Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עם רכב סקודה קאמיק 2021 (45000 ק"מ) ואני מחפש מוסך אמין ומקצועי בבאר שבע לטיפולים שוטפים ברכב וגם לטיפולים שנתיים (הכנה לטסט). חשוב לי שהמוסך יהיה מקצועי עם חומרים מקוריים כדי לשמור על הרכב כמה שיותר שנים.

האם צריך ללכת למוסך מורשה של סקודה או שאתם מכירים מוסכים נוספים וטובים.

תודה מראש.

פורסם
לפני שעה, רני גלגלים כתב:

אני עם רכב סקודה קאמיק 2021 (45000 ק"מ) ואני מחפש מוסך אמין ומקצועי בבאר שבע לטיפולים

תתחדש! נראה לי שאחרי כמה הודעות קנית רכב.

אני מטפל באוטו שלי במימד מרכז שירות.  המון שנים. זה מוסך יבואן. לא זול. עם זאת, הם מעודכנים ומבצעים טיפולים באיכות טובה. צריך להזמין תור מראש.

אני מציע שתחכה לעוד תשובות כי אולי כשהאוטו לא באחריות, כדאי לבדוק עוד מקומות. 

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

מוסך  מימד. רחוב הבדיל 21 באר שבע.

סקודה פאביה.

אישית, הייתי מבקש בטיפולים שמן של קסטרול, אבל בזמן האחרון לא היה להם את זה. וזה קצת איכזב אותי. אבל זה באוטו הקודם. 

אבל בגדול? אני חושב שהם מאוד בסדר. עזרו לי בכמה מקרים. אני ממליץ עליהם.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2025 

פורסם

קבלתי עוד המלצות עליהם כמוסך מורשה ומסודר מאוד. רק הבנתי כי העלויות של הטיפולים יקרים יותר בגלל היותו מוסך מורשה של סקודה מכל מוסך אחר רגיל. 

שואלת מיליון הדולר איך אנחנו באמת יודעים מה הם עשו או לא עשו בזמן הטיפול או באיזה חומרים באמת השתמשו מעבר למה שכתוב על הדף טיפול. תודה מראש.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, רני גלגלים כתב:

שואלת מיליון הדולר איך אנחנו באמת יודעים מה הם עשו או לא עשו בזמן הטיפול או באיזה חומרים באמת השתמשו מעבר למה שכתוב על הדף טיפול. תודה מראש

שואלים אותך טרם הטיפול אם אתה רוצה חלק מקורי או חליפי. נותנים לך הצעת מחיר. לכל חלק יש מק"ט מסודר. ואתה תראה שם במחסן שהמכונאי לוקח את החלקים וניגש לעבוד על האוטו. 

כמו כן, אתה מבקש... "אני רוצה שמן קסטרול" סתם דוגמה. "יש לכם מסנן מזגן מקורי"? גם לגבי מחירים.. אתה יכול לנסות לבקש איזה הנחה - כמו בכל מו"מ (אל תדאג, מראש המחירים בשמיים וההנחה קטנה). 

גם אם אין את השמן הזה בנמצא, הם מחוייבים לשים מוצרים בתקן שמתאים לאוטו שלך. 

באופן אישי,

אני עומד ומסתכל מה עושים לאוטו (גם לפעמים מרחוק). אתה רואה שמוציאים חלקים ומפרקים. ושמים חדשים.

בסוף הטיפול תקבל מסמך שאומר מה עשו. וכמובן שהכל מתועד במחשב. הסטוריית טיפולים. ודרך האתר של צ'מפיון אתה יכול להיכנס ולראות מה הצפי ומה רשום. הזדהות יחד עם מס' הרכב. 

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אשמח גם לדעת איזו בדיקה אני מבקש מהמוסך אחרי שקניתי את הרכב כדי ליישר קו ולהיות רגוע שמטפלים בדברים החשובים + להסתכל על הרפידות (בלמים) קדימה אחורה מתוך מה שעלה במכון טסט.

תודה מראש.

פורסם

ב 45K ק"מ אתה לא אמור להתעסק עם זה יותר מדי במיוחד אם האוטו בא מליסינג שמישהו עשה בין עירוני

אם בטסט יגידו לך משהו אז תבדוק

תזכור להחליף נוזל בלמים כל שנתיים, תבקש

אני גם עם רכב עם קילומטראז' נמוך הברקסים מרגישים סבבה לגמרי

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, רני גלגלים כתב:

אשמח גם לדעת איזו בדיקה אני מבקש מהמוסך אחרי שקניתי את הרכב כדי ליישר קו ולהיות רגוע שמטפלים בדברים החשובים + להסתכל על הרפידות (בלמים) קדימה אחורה מתוך מה שעלה במכון טסט.

אני לא אגיד לך מה לעשות. אני לא יודע מה מצב הרכב.

קח בחשבון שאם אתה מגיע למוסך.. כל מוסך לצורך העניין.. זה פתח לגביית מחיר גבוה מאוד.

אני מציע לבדוק מה בוצע ברכב במסגרת האחריות. והטיפולים. להפעיל שיקול דעת במה שמחליפים. אם הרכב עם 45 אלף קילומטר אז הוא נסע מעט. יחסית. לכל שנה. 11000 וקצת. 

מציע להיות סלקטיבי במה שאתה מבצע באוטו. לא צריך over doing. על שמן מנוע ופילטר דלק למשל.. הייתי הולך על מקורי.

וישרים חליפיים למשל.

לעקוב מה הדברים שצריך לטפל בהם בטיפול 45.

את הברקסים יבדקו. רפידות וצלחות מחליפים מתחת לסף מסויים. 

לפני 8 שעות, רני גלגלים כתב:

בגלל היותו מוסך מורשה של סקודה מכל מוסך אחר רגיל

אגב, מוסכים מורשי יבואן שיודעים לטפל גם בסקודה..באתר של צ'מפיון מוטורס.

מוסך העמק. 

מידע מהאתר. אני לא מכיר. לא טיפלתי אצלם אף פעם.

מרכז שירות העמק - באר שבע
08-6273317

הגנן 11, עמק שרה, באר שבע

• אהבתי 1

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 11 דקות, רני גלגלים כתב:

אני פשוט רוצה להיות רגוע וליישר קו כדי להתחיל לספור קילומטרים עד הטיפול הבא.

או אולי לחכות לטסט ורק אחרי זה ללכת למוסך לטיפולים. טסט בחודש פברואר.

מתי היה הטיפול האחרון?

למה לא לטפל לבד? להחליף שמן, פילטרים, לא אמור להיות קשה

פורסם

אין לי מושג בדברים האלו ואני רוצה שמוסך מקצועי יעשה את הדברים האלו. הם לא זוכרים מתי היה הטיפול האחרון של הרכב. 

מה מומלץ לי לעשות כשאני לוקח את הרכב למוסך ועל מה לתת דגש בטיפולים.

פורסם

אין היסטוריית טיפולים?

תבוא למוסך עם שמן שלך שקנית, לא זול אבל זה מה שצריך 0W30 VW:

https://www.justmotor.co.il/product/שמן-מנוע-מקורי-קבוצת--longlife-iii-fe-0w30-vag

לגבי פילטרים מאמין שישימו לך מקורי ומה שצריך , אתה יכול לקנות באתר cars245 אם בא לך

הם לא יכולים להגיד מתי החליפו שמן פעם אחרונה?

תלך למוסך תחליף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...