Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לברר כמה פחות או יותר יעלה ביטוח לרכב לפני שאני קונה אותו.
אין לי רכב ספציפי עם מספר רישוי אלא רק מידע כללי כמו יצרן, דגם ושנה.

בכל חברות הביטוח כשרוצים לקבל הצעה אונליין צריך למלא פרטים של רכב ספציפי כולל מספר רישוי.
איך אפשר לברר מחיר (בערך) רק על סמך יצרן, דגם ושנה ?

תודה

פורסם
לפני 7 דקות, ni4ni כתב:

שלום

אני רוצה לברר כמה פחות או יותר יעלה ביטוח לרכב לפני שאני קונה אותו.
אין לי רכב ספציפי עם מספר רישוי אלא רק מידע כללי כמו יצרן, דגם ושנה.

בכל חברות הביטוח כשרוצים לקבל הצעה אונליין צריך למלא פרטים של רכב ספציפי כולל מספר רישוי.
איך אפשר לברר מחיר (בערך) רק על סמך יצרן, דגם ושנה ?

תודה

אני מציע להריץ חיפוש ביד2 על הרכב הספציפי שאתה מעוניין לבדוק את עלות הביטוח שלו. מצא מודעה של רכב זהה (כולל מספר רכב), התקשר לחברת הביטוח וציין את מספר הרכב שמצאת — כך תוכל לקבל הצעת מחיר מדויקת לביטוח עבור הדגם שאתה שוקל לקנות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הדרך הפשוטה: להרים טלפון... גם לחברות הישירות יש כזה.

הדרך העוקפת: למצוא מס' רישוי של רכב זהה ברשת, ולהשתמש בו  (קצת בעייתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תוריד אפליקציה רכבי ישראל תעשה חיפוש לפי דגם שנה וגימור ותמצא מספרי רישוי, תקח אחד.

למרות שאם הרכב אבדן להלכה אז לא יתנו לך הצעה.

דרך אגב, הביטוח הוא לפי דגם יצחק לוי.

יש ממיר באתר

https://portal.levi-itzhak.co.il/leviconvert/PublicConversion.aspx

תזין את הקוד משרד התחבורה מתוך האפליקציה ותקבל את הקוד של יצחק לוי.

ראה תמונה.

Screenshot_20251101-212656.png

• אהבתי 2

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תודה, אני אנסה.

אני ממש לא בטוח שנציג מכירות של חברת ביטוח ישתף פעולה עם זה כשהוא יבין שלא תצא לו מזה עסקה ו"אני רק שאלה"

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, ni4ni כתב:

אני ממש לא בטוח שנציג מכירות של חברת ביטוח ישתף פעולה עם זה כשהוא יבין שלא תצא לו מזה עסקה ו"אני רק שאלה"

נציגי השירות בכל מקרה ישמחו לתת לך שירות אדיב בשביל הסיכוי שמהשיחה הזאת תיצא עסקה, ואפילו בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי המגיב
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם

אתה יכול לעשות בדיקה בwobi, אין צורך במספר רישוי.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש אתרים של חברות ביטוח שכן מאפשרות הצעת מחיר על סמך נתוני רכב ונתונים של המבוטח. אם אני זוכר נכון לכלל יש את האופציה אולי ביטוח 9 גם ועוד. צריך להסתכל טוב כי לפעמים האפשרות מופיעה בקצה המסך בכתב קטן. 

שים לב גם שאם אין לך עבר ביטוחי או עבר ביטוחי בעייתי (חלילה), תצטרך ליצור קשר עם המוקד על מנת לקבל הצעת מחיר. 

בהצלחה.

• אהבתי 1
פורסם

גם להפניקס יש כמה שאני זוכר.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 1.11.2025 בשעה 22:03, ni4ni כתב:

תודה, אני אנסה.

כאשר אני שקלתי איזה רכב לקנות לפני 3 וחצי שנים, פניתי לחברות ביטוח עם כמה סוגי רכב ללא מספר רישוי, רק דגם מדוייק ומודל, וכן ענו לי. ברובן גם היתה אפשרות באתר לקבל הצעה בלי מספר רישוי ע"י בחירת סוג רכב מדוייק ומודל.

המחיר היה כמובן נודניקית שמתקשרים במשך כמה ימים כדי לברר איתך "אולי בכל זאת תבטח אצלנו את ה... שלך", ויש חברה או שתיים שעד היום פונות אלי בכל שנה עגולה אחרי הפניה ההיא ומציעות לי לחדש אצלם הפעם את הביטוח על הפיקנטו שמעולם לא קניתי.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

לא צריך להיות בעלים של רכב\מספר רכב בשביל לקבלת הצעת מחיר לביטוח רכב.

לי בצ'אט עם ליברה בוואצאפ (מאוד יעיל ומהיר) נתנו הצעה תוך שעה רק על בסיס קוד דגם במחירון ופרטים יבשים על מי ינהג ברכב כמובן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...