Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בא נלך בשלבים: לא בהכרח בסדר הזה (אתה תקבע).

מה הנסועה השנתית הצפויה שלך?
כמה ביום בממוצע?

כמה אנשים? רק אתה או זוג/משפחה.

מקום למטען ?  משפחה עשויה להזקק לנפח תא מטען גדול יחסית (יותר מ 250 ליטר) 

תוואי הנסיעה - רובו עירוני או רובו בין-עירוני, הררי ( כי מדאיגה אותך סחיבה) או מישורי ברובו?

חוזר- ככל שאתה חושש מכניסות למוסך, לך על חדש באחריות.  

כמה זמן אתה מתכנן להחזיק ברכב? כי לאחר שתקופת האחריות תיגמר אתה עשוי להתמודד עם עלויות חלפים (לא חלפים מתכלים שמחליפים בטיפול שוטף) שונות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 44 דקות, zaf כתב:

כמה ביום בממוצע?

תוואי הנסיעה - רובו עירוני או רובו בין-עירוני, הררי ( כי מדאיגה אותך סחיבה) או מישורי ברובו?

כמה זמן אתה מתכנן להחזיק ברכב? כי לאחר שתקופת האחריות תיגמר אתה עשוי להתמודד עם עלויות חלפים (לא חלפים מתכלים שמחליפים בטיפול שוטף) שונות.

אני גם בדילמה דומה..אם נוסעים עם הקיה הרבה מחוץ לעיר עדיף לוותר?

פורסם

למה?
לא הבנתי מה השיקול שלך. נסיעה בין עירונית היא בהכרח חסכונית יותר, הרכב במרבית הזמן(ללא הפקקים) משייט בנוחות במינימום החלפות הילוכים, בדרך כלל גם בסל״ד לא גבוה מ 2000 (בהנחה שנוסעים במהירות החוקית) 

ברכבי 0 קילומטר אין פגם למעט רישומם כיד נוספת (הרוכש הוא יד 2 במרבית המקרים) ובלאי מסויים של גומי וצמיגים עקב עמידה ממושכת. אם כי לא מחוייב במציאות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 21 שעות, zaf כתב:

כמה ביום בממוצע?

אני נוסע ממוצע של 50 קילומטר ליום משהו כמו 20 אלף לשנה הרוב נסיעות עירוניות מישורי 
ויש לי משפחה גם אבל זה לא בהכרח לשימוש כולם זאת אומרת הרוב אני נוסע כן לבד או עם חלק לא עם כולם ככה שיספיק לי אוטו לא 7 מקומות כן הייתי מעדיף מרווח אם תא מטען טוב 
אני מסתפק איך אני יוצא מהסיפור פה הכי זול ובצורה טובה 
אולי עדיף לי ליסניג או משהו כזה ואיך אני משיג מחיר הכי טוב עם מימון טוב 

פורסם
לפני שעה, איתן היה תפוס כתב:

אני נוסע ממוצע של 50 קילומטר ליום משהו כמו 20 אלף לשנה הרוב נסיעות עירוניות מישורי 
ויש לי משפחה גם אבל זה לא בהכרח לשימוש כולם זאת אומרת הרוב אני נוסע כן לבד או עם חלק לא עם כולם ככה שיספיק לי אוטו לא 7 מקומות כן הייתי מעדיף מרווח אם תא מטען טוב 
אני מסתפק איך אני יוצא מהסיפור פה הכי זול ובצורה טובה 
אולי עדיף לי ליסניג או משהו כזה ואיך אני משיג מחיר הכי טוב עם מימון טוב 

הנסועה הזו בהחלט מצדיקה רכב הייברידי.

אמנם אני לא חסיד של מימון לרכב מסיבות שונות בעיקר עקב הריבית הגבוהה כיום, אבל נירו מ 0 קילומטר עם מימון כלשהו ממקורותך = הלוואה מקרן ההשתלמות שלך למשל, אמורה להיות זולה מכל מקור אחר, מה גם שהצבירה בקרן גבוהה מהריבית שתשלם. היא ככל הנראה רעיון טוב.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, zaf כתב:

הנסועה הזו בהחלט מצדיקה רכב הייברידי.

אמנם אני לא חסיד של מימון לרכב מסיבות שונות בעיקר עקב הריבית הגבוהה כיום, אבל נירו מ 0 קילומטר עם מימון כלשהו ממקורותך = הלוואה מקרן ההשתלמות שלך למשל, אמורה להיות זולה מכל מקור אחר, מה גם שהצבירה בקרן גבוהה מהריבית שתשלם. היא ככל הנראה רעיון טוב.

לא להסתכל על טיוטה קורולה קרוס?

עריכה אחרונה על ידי איתן היה תפוס
שכחתי לסים סימן שאלה
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שאלת על נירו 😉

אבל כן קורולה קרוס, רק שמתומחרת גבוה מידי לטעמי, ביחס לאבזור הדל שהיא מציעה.

גילוי נאות - יש במשפחה הקרובה גם נירו וגם קורולה קרוס. 

אנקדוטה בנושא אבזור - בקורולה אין גלגל חליפי, רק ערכת ניפוח , גלגל חליפי ג׳ק ומפתח עלו לחתן שלי 1700 שקל לאחרונה, מכיוון שחשש לרדת לאילת ללא איבזור חירום.🙄

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם
לפני 10 דקות, zaf כתב:

שאלת על נירו 😉

אבל כן קורולה קרוס, רק שמתומחרת גבוה מידי לטעמי, ביחס לאבזור הדל שהיא מציעה.

גילוי נאות - יש במשפחה הקרובה גם נירו וגם קורולה קרוס. 

אנקדוטה בנושא אבזור - בקורולה אין גלגל חליפי, רק ערכת ניפוח , גלגל חליפי ג׳ק ומפתח עלו לחתן שלי 1700 שקל לאחרונה, מכיוון שחשש לרדת לאילת ללא איבזור חירום.🙄

הציעו לי אותה ב162 אלף 
איזה עוד דגמים את ממליצים לי לחפש אולי ללכת על סוזקי?

• לא הבנתי... 1
פורסם

סליחה על ההערה,
אתה ״מקפץ״ בין דגמים/יצרנים באופן שלי נראה שאתה מחפש לקנות מחיר ולא רכב שיענה על צרכיך. שגם אותם תיארת בקוים כלליים (לעניות דעתי) 

דגמי סוזוקי ספציפית הקרוס טובים לכשעצמם אבל שוב בהשוואה למה שהתחלת בו, לדעתי נחות בעיקר בנושא האיבזור.

קרא כאן למשל - הסוזוקי לא נבחנה 

https://www.maariv.co.il/economy/car/article-1133706

אבל בכללי , מצטט :

• סוזוקי קרוסאובר / S-Cross (Suzuki S-Cross)
    • יתרונות: מציעה תמורה מצוינת למחיר, מנוע טורבו חזק, מרווח פנים נדיב וזמינות של מערכת הנעה כפולה (AllGrip) לטיולים קלים.
    • חסרונות: טכנולוגיה פשוטה יותר בתא הנוסעים, ובידוד רעשים פחות טוב בהשוואה לקוריאנית וליפנית. 

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

סליחה על ההערה,
אתה ״מקפץ״ בין דגמים/יצרנים באופן שלי נראה שאתה מחפש לקנות מחיר ולא רכב שיענה על צרכיך. שגם אותם תיארת בקוים כלליים (לעניות דעתי) 

דגמי סוזוקי ספציפית הקרוס טובים לכשעצמם אבל שוב בהשוואה למה שהתחלת בו, לדעתי נחות בעיקר בנושא האיבזור.

קרא כאן למשל - הסוזוקי לא נבחנה 

https://www.maariv.co.il/economy/car/article-1133706

אבל בכללי , מצטט :

• סוזוקי קרוסאובר / S-Cross (Suzuki S-Cross)
    • יתרונות: מציעה תמורה מצוינת למחיר, מנוע טורבו חזק, מרווח פנים נדיב וזמינות של מערכת הנעה כפולה (AllGrip) לטיולים קלים.
    • חסרונות: טכנולוגיה פשוטה יותר בתא הנוסעים, ובידוד רעשים פחות טוב בהשוואה לקוריאנית וליפנית. 

אתה צודק אני באמת מחפש מחיר אטרקטיבי 
אולי תעזור לי מה אני עוד צריך לחשוב כשאני קונה רכב אני באמת לא יודע 
ולכן אני לא יודע באיזה דגם לבחור כי אני לא מבין את ההבדל

פורסם

זה נשמע שאתה מחפש להתאים את הכפפה ליד ולא את היד לכפפה

מציאות ומבצעים על רכב תמיד יש, השאלה מה התקציב שלך - עד כמה אתה יכול או רוצה להשקיע ברכב?

מעניין אותך דווקא חדש מהחברה? אתה יכול לקנות רכב בן חצי שנה 15% פחות במחיר

גם את הצרכים שלך מהרכב תנסה לפרט יותר - כתבת שרכב 5 מקומות יספיק, 5 מבוגרים? ילדים? כיסאות תינוק?

תנסה לפרט יותר ככה שהחברים פה יוכלו לעזור ולהתאים לך את רכב שיותר מתאים לצרכים שלך

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...