Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שמרכיבים רמקולים מוגברים על הגג של האוטו שלהם, ומשתפים את כולם בטעם הנוראי שלהם במוזיקה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כנ״ל המיסיון היהודי.

• לא הבנתי... 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, amosbmw כתב:

אנשים שמרכיבים רמקולים מוגברים על הגג של האוטו שלהם, ומשתפים את כולם בטעם הנוראי שלהם במוזיקה.

אתה מתכוון לכאלה שמתקינים רמקולים דולבי ATMOS בדיפון הגג אבל בתוך הרכב או על אלה שמרכיבים מגה-פון מ-ע-ל הגג? 

image.png.198615d5826f4b44b5ef73f6c4754d25.png

האמת היום ראיתי רוכב קטנוע - נוסע על השול קבוע ורואה טיקטוק! תוך כדי שהוא נוהג. 

איך הוא הגיע לגיל מצוות זה כבר סוג של פלא 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנ״ל, אבל הרכב במסלול האמצעי ממשיך ישר.😡  קרה מול העיניים שלי בצומת אצטדיון המושבה בפתח תקווה בכיוון מזרח.

משום מה נהגים חושבים שרק שני מסלולים פונים שמאלה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 13.2.2026 בשעה 04:59, yulianx כתב:

זה האופי של האדם, דברים חריגים מסקרנים אותו.

ותאונה בארץ זה דבר חריג?

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
בתאריך 13.2.2026 בשעה 16:28, lanosforce כתב:

איך הוא הגיע לגיל מצוות זה כבר סוג של פלא 

כן, פלאי הרפואה המודרנית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

ותאונה בארץ זה דבר חריג?

תאונה זה דבר חריג.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...