Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו (דור 4) מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בשביל מישהי שבגדול צריך רק להיות עם אמינות סבירה ודי בטיחותי בתקציב לא גבוה במיוחד.

נתקלתי בהרבה רנו קליאו ביד2 משנתונים סבירים עם קילמטראז' נמוך במחירים זולים ואף ממוכרים פרטיים.

יש בעיות ידועות עם הרכב מדור 4 (2012 - 2018)?

מנועים מומלצים או כאלו שפחות?

פורסם

מומלץ בגרסה הידנית 1.2 ללא טורבו (עגלה אבל מנוע ומכלולים סופר אמינים) או ה 0.9 טורבו. הגיר הרובוטי וגם המנוע 1.2 טורבו לא ידועים כבעלי אמינות גבוהה 

• רעיון טוב! 1
פורסם

המנוע 1.2 בעייתי וגם הגיר הרובוטי, גם מבחינת פעולה הוא פחות נעים מאשר dsg.

מנוע בעייתי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היה לחבר שלי דור 3 ידני [1150 סמ"ק] 1.2,אותו מנוע כמו דור 4, הילוכים קצרים מאוד ספציפית שלו היה אחרי ראש וחומרי אטימה משונים אז ההינו נוסעים עליו במהירות צב מפחד שהמנוע יקרוס 

ולכן הוא היה חסכוני מאוד,[חו"מ היה לו מערכת גפ"מ] אבל אני מאמין שאם נוסעים עליו על 120+ ואז הטורים על +4.5 הצריכת דלק עולה מאוד 

עריכה אחרונה על ידי פשטות

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם

אכן מנוע 1.2 אמוספרי אמין, אבל עובד בסלד גבוה ולא נעים לנסוע במהירות גבוהה.

הוא גם די חלש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי יש 6 שנים 0.9 טורבו ידנית.

הפגינה אמינות טובה מאד.

מה שכן, הבעלים הקודם כנראה טיפל בה באופן לקוי, והוחלף ראש מנוע מיד אחרי שקניתי אותה ב תחילת 2020.

מאז נוסע עליה כבר 100,000 קמ בערך

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

יש לך גם ביד2 פג'ו 208 עם מנוע 1.6 כמו שיש לי עם קילומטראז' נמוך

אני מניח מנוע פרינס כמו אצלי

אני סה"כ מבסוט חוץ מנזילת שמן קלה, זה עם השרשרת טיימינג ולא רצועה טבולה

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/1ofllnyk?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=16&pagination=2

עשיתי במקרה שלי כמעט 40K ב-3 שנים וקצת והכל טוב. ברשת יש לא מעט שעשו 100K ק"מ והרבה יותר והכל טוב אצלם. אולי החליפו משאבת מים או רדיאטור.

18000 הוא רוצה עם 43K ק"מ

כאילו 4 מעל המחירון, יכל לקחת יותר אולי, צריך כמובן לבדוק שאין לו בעיות

שווה כנראה

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

יש לי חבר שהייתה לו 208 2014 עם מנוע 1.6, קנה אותה חדשה. ומכר עם 180 אלף בערך, גם היה מרוצה, נוחות נסיעה הרבה יותר טובה מהקליאו.

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 15.11.2025 בשעה 23:27, LaCoco כתב:

מחפש רכב בשביל מישהי שבגדול צריך רק להיות עם אמינות סבירה ודי בטיחותי בתקציב לא גבוה במיוחד.

נתקלתי בהרבה רנו קליאו ביד2 משנתונים סבירים עם קילמטראז' נמוך במחירים זולים ואף ממוכרים פרטיים.

יש בעיות ידועות עם הרכב מדור 4 (2012 - 2018)?

מנועים מומלצים או כאלו שפחות?

יש שתי גרסאות ידניות

1.2 אטמוספרי שאומרים עליה שאיטית ואמינה. אני לא מכיר

0.9 טורבו ידנית. הית ה לאבא שלי. אחלה רכב עם בעיה אחת שהיא דיל ברייקר מוחלט: מזגן מזעזע גם כשתקין

הגרסה האוטומטית היא 1.2 עם גיר רובוטי. היתה לאבי וירשנו אותה ממנו: צואה של רכב בכל הקשור לאמינות. גיר בעייתי מאוד ומנוע אף יותר. להתרחק כמו מאש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...