Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לך את הפיאסטה הזו החוסר בתמונות מדליק נורה, אבל זה לא משהו שבילתי ניתן לבירור

מה לגבי סוזוקי אלטו? אני לא מכיר אישית אבל יש מלא בלוח ושמעתי עליה הרבה מחמאות

לגבי המאזדה המנוע הוחלף וזה מתאים לרכב שהלך לו ראש מנוע מה שלא נדיר במאזדה, ועם הק"מ הזה תכין מעטפה לגיר ולחלקים שמתבלים

באופן אישי - לא הייתי מתקרב לרכב שהוחלף לו מנוע

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
פורסם

אלטו רכב סופר אמין. חסכוני. כל השאר מאוד פשוט. אבל זה מה שצריך בתקציב הזה

לפני שעתיים, gggg2 כתב:

כולם עם קילומטראג' ממש גבוהה 170א' ומעלה

לא דרמה אם הרכב מטופל ובמצב טוב וזה רכב שבבסיסו אמין

לפני 4 שעות, sperial כתב:

קליו בגרסת 1.1 ליטר מתחילת העשור הקודם, לפחות בגירסה בה נהגתי בסלובניה, חלשה מאוד. תתאים לנהיגה באזורים מישוריים, אבל אם תזקק לנהיגה בתוואים הרריים היא עלולה לעמוד בדרישות..

אתה בטוח שזו אותה גרסה?

יצא לי איכשהו לנהוג על הרבה קליאו שכורות בכל מיני מקומות. בתורכיה היתה אחת עם מנוע חלשלוש ממש. הגיר שלה היה קצרצר כדי לתקן עם שני שנגמר באיזה 60 קמש.

סיפקה את הסחורה בנסיעה בתורכיה שם המהירויות נמוכות.

ייתכן שמה שנהגת עליו זה לא הגרסה בארץ

פורסם

מצטרף להמלצה על אלטו.

עשיתי על אחת כזו כמה עשרות אלפי ק״מ, ואם המטרה היא רק להגיע מא׳ לב׳ היא תעשה את זה יופי.

רכב סופר אמין, פשוט וזול, יש לא מעט אופציות בלוח.

פורסם

בשנים הללו רוב הסופר מיני הידניות חלשות למעט האיביזה עם מנוע 1.4 או 1.2 טורבו.

הקליאו 3 עם מנוע 1.1 בעלת מנוע אמין עם נוחות מצוינת ויש אף בקרת שיוט. קליאו 4 עם אותו מנוע קשיחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה דעתכם להוסיף סיטרואן C4 לרשימה? ספציפית:

סיטרואן C4

Comfort אוט׳ בנזין 1.6 (120 כ״ס)

2014
יד4
140,000ק״מ

ובנוסף מסתכל על רנו 0.9 2014 שהוחלף מנוע לפני 6 שנים עם 185K ק"מ
עריכה אחרונה על ידי gggg2
פורסם

לסיטרואן אותה תיבה שיש ב208 ואותו מנוע. הנוחות טובה והיא נמכרת במחירי בדיחה.

אישית ביניהם הייתי בוחר בסיטרואן.

• רעיון טוב! 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איביזה 1.4 ידנית רכב אמין וזריז (יחסית). 

תיבת הילוכים ידנית שורדת לנצח בנהיגה נורמלית.

קלאץ זה סביר שהחליפו.

הייתי מחכה שיצא לשוק דגם כזה עם היסטוריה טובה 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 1.10.2025 בשעה 14:29, yulianx כתב:

לסיטרואן אותה תיבה שיש ב208 ואותו מנוע. הנוחות טובה והיא נמכרת במחירי בדיחה.

אישית ביניהם הייתי בוחר בסיטרואן.

תודה, ומה לגבי הדגם 1.2 , 82 כ"ס ידני? אני מבין שזה לא ה puretech , האם זה אמין? https://www.yad2.co.il/vehicles/item/eitpsb4e?opened-from=item&component-type=single_ad_promotion&component-header=רכב_דומה_מסוכנויות&spot=promo&location=1

פורסם

זה גם פיורטק.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, yulianx כתב:

זה גם פיורטק.

מה דעתך על פיג'ו 208 שנת 2018, אבל מנוע 1.2, 140א קמ, האם ישתלם אם המחיר טוב ובהנחה שהוחלפה רצועת טיימינג ואני אחליף כל 60 אלף? 

עריכה אחרונה על ידי Mukah
פורסם

ייזהר הקונה. מאוד.

אתה לא יודע האם רצועה קודמת התפוררה והזיקה, ולמנוע הזה יש עוד כמה מחלות קטלניות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Mukah כתב:

מה דעתך על פיג'ו 208 שנת 2018, אבל מנוע 1.2, 140א קמ, האם ישתלם אם המחיר טוב ובהנחה שהוחלפה רצועת טיימינג ואני אחליף כל 60 אלף? 

כזה מנוע הייתי קונה אם ברכב עד 3 שנים ו60 אלף ק"מ. או בוודאות יודע שלא הייתה התפוררות שזה יכול להיות קשה יותר לגילוי, כי המוכר אולי מסתיר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...