שהפסיק לעבוד מהר. שוב, הרוב חיוביות, אבל לך תדע.

הם כן כותבים את המילה engineering אבל לך תדע לכמה מהמוצרים. אולי אם הם מהנדסים רק מוצר אחד מותר להם חוקית לכתוב את זה, לא סגור.

לדעתי תיצמד למותג מוכר וותיק מספיק ולא למותג הזה.

פורסם

ל-A-Premium יש הרבה מוצרים למגוון דגמי רכבים. אני הזמנתי סטרטר שלהם פעמיים. עדיין לא יצא לי להתקין אותם (הראשון הלך בשריפה במחסן, והשני - עדיין מחכה שהסטרטר הנוכחי ברכב ישבוק חיים. הזמנתי אותם בעקבות פיוז שנשרף, והבטחת האינטרנט שהסטרטר הנוכחי ימות תוך ימים/שבועות; בינתיים עברו כבר 3 שנים וכ-20,000 ק"מ, והוא ממשיך לעבוד 🤦‍♂️). אז אין לי הרבה מה להגיד לגבי כמה המוצרים שלהם טובים פונקציונלית, כי עוד לא התנסיתי - אבל חיצונית, התרשמתי לטובה. הסטרטר החדש נראה טוב, אין בו שום דבר רופף, ולא נראה שמדובר במוצר מחודש שבמקרה מכרו כחדש, אלא מוצר שיצא מהמפעל. יום אחד אוכל לתת ביקורת יותר מבוססת. אולי.

פורסם
לפני 12 שעות, FROGIE כתב:

מוגדר כAmazon's Choice

זה רק אומר שהמוצר זמין למשלוח וגם במחיר השוק (סביר) והאיכות בסדר. 

זה לא מוצר של אמאזון..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הוא לדעתי מתעניין בזה בגלל השילוב של A-Premium ו Choice.

אני לא מצאתי הוכחה שיש להם קשר של הנדסה/ייצור לאף אחד מהמוצרים, יכול להיות שפשוט העלו את עליאקספרס ל USA, בדקו חלק מהמוצרים במעבדה וזהו.

מבחינה חוקית אולי אם הם מייצרים או מהנדסים מוצר אחד מותר להם לכתוב ב About us את המילה "Engineering", לא יודע להגיד.

אם היו מהנדסים או מייצרים את הפילטרים או את האלטרנטור שהם מוכרים הם היו מתגאים בזה. או את המצתים/קוילים.

פורסם

אני מכיר את תחום ה"אמאזון צ'וייס" \ "אמאזון בייסיקס" ומותגים עם שם שנבחר ע"י טיול של חתול על המקלדת מעולם כלי העבודה. 

להבנתי האיכות היא ברמת "זה יעבוד" ותו לא. מניח שזה ככה גם לגבי החלקים לרכב. 

עוד לא העזתי לנסות מוצר (כלי עבודה) שכזה, כשאני בוחר להתחדש אני מצפה לרמה מסויימת ולתוצאות מסויימות,  ואני לא סגור על זה שאקבל אותן מהמוצר. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, saar5555 כתב:

זה רק אומר שהמוצר זמין למשלוח וגם במחיר השוק (סביר) והאיכות בסדר

זה לא מוצר של אמאזון..

בדיוק, זו השאלה שלי.

המחיר ממש זול ומחשיד פחות מ400 ל3 תושבות (ונשלח ע"י אמזון). גם אם זו איכות של חנות חלפים שדוחפת בארץ עדיין זול.

Opera Snapshot_2026-05-19_213608_www.amazon.com.png

תודה לכולם. עדיין מחכה למישהו עם נסיון בפועל :)

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, FROGIE כתב:

תודה לכולם. עדיין מחכה למישהו עם נסיון בפועל :)

4.3 זה דירוג שאומר שכנראה המוצר יסחוב. שים לב שזה מעל 100 ביקורות. יש מצב שזה מוצר שיפתיע אותך לטובה.

בגלל שזה מוצר לרכב, אני ממש לא יודע מה להגיד לך. זה אשכרה הימור לקנות מוצר כשאתה אומר מחיר מחשיד בצורה מפתיעה. 

ואתה חושב שזה מוצר שיעבור במכס ? לא יעשו בעיות? 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, saar5555 כתב:

4.3 זה דירוג שאומר שכנראה המוצר יסחוב. שים לב שזה מעל 100 ביקורות. יש מצב שזה מוצר שיפתיע אותך לטובה.

זה לא באמת מעל 100 ביקורות, עשו שם טריק. לא יודע מה הטריק, אבל בוודאות בוצע.  אתה יכול לספור את הביקורות בלינק המוצר:

https://www.amazon.com/Premium-Transmission-Compatible-Hyundai-Veloster/dp/B0B9N1T3C2

ספרתי ברפרוף, יש כ 40 ביקורות גג. המון שליליות.

בפועל יש כ-30 ביקורות טובות, וכ-10 ביקורות גרועות.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אין טריק. אפשר להשאיר דירוג בלי לכתוב ביקורת. אז זה 116 דירוגים, אבל לחלק ניכר מהמדרגים לא היה כוח לכתוב ביקורת. עכשיו, האם הדירוגים האלה הם של אנשים אמיתיים שהיו מרוצים (או לא מרוצים) מהמוצר? קשה לדעת.

• מעניין 1
פורסם

הבנתי, תודה. אז יש מצב שאנשים סתם רשמו 5 כוכבים בלי לפרט כי הם קיבלו את המוצר פיזית. כמו בעלי אקספרס שזה נפוץ מאד.

פורסם
לפני 49 דקות, Chmimo כתב:

הבנתי, תודה. אז יש מצב שאנשים סתם רשמו 5 כוכבים בלי לפרט כי הם קיבלו את המוצר פיזית. כמו בעלי אקספרס שזה נפוץ מאד.

כן, אבל אמאזון משתדלים שלא יהיו ביקורות שקריות.

הם מבקשים מלקוחות שקנו מוצרים להעביר ביקורת. וזה אכן קורה. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, saar5555 כתב:

הם מבקשים מלקוחות שקנו מוצרים להעביר ביקורת. וזה אכן קורה. 

אני מתכוון שמישהו קיבל את התושבות, נראה לו סבבה לגמרי, ונתן 5 כוכבים לפני שמכונאי התקין לו.

אחרי שהמכונאי התקין לו יכול להיות שיעברו 3 חודשים ושוב יהיה רעידות והתושבות לא שוות הרבה (בגלל הפלסטיקה הלא איכותית במיוחד), ולכן מראש היה שווה לו לשלם 30% יותר ולקנות תושבות OE או משהו.

מבחינת רכישה ב ak24parts לארץ, זה טריקי. גם כי אולי יבטלו את הרף של ה-130$, וגם יוצא ל-3 תושבות 130.5$ ולכן צריך לפצל משלוחים.

עריכה אחרונה על ידי Chmimo

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...