Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים 

רוצה להתיעץ איזה מערכות יש עם חיבור בלוטוס וכולי והעיצוב כמו של פעם עם הכפתורים וכולי

במחיר לא יקר נגיד עד 1000 ש״ח רק הראש אני צריך  עם אפשרות לי לימתוח קצת כמובן שיהיה איכותי אם לא אין טעם

לאוטו שלי סיוויק מודל 94 תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

זה טרנד של השנה האחרונה אאל"ט

זה של פיוניר הושק יחסית לאחרונה ולא ראיתי שנמכר בארץ. באירופה נע בין כ-300 ל-400 יורו. לא בטוח שבצדק. 

גם לבלאופונקט יש מוצרים דומים. 

המבורג, ברמן, פרנקפורט, נורנברג, דורבן

חלקם יותר זולים אולי. גם לא ראיתי בארץ.

ובכל מקרה צריך לעבור על המפרט לבדוק שמה שרוצים מהבחינה הזו, קיים. 

@amosbmw רכש בלאופונקט כזה מחו"ל. אולי יוכל להכווין מאיפה אם יש צורך ו/או לחוות דעתו על השימושיות והאיכות ביומיום. 

פורסם

לגבי הבלאופונקט, שים לב שסידרת הרטרו כוללת את המבורג ברמן ופרנקפורט בלבד. הם עולים בסביבות 400 אירו פחות או יותר. הם מסומנים עם המיתוג pro-line.

אני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד, מהירות התגובה בקישוריות BT ובכלל התפעול. מבחינת הסאונד באמת נותנים לי תחושה כמו הבלאופונקטים של לפני 20 שנה, שאגב עלו אז באיזור מחיר דומה, 1600-2000 ש"ח.

המכשירים האחרים של בלאופונקט בגזרת ה100-200 אירו הם אומנם עם עיצוב מינמליסטי וממשק כפתורים שנראה נוח, אבל על פי הבקורות הביצועים שלהם עלובים כמו רדיו סיני ממוצע. הדורבן שקישרת הוא בכלל למשאיות 24V.

מעניין הפיוניר החדש הזה, שאמור לצאת עכשיו. כנראה הם החליטו לעלות על הסוס של השוק הזה.

• אהבתי 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...