Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 44 דקות, Tom_22 כתב:

המוצרים של Boss נחשבים לזבל עופות.

תודה רבה-איפה יש חנות ששווה לגשת שיהיה איכותי.  ומיבחר של עיצובים. התקציב שמתאים לי הוא עד אזור ה1000 שח 

פורסם

קנווד או פיונר

מה השימושים שאתה צריך. יש לך מגבר ברכב? סט רמקולים שהתקנת?

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

לא מספיק לך לראות תמונות ברשת? לצורך הענין, תוכל בטח להשתמש ב-AI להשתיל בתמונה של הדש אצלך לראות איך נראה פלוס-מינוס במציאות.

היצע מכשירי ה-1DIN בארץ די  מצומצם ממה שרואה ברשת. היום הכל מולטימדיה 2DIN ותואמי מקור.

בשרשור הקודם שלך בכלל רצית משהו שנראה רטרו. ירדת מזה? או שמנסה למצוא משהו כללי לטעמך?

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

בשרשור הקודם שלך בכלל רצית משהו שנראה רטרו. ירדת מזה?

צודק מאוד-מקצוען אפילו

על הרטרו שמעתי מהשירשור של עמוס על הבמוו שלו-ביררתי ויש של פיוניר ועוד חברה שעמוס קנה (ברוקלין אם אני לא טועה) אבל המחיר אזור 2000 ואין בארץ

אני במעמד כללי של שואף למקום ספורטיבי טוב באמצע אז לא מתאים לי למתוח את עצמי לזה

ברגע שאני יראה מערכת איכותית ויפה בעיני זה מצויין לי

עוד עניין זה הסינוור-באוטו ישן אתה נח בקוקפיט שלך באוטו חדש הלדים מכים בך

ובמערכת הנוכחית במסך יש אור לבן שמציק-אז אני מחפש מערכת כמובן איכותית וגם יפה וגם עם אור לא מסנוור

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

החברה שעמוס קנה זה בלאופונקט, דגם בשם פרנקפורט.

מה הדגם המדויק שיש לך עכשיו?

אין לו שליטה בכלל על הצבעים/עמעום תצוגה?

3 מכשירים של פיוניר שנפוצים באתרים ישראליים הם בעלי שליטה כנ"ל במידה מסויימת.

לחלקם יש אפשרות לבחור צבעים נפרדים בין כפתורים למסך.

לרוב יש גם חוט שניתן לחבר לסוויץ' אורות ואז יש עימעום אוטומטי עם הדלקה שלהם, ולחלק יש סינכרון שעון או ON/OFF לעימעום (מעבר לרמת בהירות כללית, או שזה מוריד למינימום).

כולם במסגרת התקציב בקלות.

לא בדקתי מכשירים אחרים, אבל תחפש במפרטים באתר היצרן או בחוברות ההפעלה.

להגיד לך בוודאות שזה עדין לא יהיה לך בהיר מדי, לא יכול. כך שאני מבין למה מעדיף לראות "ביד", אבל לא יודע להגיד לך לאילו חנויות יש סטנד איתם או יסכימו לחבר לבדיקה.

האם רכישה מחו"ל רלוונטית אם נכנס בתקציב כולל המשלוח או רק מהארץ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל המערכות האלה עם לדים בהירים, אין מה לעשות. זה גם מה שהכי הפריע לי ברכבים שהיו לי, כל הדשבורד עם אור ירוק עדין ופתאום זה כחול אדום לבן עצבני, ואין דימר.

פשוט תקנה מה שנכנס בתקציב של חברה נורמלית עם אפשרות לדימר. אם אתה יכול לשנות את הצבע של הלדים לצבע המקורי של האוטו, עוד יותר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פיתרון זמני שחשבתי זה להצמיד למסך פלסטיק כהה כמו משקפי שמש או חתיכה כמו ששמים על החלון כשעושים חלונות כהים - ובכללי אני יחפש מערכת שיושבת יותר יפה 

פורסם

☝️זה.

גנב לי את הקלידים במקלדת 😉

שים לב שבדגמים מסדרה מעל, יש שליטה יותר רחבה בתאורה. כמו שרמזתי גם לגבי מכשירים של פיוניר. פשוט לבדוק מפרט/חוברת הפעלה.

image.thumb.png.8ad6b9c3d7066c7342d576630e74b73a.pngimage.thumb.png.df3bee041c4d2ee4f054b794c9c55fd9.png

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...