Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, mcshmupi כתב:

אז עשיתי נסיעת מבחן על המאזדה ולצערי ממש אהבתי אותה.

שתי הבעיות העיקריות שלי הן:

1. ההבנה שקשה להבין ספורטיביות או מחסור בה בנסיעת מבחן

2. הדיסוננס בין מה שקראת וצפית בו לבין מה שחווית במציאות. 

למה לצערך? לפי כל התיאורים שלך זה מה שאתה רוצה - משפחתית מפולפלת.

קראת יותר מדי, צפית יותר מדי התבחבשת יותר מדי.

יש ספסל אחורי נוח? הקטנה לא תבכה.

יש  Mazda Rader Cruise Control ) MRCC) מערכת בקרת שיוט מסתגלת הכוללת שמירת מרחק,עצירה מלאה וזינוק מעמידה? אתה מכוסה יומיום בפקקים.

נאה ואלגנטית מבחוץ והכי יפה מבפנים? העיצוב מכוסה.

המנוע מספיק חזק לך? ההגה מרגיש לך טוב? היא מפולפלת לך מספיק.

סע לשלום המפתחות בפנים.

רק תעשה טובה לאנושות ואל תיקח צבע משעמם:

לבן פנינה: תשאיר לסבתות עם מחרוזות פנינה

לבן קרמי: שים באמבטיה.

שחור: תשאיר לSSQ

אפור עשיר: אפור הוא דל.

פלטיניום: שים במשקפיים.

לדעתי האדום יפה לה (בכל זאת מזדה) אבל גם אחד מהכחולים הולך.

עריכה אחרונה על ידי borsood
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 51 דקות, מיץ פטל כתב:

מכוניות שמגיעות בכמויות קטנות, מייצרות עלויות ליבואן שהעמסה שלהן על המחיר ליחידה מייצרת חלק מה"עיוות" מחיר לטענתך.

בנוסף, סחורה כזו מייצרת לעיתים כאבי ראש שמעדיפים להמנע מהן. הקליינטורה תובענית יחסית, הסתברות גבוהה יותר למצבים אפורים בהפעלת אחריות , בגלל אופי השימוש. ועוד

וזה נכון גם לגבי הbrz. 

לפני 27 דקות, borsood כתב:

המנוע מספיק חזק לך? ההגה מרגיש לך טוב? היא מפולפלת לך מספיק.

אני מהמר שאתה צודק אבל הספק לא מרפה: 

אם אקנה אותה, אעבור הרצה, אתרגל לנהיגה בה ואצא איתה לטבילת אש בנס הרים רק אז אדע אם היא מספיק מפולפלת.

לפני 29 דקות, borsood כתב:

רק תעשה טובה לאנושות ואל תיקח צבע משעמם:

קבענו. 

לפני 30 דקות, borsood כתב:

לדעתי האדום יפה לה (בכל זאת מזדה) אבל גם אחד מהכחולים הולך.

האדום יותר מדי בשבילי. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני כשעה, מיץ פטל כתב:

מכוניות שמגיעות בכמויות קטנות, מייצרות עלויות ליבואן שהעמסה שלהן על המחיר ליחידה מייצרת חלק מה"עיוות" מחיר לטענתך.

בנוסף, סחורה כזו מייצרת לעיתים כאבי ראש שמעדיפים להמנע מהן. הקליינטורה תובענית יחסית, הסתברות גבוהה יותר למצבים אפורים בהפעלת אחריות , בגלל אופי השימוש. ועוד

בעיקרון מסכים, ללא ספק יש פה החלטה מודעת להוריד פרופיל מהדגמים האלה על ידי היבואנים ולכן הם תמחרו אותם במחיר מופרך במיוחד וביטלו יבוא בהזדמנות הראשונה. יכול להיות שהשיקולים שלהם נכונים והמאמץ שיש בלתחזק את הדגמים האלה ואת הלקוחות הייחודיים שלהם לא שווים את הכאב ראש מבחינתם. לא שולל

לפני 33 דקות, mcshmupi כתב:

האדום יותר מדי בשבילי

האדום של מאזדה מושלם. לא פחות יפה משל רכבי על

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mcshmupi כתב:

בארצות הברית היא עולה 36 אלף דולר, כמו מיאטה מאובזרת וגולף GTI

בארץ אין מיאטה אבל לו היתה שנינו יודעים שהמחיר לא היה 215K והגולף עולה 300 אצלנו.
נדמה לי שהמחיר שלה סביר.

לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

מה בדיוק הזיה בו, הרכב פחות ספורטיבי אומנם אבל מבחינת יכולות (כוח בעיקר אבל גם התנהגות בכביש מפותל הוא מהיר מאוד עם ה AWD רק פחות ספורטיבי בהתנהגות/הרגשה) ואבזור ובטח שיוקרה הוא מקביל להוט האצ׳ אחרות ואף מתעלה עליהן במובנים מסוימים. המחיר הוא הזול בקטגוריה ויותר מהוגן ביחס למתחרות. 

צודקים. מקבל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 15 דקות, Doron_Z כתב:

האדום של מאזדה מושלם. לא פחות יפה משל רכבי על

הוא ללא ספק אחד הצבעים היפים ביותר על הכביש היום, אולי היפה שבהם

הוא פשוט עז מדי בשבילי

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם (נערך)

לפני 17 דקות, Doron_Z כתב:

בעיקרון מסכים, ללא ספק יש פה החלטה מודעת להוריד פרופיל מהדגמים האלה על ידי היבואנים ולכן הם תמחרו אותם במחיר מופרך במיוחד וביטלו יבוא בהזדמנות הראשונה. יכול להיות שהשיקולים שלהם נכונים והמאמץ שיש בלתחזק את הדגמים האלה ואת הלקוחות הייחודיים שלהם לא שווים את הכאב ראש מבחינתם. לא שולל

סיפר לי לפני כעשור, בכיר באחת מיבואניות הרכב שנהנתה מבום הליסינג שדגמים מיוחדים גרמו להם כאב ראש ושהם לא רוצים להיות שם.

יש להם פריסת מוסכים ארצית. ייבאו דגם שנמכר בכמה בודדות בשנה. 

לקוחות היו מגיעים למוסכי רשת שמעולם לא ראו את הרכב בפועל לפני כן ומן הסתם זה יצר בעיית שירות ומתחים.

גם ניהול המלאי היה מאוד בעייתי. קשה לנבא באיזה צבעים נכון להחזיק מלאי ואז האופציה השניה היא זמן המתנה ממושך שמקטין ביקוש ומגדיל ביטולים.

גם רכב הדגמה זה בעיה... 

שלא לדבר שחלק מהרוכשים הגיעו עם מכוניות שנקרעו או עברו שיפורים וגם זה איתגר בתקופת האחריות.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

בעיית התמיכה במספר קטן של רכבים היא תירוץ של ביצה ותרנגולת. סמלת מכרו כאן בסביבות 500 ברזים מאז 2012 ועם תמחור הגיוני וחווית קניה טובה דלק היו יכולים למכור מאות מיאטות. כנראה שהם לא מעוניינים בקידום תדמית ספורטיבית במידה שתצדיק קצת יותר השקעה בתמיכה ברכבים האלו, שאכן מורכבת קצת יותר מברכבים שהם Appliance - אבל בסוף לא מדובר בפרארי.

עריכה: אני רואה שיש Pre Sale של ה CX-90 עם מנוע ה Inline 6 Turbo הייחודי שלו. כשרוצים - יכולים.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, mcshmupi כתב:

הוא ללא ספק אחד הצבעים היפים ביותר על הכביש היום, אולי היפה שבהם

הוא פשוט עז מדי בשבילי

בתור בעלים של רכב אדום לשעבר וצבע צעקני אחר בהווה - גדלים לתוך זה. ואין יותר כיף מלסובב את הראש אחרי שהחנית ונעלת את הרכב.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, itaimoto כתב:

בעיית התמיכה במספר קטן של רכבים היא תירוץ של ביצה ותרנגולת. סמלת מכרו כאן בסביבות 500 ברזים מאז 2012 ועם תמחור הגיוני וחווית קניה טובה דלק היו יכולים למכור מאות מיאטות. כנראה שהם לא מעוניינים בקידום תדמית ספורטיבית במידה שתצדיק קצת יותר השקעה בתמיכה ברכבים האלו, שאכן מורכבת קצת יותר מברכבים שהם Appliance - אבל בסוף לא מדובר בפרארי.

עריכה: אני רואה שיש Pre Sale של ה CX-90 עם מנוע ה Inline 6 Turbo הייחודי שלו. כשרוצים - יכולים.

עזוב עוד שמתוך ה 500 האלה הם מכרו תוך שנה וקצת 200 פלוס רכבי דור 2 (והם שואפים לשחזר את זה שוב בקרוב)

מסכים שבסוף זה עניין של תעדוף ודלק החליטו שהם לא מעוניינים בקידום התדמית הספורטיבית של המותג. 

אגב אומרים שהיו ימים שלדלק היתה יותר מוטיבציה להזיז מיאטות והיא עלתה לא הרבה יותר ממאזדה 3 רגילה אבל זה היה ממזמן מאוד. 

בנוגע ל CX90 - לא רק זה אלא שהמחיר שלה עכשיו ירד ל 250 כשבמקור השיקו אותה בהחל מ 330 אלף שקל (וכמובן שכשלו). בקיצור כשליבואן יש מוטיבציה הוא יודע להיות תחרותי ולנסות להזיז רכבים כמו שגם היה תחרותי עם התמחור של ה 3 טורבו. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה נכון גם לכלמוביל שהעיפו i20n כמו לחמניות בזכות תמחור תחרותי, ולמרות חוסר היכרות עם המותג והערמת קשיים על אלה שרוצים נסיעת מבחן.

כשהם רוצים הם יכולים... כל התירוצים שתשמע מנציג מכירות כזה או אחר שווים לקליפת השום ומחר יתחלפו בתירוץ אחר, אולי אפילו סותר.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, itaimoto כתב:

סמלת מכרו כאן בסביבות 500 ברזים מאז 2012

לפני שעה, Doron_Z כתב:

עזוב עוד שמתוך ה 500 האלה

את הראשונות הביאו יפנאוטו.

לדעתי רק דגמי 2014 והלאה הגיעו דרך סמל"ת.

עריכה אחרונה על ידי Avia

פורסם

בנושא הצבע.

הברז שהחזקתי הייתה כחולה. ברכישה מאוד חששתי מהנושא, גם כך הרכב מוחצן ומאוד רציתי להימנע מתשומת הלב.

היום אני עם רכב שגורם לברז להרגיש כמו תל אופן, אבל הצבע לבן וזה קצת משעמם.

המסר שלי, תעשה מה שטוב לך ולא לאחרים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...