Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, mottis כתב:

יונדאי i20 מנוע 1.4 אטמוספרי.

ברשותנו כמעט 9 שנים i20 שנת 2015 עם מנוע 1.4 אוטומטית.

קנינו את הרכב עם 8k קמ והיום הוא עומד על 55k קמ.

הרכב מגלה אמינות מושלמת!

הביקורים היחידם עם הרכב במוסך היו לטיפול שנתי בלבד!

המנוע הזה המשיך גם בשנים יותר מתקדמות?

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

הביטוח תלוי בנתונים שלך.

הטיפולים לא זולים.

ביטוח - נכון שזה תלוי בנתונים, אבל בהשוואה לרכבים אחרים ה V40 היה הרכב הכי זול לביטוח שהיה לי, יותר אפילו ממאזדה 2 וקיה ריו.

המקיף אצלי היה 2800 ש"ח לנהג יחיד, באמצע התקופה הוספתי את אבא שלי לפוליסה וקיבלתי זיכוי של איזה 100 ש"ח (מסתבר שזה הוזיל לי את הפרמיה).

הטיפולים לא יקרים - במיוחד בגלל ההנחה 25% לשלדה ותיקה במוסכי מאיר.

מהניסיון שלי (השוואה רק למוסכים מורשים), הטיפולים בכלמוביל למיצובישי אקפליס קרוס יותר יקרים ממה שהייתי משלם על הוולוו.

החריג היחידי זה הטיימינג, בתקציב שלו צריך אחת שכבר עברה את ההחלפה או לקזז את במחיר הקניה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מצחיק אותי שאנשים נוטים לדווח דיווחי "אמינות" על רכבים שלא עברו 100 אלף.

מדובר על רכבים חדשים, כמעט כל רכב מודרני שלא עבר את ה100 אלף קילומטר יפגין אמינות מושלמת.

• רעיון טוב! 7
פורסם
לפני כשעה, Gavrik כתב:

מדובר על רכבים חדשים, כמעט כל רכב מודרני שלא עבר את ה100 אלף קילומטר יפגין אמינות מושלמת.

כנראה שאתה מתכוון לבעלי רכבים אסייתים 

אצל האירופאים מי שהצליח לגמוע את המרחק בלי להגיע פעם אחת על גרר לגבע או לא נדלק לו אורגן אורות לפחות פעם אחת... מחזה נדיר.

אני כותב את זה כמי שהחזיק שלושה רכבים צרפתיים חדשים! בליסינג זה אחר זה במשך 10 שנים. לא היה אחד שלא עלה על גרר!

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 39 דקות, סולל הדרך כתב:

אצל האירופאים מי שהצליח לגמוע את המרחק בלי להגיע פעם אחת על גרר לגבע או לא נדלק לו אורגן אורות לפחות פעם אחת... מחזה נדיר.

אני כותב את זה כמי שהחזיק שלושה רכבים צרפתיים חדשים! בליסינג זה אחר זה במשך 10 שנים. לא היה אחד שלא עלה על גרר!

מדבר מניסיון אישי ומניסיון מעגל קרוב.

מכיר מספיק בעלי 3008, 208 החדשה, 208 שהייתה לי, 308... וגם בעל C5 מונית עם מנוע 1.5 דיזל...

הרכב היחיד ברשימה הזאת שהיה לו משהו לפני 100 אלף זה ה308 (שלי) שחוותה נורת מנוע באזור ה80 אלפ בעקבות התפוררות הרצועה הידועה לשמצה.

עוד מכיר בחור שהחליף 3 סקודות אחת בשניה, אחת מהן חוותה החלפת מצמדים זה הכל.

מצד שני אני מכיר בעל מאזדה 3 ספיריט 2.0 (2025 לדעתי) שעד 100 אלף החליף מולטימדיה ומראות. 

פורסם
לפני 4 שעות, Gavrik כתב:

גם הזמן הוא פקטור... הניסיון האישי שלי הוא עם יונדאי I20 בת 10 שנוסעת בעיקר נסיעות קצרות בעיר, המנוע כמעט לא מספיק להתחמם - אלה תנאים לא אופטימליים...

פורסם
לפני 10 שעות, yoav911gt2 כתב:

קיה ריו / סטוניק עם ה-1.4 וגיר אוטומט 6 הילוכים גם ימלאו את הדרישות.

סטוניק ב 50,000 במצב נורמלי ולא עם איזה 180,000 קמ לא מצאתי 

כפיר הג'ינג'י

פורסם
לפני 17 שעות, Gavrik כתב:

לפעמים יש בעיות לפני 100 אלף, למשל בפיורטק, תיבות dsg, מנועי 1.3 של רנו/ניסן.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 17 שעות, סולל הדרך כתב:

אצלי היתה פונטו עם 340 אלף ללא בעיות. רומסטר ידנית עם כעת 352 אלף קמ' - בעייה יחידה שניתה עד עכשיו - מדחס מזגן וכבל גיר. לפני כן סי 3, עברה שיפוץ מנוע ב 130 אלף. עד אז- 6 שנים- ללא כל בעיה. 

פורסם
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

לפעמים יש בעיות לפני 100 אלף, למשל בפיורטק, תיבות dsg, מנועי 1.3 של רנו/ניסן.

בגלל זה רשמתי - רוב הרכבים. כי יש יוצאים מן הכלל.

פורסם
לפני 23 שעות, llaavvii כתב:

מאזדה אחת - וזה החריג (-:

בסיטרואן כנראה יש יותר...

אכן תאמת הC5 דיי סבלה מתקלות, בעיקר בנושא המנוע. הקונה קנה אותה כשמנוע ה1.5 דיזל רק יצא וסבל מדיי הרבה מחלות ילדות עד שהחליף אותה בראב 4.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...