Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם נסעתי בצומת האונ’ העברית בירושלים, וערבי מקומי עם אימפרזה חבוטה פותח חלון ושואל ’’רוצה למכור ב 9 אלף’’? אמרתי לו שלא מוכר כרגע

זה היה פאביה 2008 מנוע 1.4 דיזל..

משתדל לעזור

פורסם

במעט הפעמים שפנו אליי , זה הobvious "מוכר?", גם עם הג'ימני וגם עם הקורולה (בעיקר אצל הבדואים כשאני בערד 😬) ועם הג'ימני נתונים לייק או זורקים הערות כמו "אחלה אוטו" "אחלה ג'ימני" וכו'.

כשאני רואה ג'ימני (מהדור הקודם בעיקר) אני יוצר קשר עין, נותן לייק או 🤙.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

המקרה האחרון שהיה לי - שבוע שעבר נקלעתי לשיחה עם השומר בקניון, מדברים על רכבים. הרכב שלי ממש ממול לכניסה, איפה שעמדנו. ואז הוא זורק משהו בסגנון "אטראז זה רכב לא טוב/רכב של עולם שלישי".

כבר שמעתי ממספר אנשים על הרכב שהוא לא הכי טוב, אני מבין מאיפה הם באים.. יש רצון להחליף את הרכב אבל עדיין לא ננעלתי על רכב אחר שווה את ההתעסקות של ההחלפה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אף אחד מעולם לא פתח איתי שיחה על האוטו 😥 אבל פעם קיבלתי מחמאה על משקפי השמש (רודי פרוג'קט עצומות בצבע ורוד/כתום שנותרו מהרכיבה...) 🤣

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, DareDevil כתב:

המקרה האחרון שהיה לי - שבוע שעבר נקלעתי לשיחה עם השומר בקניון, מדברים על רכבים. הרכב שלי ממש ממול לכניסה, איפה שעמדנו. ואז הוא זורק משהו בסגנון "אטראז זה רכב לא טוב/רכב של עולם שלישי".

כבר שמעתי ממספר אנשים על הרכב שהוא לא הכי טוב, אני מבין מאיפה הם באים.. יש רצון להחליף את הרכב אבל עדיין לא ננעלתי על רכב אחר שווה את ההתעסקות של ההחלפה.

דווקא לא מזמן יצא לי לנסוע באוטובוס עם קבוצה גדולה, והנהג מספר לי שאטרא’ז זה האוטו הטוב בעולם, הוא קנה מאלדן ב 25 אלף לפני 5 שנים, ומאז ב’’ה 0 תקלות, אישית לא אוהב רכב חלש אבל קבל ממני לייק לאוטו..

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

אני מוסיף הערה שאני זרקתי..

אני לא כזה מבין ב BMW אבל אני מבין ש B38 החליף את המנוע פרינס שיש אצלי בפג'ו.

לפני שבוע בערך תפסתי בטעות חנייה ל BMW שחיכה ולא שמתי לב, והוא חנה צד שני, הכל טוב. הייתי באווירה סופר טובה וגם התנצלתי שתפסתי לו את החנייה, והייתה לי הרגשה שזה BMW סדרה 3 ושאלתי אותו אם יש לו מושג אם המנוע שלו זה B38 שהוא היורש של פרינס, ולא היה לי מושג. כאילו, לא נראה שהוא מתעניין בדברים האלה בכלל, חייך ולא רציתי להעיק עליו עם שאלות כאלה.

כשחזרתי מהסידורים הסתכלתי והרכב היה 545E. איזה מפלצת. ממרחק רק חשבתי שזה סדרה 3, לא ידעתי שיש דבר כזה בכלל. חתיכת רכב מרשים.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

פעם נסעתי עם רכב חבוט ומכוער שכל כמה קילומטר צריך לעצור למלאות מים, ברמזור עצרתי ליד קורבט שזרק מבטים על הרכב, ראיתי שהוא מתעניין - שאלתי אותו אם הוא רוצה להחליף? אז הוא ענה לי שאין לו מספיק כסף להוסיף, ונסע

חבל דווקא היה נראה בחור טוב הייתי עושה לו מחיר😪

• מצחיק 3
פורסם

כשחיפשתי רכב שמעתי את המשפט הזה או דומה לו אינספור פעמים 

למה דאצ׳יה? עדיף טיוטה או יונדאי ועוד הילוכים??

פורסם

עם הספארק שהיתה לי בקבע, המפקד תמיד אמר לי כשתפסתי את החנייה מול הבניין - "זה לא רכב לברביות?"

עם הDS3, הרבה לא זיהו שזו סיטרואן ושאלו אם זה משהו סיני. לא פעם שאלו אם זו חשמלית סינית, כולל ברמזור (התשובה הגיעה מהר) ואפילו בזמן תדלוק...

עם המחליפה (פוסט בעתיד 🤫) כבר קיבלתי מכתב מודפס ומנויילץ מבן של שכן שהתלהב וצילם אותה, ורצה לשתף איתי את התמונות.

• מצחיק 2
פורסם
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

רכב של עולם שלישי

שמע, בגדול הוא צודק.

זה רכב שמיועד לשווקים כאלו.

הייתי בלא מעט מדינות במזרח אירופה ולא נתקלתי באטראז' שם אפילו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עם הפולו 97 והגולף 95 המון פעמים שאלו מוכר? 

(התשובה צריכה להיות בחיים לא זה אוטו שסבא שלי נסע בו פעם אחת עם הבבא סאלי…….)

עם האיביזה 2000 קיבלתי מחמאה הכי גדולה-בחור שעבר ברמזור אמר לי כול המכוניות בכביש צריכות להיות כמו המכונית שלך

עם המובי הרבה אומרים אחלה מובי-מה שנכון נכון 

עם הסיוויק הדיון הוא-אוטו יפה - איזה מנוע יש בפנים - ותמונות שלחבר/בן משפחה יש כזה או דומה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...