Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים מתענינים ברכב הנ"ל עבור הבן החייל.

יש מועמדת שהיא יד ראשונה , פרטית , טסט לשנה , מודל 2015, תאונות לא משמעותיות לאחר קבלת דוח סליקה.

אבל : אין תיעוד טיפולים כי הגברת רצתה לחסוך את המע"מ , צבע דהוי ומתקלף

לוי יצחק משוקלל : 18.5 , יד 2 משוקלל : 26

הגברת מבקשת 27.

אני ככלל יודע שה1000 סמק של יונדאי / קיה האוטומטי לא נחשב מוצלח ובכל מקרה המחיר נראה לי מופרך .

מה דעת חכמי הפורום ?

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

לוותר, מנוע חלש ולא מוצלח, מחיר גבוה מאוד, אין תיעוד טיפולים, מצב חיצוני לא מזהיר.

הייתי בודק מיצובישי ספייס סטאר.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שטויות.

ב90% ויותר מדובר במישהו שלא טיפל בזמן, או לא טיפל בכלל, או טיפל בשטחים.

מי שמטפל באופן פחות מסורתי - אם הוא רציני, הוא יודע בדיוק מה עשו ומתי טיפלו, וגם בשאיפה יהיו לו חשבוניות חלפים. מתי החליפו פילטרים? בלמים?

הסבר - הרי יש לא מעט רכיבים שהם משלמים עליהם מעמ בקנייה, פילטרים ושמנים, אז הם מוכרים אותם ללקוח בלי חשבונית??

כלומר, הם מפסידים 18% על כל החלפים??? או שהם קונים גם חלפים בשחור?

או שהם עם הכסף שלך, משלמים גם על החלפים, למרות שהיו יכולים להזדכות על המעמ??

מוסך מדרכה, בעבר הרחוק קיפלתי אצל מישהו שהיה מכונאי ראשי במוסך יבואן. היה בשלבים של לפתוח עוסק זעיר. כאלה לרוב שולח את הבעלים לחנות חלפים. הוא קיבל כסף עבור השירות שלו. אחרי פתח מוסך מסודר. שם כבר קיבלתי מחיר יפה יפה... חברים יש רק באגד וגם כבר אין היום.

אגב דוח סליקה - הסתכלת אם לרכב יש כיסוי של ביטוח מקיף לכל התקופה??

אולי יש לו רק צד ג בשנים האחרונןת??

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, KipodYam כתב:

אגב דוח סליקה - הסתכלת אם לרכב יש כיסוי של ביטוח מקיף לכל התקופה??

מקיף לכל התקופה.

אני מעביר לחברים את חוסר ההתלהבות מהרכב הזה , גם הדגם המסויים הזה של 1000 סמ"ק וגם העדר כל תיעוד טיפולים.

לגבי העדר תיעוד - מצאתי פעם לקרובת משפחה סוזוקי SX4  האצ'בק ללא תיעוד רשמי אבל המוכר הראה לי חשבוניות של קניית חלקים וזרמתי איתו .

הבדיקה היתה מעולה , הרכב נקנה ושירת כמה שנים טובות עד שנהרס בתאונה.

זה לא המקרה כאן שאין כלום והרכב גם לא נחשב לטוב

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

על מה היא רוצה אלפי שקלים מעל המחירון המשוקלל?

ויזואלית נשמע שהרכב לא במצב מי יודע מה, זה המנוע החלש והפחות אמין של הפיקנטו (ה-1.2 עדיף בהרבה) ואין היסטוריית טיפולים.

אפילו לרכב מושלם ויזואלית ועם היסטוריה מלאה אני לא יודע אם 27 אלף ש"ח זה מחיר מוצדק.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, dorsht כתב:

אפילו לרכב מושלם ויזואלית ועם היסטוריה מלאה אני לא יודע אם 27 אלף ש"ח זה מחיר מוצדק.

מסכים איתך, רק אם יש לרכב מעט קילומטראז' (כמו אצלי, רק 45K ק"מ לרכב משנת 2014)

והוא עובר טוב בבדיקה, ושאין נזילות

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 19 דקות, גולדן191 כתב:

מסכים איתך, רק אם יש לרכב מעט קילומטראז' (כמו אצלי, רק 45K ק"מ לרכב משנת 2014)

והוא עובר טוב בבדיקה, ושאין נזילות

קילומטראז' נמוך זה לא מספיק.

חוץ מזה בעיניי גם קילומטראז' נמוך מדי זה לא בהכרח מציאה. זה רכב שכנראה נסע הרבה בעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...