Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם המספרים אפשר לשחק ככה שהם יראו כל מה שאתה רוצה שהם יראו. 

צריך ללמוד לקרוא מה עומד מאחורי המספרים (כמו שציינת שגם עסקת טיעון זו הרשאה, למשל). 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 שעות, חולה רכב#1 כתב:

למשל הפרקליטות מדווחת על אחוזי הרשעה גבוהים, אך בפועל גם עסקת טיעון זו הרשעה. 

באופן כללי, מדינת ישראל הדרך הכי טובה לסגור עניינים בבית משפט זה עסקאות טיעון. תעבורה זה בכלל מסחרה רצינית..

עו"ד טוב זה אחד שיודע להתמקח לטובתך..

נראה לי ש90 אחוז מהתיקים נסגרים בעסקאות טיעון כאלו ואחרות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ומה אם אגיד לך שישנם עורכי דין אשר נחשבים כטובים מאוד, המשתמשים בשיטות של הפחדת הקורבן כדי לכל הפחות להגיע לעסקת טיעון או לרסק את התיק. 

כמובן שהם יכחישו הכל, אבל 1+1 לא כזה מסובך. 

אנחנו חיים במציאות כה מטורללת שהמדינה היחידה שיש לעם הזה לא שומרת עליו כמו שצריך. 

הכל זה אינטרסים אישיים, ורק רזומה זה מה שמעניין. 

כאשר התחילו לדבר בסטטיסטיקה איבדנו את ההיגיון. 

דוגמה לא קשורה, יצא לי לדבר עם נוצרים בחו"ל על המצב של הנוצרים פה בארץ. 

קפץ איזה גאון שזרק לי "אם נסתכל על הסטטיסטיקה הרי כמות הנוצרים כיום משמעותית פחות מבעבר" 

וטען שב 1948 היה 7% מכלל האוכלוסייה 

וכיום זה 1.9% 

אבל הכמות גדלה מ 140,000 לכ 180,000

לכן סטטיסטיקה טובה כאשר בודקים את הנתונים לעומק ומאמתים אותם. 

כאשר מגיע איזה "ביג שוט" מהפרקליטות ואומר אני יש לי 99 אחוז, קחו אותו בערבון מוגבל ותפקחו עיניים כי רוב הסיכויים שהוא שחרר איזה עבריין כדי שישמור על המוניטין שלו. 

בקיצור מדינה חרא

עריכה אחרונה על ידי חולה רכב#1
פורסם
לפני 59 דקות, חולה רכב#1 כתב:

ומה אם אגיד לך שישנם עורכי דין אשר נחשבים כטובים מאוד, המשתמשים בשיטות של הפחדת הקורבן כדי לכל הפחות להגיע לעסקת טיעון או לרסק את התיק. 

אני לא טוען שיש יפי נפש באוכלוסיית עורכי הדין הישראליים.

פשוט זאת היתה המלצה כוללת לכל מי שאין לו גישה לעורך דין שמתמחה דווקא בתיק הספציפי שהוא צריך שיבצעו בו עבודה.

*ממליץ בחום ללכת על עורכי דין שתחום שלהם זה נישה ספציפית ולאו דווקא לכאלה שהם כלליים.

בבית משפט לא שופטים לצדק..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 3 שעות, חולה רכב#1 כתב:

זו טקטיקה נפוצה גם בתחום העסקי. לאחרונה (עוד) אחת מחברות הדפוס של בני לנדא פשטה רגל, וכשהחדשות יצאו לאור לקוחות מסביב לעולם התחילו לפתוח את החוזים שחתמו עליהם - במקרים רבים עם סעיפי הפחדה ואיומים שעליהם נבנה המוניטין של החברה ה'מצליחה' לכאורה. 

דוגמה קלאסית - החברה יוצאת בהצהרה שלקוח מסויים היה מרוצה כ"כ שהזמין מדפסת שניה בשווי של מיליוני דולרים. בפועל - המכונה הראשונה לא הצליחה להגיע לזמן עבודה של יותר מכמה ימים בשבוע בגלל שהייתה מתקלקלת כל הזמן, אז הביאו לו עוד אחת בחינם לגיבוי. אבל רק בתנאי שזה נשאר סוד כמוס ולא מדברים עליו עם אף אחד אחר בתעשייה, או שלוקחים את הגיבוי בחזרה וקוברים אותו בליטיגציה.

היו עוד הרבה טריקים בסגנון, אבל יש גבול כמה זמן אפשר לקיים 'סטארט-אפ' עם מוצר חלש שרק עורכי הדין מחזיקים אותו בחיים. אני מתאר לעצמי שבעולם התוכנה זה אפילו יותר נפוץ. 

פורסם

אחי אני מדבר שמשתמשים במשטרה בתור כלי משחק, מפעילים אותה נגד הקורבן. 

שולחים איזה קוף שילך להתלונן, הוא מוסר למשטרה מידע שקרי, בונים ומנפחים את התיק כמה שיותר כדי שזה יגרום למשטרה להפחיד את הקורבן. 

ועכשיו הקורבן צריך להתמודד עם: 

פרקליטות שמעניין אותה אחוזים ולא אמת. 

עוכרי דין שלא בוחלים באף אמצעי. 

המשטרה ושאר רשויות החוק. 

ומי שהתלונן שקר לא עושים לו כלום. 

אמרתי, מדינה חרא. 

פורסם

עזבו שזה תיק קל יחסית כי השוטרת נתנה לו דוח לא נכון והאישום לא רשום.

https://www.facebook.com/reel/2524926081205187

מביך שאפילו לרשום את הדבר הנכון שהיא עצמה הצהירה היה הפוך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 8 שעות, חולה רכב#1 כתב:

ועכשיו הקורבן צריך להתמודד עם: 

פרקליטות שמעניין אותה אחוזים ולא אמת. 

עוכרי דין שלא בוחלים באף אמצעי. 

המשטרה ושאר רשויות החוק. 

ומי שהתלונן שקר לא עושים לו כלום. 

התפקיד של הפרקליטות זה להרשיע. עד כאן, תקין. לכאורה.

הבעיה העיקרית היא שלפרקליטות יש משאבים ולפרט ההגנה עולה הרבה כסף וזמן בהליך שנגרר שנים ארבות

כמו שאלי הורביץ ז"ל אמר, אחרי שזוכה בעליון מהעלמת מס הפרשת פרומדיקו, "איני מקנא באלה שאינם יכולים להתמודד עם רשעותו של השלטון".

http://themarker.com/markets/2000-09-07/ty-article/0000017f-e4f5-d7b2-a77f-e7f75c0e0000

לגבי תלונות שקר, גם לנשים שמגישות תלונות שקר על אלימות ואונס לא עושים כלום (קורה הרבה בסכסוכי גירושים). תשאל שוטר והוא יגיד לך שהאלימות מתחלקת בד"כ חצי-חצי בין בני הזוג, ושנשים משתמשות בתלונות שווא, אבל לא עושים להם כלום, לאחר שמתברר השקר, גם אם זה מעל לכל ספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

זו טקטיקה נפוצה גם בתחום העסקי. לאחרונה (עוד) אחת מחברות הדפוס של בני לנדא פשטה רגל, וכשהחדשות יצאו לאור לקוחות מסביב לעולם התחילו לפתוח את החוזים שחתמו עליהם - במקרים רבים עם סעיפי הפחדה ואיומים שעליהם נבנה המוניטין של החברה ה'מצליחה' לכאורה. 

דוגמה קלאסית - החברה יוצאת בהצהרה שלקוח מסויים היה מרוצה כ"כ שהזמין מדפסת שניה בשווי של מיליוני דולרים. בפועל - המכונה הראשונה לא הצליחה להגיע לזמן עבודה של יותר מכמה ימים בשבוע בגלל שהייתה מתקלקלת כל הזמן, אז הביאו לו עוד אחת בחינם לגיבוי. אבל רק בתנאי שזה נשאר סוד כמוס ולא מדברים עליו עם אף אחד אחר בתעשייה, או שלוקחים את הגיבוי בחזרה וקוברים אותו בליטיגציה.

היו עוד הרבה טריקים בסגנון, אבל יש גבול כמה זמן אפשר לקיים 'סטארט-אפ' עם מוצר חלש שרק עורכי הדין מחזיקים אותו בחיים. אני מתאר לעצמי שבעולם התוכנה זה אפילו יותר נפוץ. 

צריך לזכור שהכונס (1) צריך להוציא כמה שיותר כסף ו-(2) הוא לא יודע להתייחס להסכמות לא כתובות.

הטעות של הלקוחות הוא לא להבין שמדובר במוצר כושל עם חברה שמתנהלת פרטיזנית, ולחתוך הפסדים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...