Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה שחשוב לי - אמינות, חסכוני, מקום בתא מטען לפי הסדר הזה.
לא מתכוון לנסוע יותר מדי - טיולים בסופ״ש, מדי פעם לסופר כמה דקות וזהו.

סיאט איביזה 2012 - 100K - מנוע 1.4 ידני

רנו קליאו 2014 130K - מנוע 1.1 ידני
רנו קליאו 2014 145K - מנוע ידני 0.9 (90 כ״ס) טורבו - (הציעו לי אחת נוספת גם עם מנוע שמתחמם במאמץ - לא יודע אם שווה לקחת סיכון גם במחיר נמוך?)

מאזדה 3 2013 - 215K - מנוע 2.0 ליטר (הוחלף מנוע משומש לאחרונה להבנתי עם אזור ה 80K)
פיג'ו 2008 - 2015 - 120K - מנוע 1.6 ליטר אוט'

מה הייתם ממליצים? כרגע אני ממוקד על הרנו ו ה 2008.
עריכה אחרונה על ידי gggg2
פורסם

אם אמינות במקום הראשון האיביזה אופציה טובה, לגבי קליאן מנוע 0.9 טורבו זריז משמעותית מה 1.1.

אבל לא הייתי לוקח רכב שמתחמם.

אפשר לבדוק גם פורד פיאסטה ידנית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 דקות, yulianx כתב:

אם אמינות במקום הראשון האיביזה אופציה טובה, לגבי קליאן מנוע 0.9 טורבו זריז משמעותית מה 1.1.

אבל לא הייתי לוקח רכב שמתחמם.

אפשר לבדוק גם פורד פיאסטה ידנית.

ומה דעתך על ה פיג׳ו 2008 - ?

יש לי שניים שאני מסתכל כרגע:

שנת 2015 , 1.6 בנזין - 115 ק״מ - 13.5 אלף ש״ח

ואחת 2014 1.6 בנזין 125 ק״מ  - 11 אלף ש״ח

פורסם

נוחות נסיעה עדיפה וגם המושבים, בגלל הגיר האוטומטי יש סיכוי ליותר בעיות מהידני.

שיפוץ כמה אלפים במידה ותהיה בעיה.

אם כי שני חברים עם הגיר הזה אחד עם 180 אלף ושני 240 ולא היו בעיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב כזה עדיף להישאר עם ידני, במיוחד שהגיר האוטומט בפיג'ו זה al4, שהוא לא ממש מומלץ. 

בשום מצב לא הייתי קונה רכב שמתחמם.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, שחר 1 כתב:

בתקציב כזה עדיף להישאר עם ידני, במיוחד שהגיר האוטומט בפיג'ו זה al4, שהוא לא ממש מומלץ. 

בשום מצב לא הייתי קונה רכב שמתחמם.

אפשר לשאול למה ה AL4 לא מומלץ? מה הסיכון?

פורסם

היום כולם יודעים לשפץ אותו, הוא סוג של גיר חכם שמנסה ללמוד את הנהג, אותו חבר שהייתה לו 208 עם הגיר הזה, החזיק ב 206 ששם שופץ הגיר, לפני הרבה מאוד שנים, הגיר המשיך לתפקד מעל 150 אלף ק״מ.

• רעיון טוב! 1

פורסם

על הנייר איביזה ידנית עם 100 אלף ק"מ נראית הכי טוב, הייתי בוחר בה.

אם אתה יודע לנהג על ידני ולא רואה בזה מטרד או חסרון, בתקציבים האלו עדיף לקנות רכב ידני. זה יותר אמין ויותר חסכוני. שיפוץ גיר אוטמטי גם פשוט זה סיפור שמתחיל באיזור 7000 - 8000 ש"ח.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני שעה, Buki כתב:

על הנייר איביזה ידנית עם 100 אלף ק"מ נראית הכי טוב, הייתי בוחר בה.

אם אתה יודע לנהג על ידני ולא ראוה בזה מטרד או חסרון, בתקציבים האלו עדיף לקנות רכב ידני. זה יותר אמין ויותר חסכוני. שיפוץ גיר אוטמטי גם פשוט זה סיפור שמתחיל באיזור 7000 - 8000 ש"ח.

תודה, הבנתי גם שהוחלף לה מנוע למנוע משומש אחר עם 70K - גם הוחלף לפני שנה גיר, הולף קלאצ ואלטרנטור - זה איזה מקום לדאגה עם כל ההחלפות או להיפך?

פורסם

המנוע והגיר נחשבים לאמינים. עושה רושם שהרכב עבד קשה או הגיע לצעיר שקרע אותו.

• רעיון טוב! 2

פורסם

ולכן הייתי מחפש אחת אחרת עם מנוע וגיר מקוריים, קלאץ' גם לא אמור ללכת ב 100 אלף ק"מ אצל נהג נורמלי.

ככל, כשאומרים שמשהו באוטו הוחלף, יש בזה יתרן רק אם זה הוחלף בחלק חדש. קלאץ' למשל תמיד מחליפים לחדש אז אם הוחלף קלאץ' זה אחלה.

מנוע וגיר, זה תמיד מכלולים משומשים מפירוק אז יתרן זה בטוח לא. 

עדיך רכב שכמה שפחות התעסקו איתו ועבר רק החלפות חלקים מתבלים וטיפולים. 

פורסם
לפני 5 דקות, yulianx כתב:

המנוע והגיר נחשבים לאמינים. עושה רושם שהרכב עבד קשה או הגיע לצעיר שקרע אותו.

הבנתי, אבל על פניו עדיין משתלם בהתחשב שטופל למרות שעבד קשה?

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, Buki כתב:

ולכן הייתי מחפש אחת אחרת עם מנוע גורי מקוריים, קלאץ גם לא אמור ללכץ ב 100 אלף ק"מ אצל נהג נורמלךי.

ככל, כשאומרים שמשהו באוטו הוחלף, יש בזה יתרן רק אם זה הוחלף בחלק חדש. קלאץ' למשל תמיש מחליפים לחדש אז אם הוחלף קלאץ' זה אחלה.

מנוע וגיר, זה תמיד מכלולים משומשים מפירוק אז יתרן זה בטוח לא. 

עדיך רכב שכמה שפחות התעסקו איתו ועובר רק החלפות חלקים מתבלים וטיפולים. 

הבנתי, לצערי לא מצאתי משהו משתלם בטווח שלי לאותו דגם - אז מבחינתי או לוותר על הרכב הזה לחלוטין ולעבור לרנו או לקחת סיכון עם ה פיג׳ו - מה אתה מציע? (מחיר 12 אלף)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...